Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Niye rasyo 30-20 inecek dediler ya dipte. :) rasyo dip beklerken 72 de gördüler sonra. :) senin eski nick nedir yazmadın? Bak baştan söyle daha önceden engel listemdeysen beni uğraştırma. Listemde değilsen eğer sorun değil.
AltınVSGümüş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AltınVSGümüş ()Ama ben bu rasyo olayını sonradan öreden bilseydim zirveden satardım yani rasyo 30-40 iken. alışım 70 ti. 169 dan satmadım rasyoyu sonradan öğrendik. Sürekli düşük kalması imkansızdı zaten.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eski nick neydi senin kardeş?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben uçtu veya şelale oldudan ziyade grafiğin içinde bulunduğu hareket alanına göre işlem yapılması gerektiğini yazarım her zaman kardeşim. Yani o tarz söylemlere pek itibar etmem edilmesini de tavsiye etmem.
0BeğenmedimŞikayet
AltınVSGümüş ()Günlerdi bunu diyorum bende kimse anlamıyor hala uçuş bekliyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Çıkmadan önce bir örnek daha paylaşayım sizinle dedim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası rasyo rsi başlığı Altın daki paylaşım arkadaşlar. Bakın dipten tepeye çıkarken ons gümüş tarafı için ne demişim.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Anladım kardeşim ama bende yazdığım değeri söyledim ne diyim daha. :) hatta az öncede arkadaşa tekrar ettim takip edin biraz ne yapabilirim ki daha?
muhendis1beyy için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()Hocam ben ons degerini felan bilmiyorum ki :) söylemek istediğiniz düşüş mu gelecek yükseliş mi onu anlamadığım için soruyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kardeşim boş muhabbet yapanları takip etmeyin derim. Bakın işini gayet iyi yapmaya çalışan birkaç kişi var takip edin aklınıza yatan varsa uygulayın işinize bakın boşverin boş muhabbet bitmez burada biliyorsunuz. Zaman israfından başka birşey değil bana göre.
bycommend için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bycommend ()Sözüm sana değil hayalet. Grafikten ziyade at yarıştıran çok arkadaş var. Anlamayan çoktur demek istedim
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben diyeceğimi dedim kardeşim akşam ons 89-90 yaptığında. Daha ötesine geçemem isteyen istediği gibi devam etsin.
muhendis1beyy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben benim takibimde yazık olan birşey görmüyorum gayet iyi devam ediyorum gördüğün gibi. Bak daha önce attığım grafikleri ve son hallerini gösteriyorum takip et incele!
bycommend için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buradaki sinyal dipteyken ons gümüş 96 idi hani benimde 92.86 dan ful satış yaptığım yer. Sonra burası tepe yaptı 65 gördü ons gümüş 77 bantına kadar sarktı yani tepeden sattın dipten al tekrar olayı ons gümüş için. Ancak ben biraz daha gider sonra geri iner diye tam zirve bekledim bunda da hata oranı çok olur siz bana bakmayın diye uyardım 77-78 de ve ekleme yapın dedim. Benim takip tam zive içindi yani rsi de oda nasip olmadı sağlık olsun.
0BeğenmedimŞikayet
bycommend ()Piyasa at yarışına döndü be hayalet. Baksana siteye.. dehh hoo gidiyor. Klavyene yazık oluyor bazen
0BeğenmedimŞikayet
muhendis1beyy ()Full gümüşteyim, satış yapmalı mıyım?
1BeğenmedimŞikayet
gercekler2026 ()merhabalar değerli hocam bekliyoruz bakalım..
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sadece şu rsi sinyaline bakarak dahi alım yapıp kâr edebilirsiniz. Genelde işe yarar bazen yan çizer oda sorun değil bana göre.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafiğe tıkayıp içindeki yazıyı okuyun
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bakın bir hafta önce ilk paylaşımda ne dedim sadece rsi sinyali için ve tepede ne neyin fırsatını verir dedim bir üst yorumu iyi okuyun ve şuan paylaştığım grafiğe rsi sinyaline bakın ne olmuş sonradan.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Estağfurullah kardeşim ne demek faydası oluyorsa ne âlâ. :) her şeyi kesin bilemeyiz ancak eldeki bazı bilgiler ile takip etmeye çalışıyoruz olduğu kadar.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Tamam üstadm sağ olasın teşekkürler Engin tecrübelerdn bilgi almak güzel
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bana göre on numara oluyor. Bir kaç gösterge ile birlikte kullanıp on numara kârlar alınabilir kısada. Diğerlerini kullanmadım pek başarı oranı düşük diye. Onları takip zor hata payı fazla ama 4 saatlik on numara bence.
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Senin bu dediğin taktiği genelde şort ve long kısa pozisyonunda anlık çok kazanıyorlar riski alabilen mantıken
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sadece şu rsi sinyallerini takip ederek dahi kâr alınır tam tepe dip aramaya gerek yok burası dip ise sat tepe ise al ters orantı yani. Bunda zaman aralığı kısa günlükte uzun hem başarı oranı düşük 4 saatlik daha iyi on numara bana göre. Daha kısa dersen de daha kısa zaman aralıklı olan grafikleri takip etmen lazım.
0BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Like hakkım doldu çok isabetli gramı arttırmak adına ben de yapıyom%30 acaba %50'ye mi çeksek diye düşünüyorum sence?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@karizma707 bak bu rasyo grafiği rsi durumu. Ben burada dipte çıkış yaptım ve burası tepeye çıkınca alım fırsatı verir dedim şimdi olay bu işte şuan tepeye çıkıyor on numara alım fırsatı verdi. Ben sadece buraya bakarak dahi çok işlem açtım kapadım kâr aldım daha önceleri bilen bilir. Ters orantı. Grafik 4saatlik grafik. Zaman aralığı genelde 1-2 hafta veya 1 ay gibi bir zaman alır hareket aralığı dip tepe olarak. Bazen şaşma olur hareketler düzenli olmaz ama sorun değil bazı noktalar ile birlikte takip edilip on numara alım satımlar olabilir bunlara göre. Daha önce de çok örnek verdim buda bir örnek olsun dedim paylaştım ama takip eden yok pek bunları. Dedim ya belli bir strateji üzere devam etmek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben sadece burayı takip ederek dahi bir çok işlem yaptım kâr aldım bilen bilir. Ben tam burası dipteyken sattım gümüşü burası tepeye çıkınca alım fırsatı verecek dedim tepeye çıkıyor şuan belki tepede biraz oyalar belki oyalama olmadan döner bunu bilemem ama sonuçta dönecek o ara ons gümüş çıkar alınanlar kâr yazar.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Nur_duran son çıktığı yer burası biraz geri sonra daha tepeye bekliyorum burayı. Tepede biraz oyalama olur burası sonra geriye döner tepede yakalarsam o ara alırım. Burası tepe demek ons gümüş dip demektir ters orantı yani.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Nur_duran burada dediğim gibi tepeye çıkınca