Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
1BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Sanki biraz acele etmişsin ama kar cebe yakışır Allah bereket versin az çok fazla da aç gözlü olmamak lazım biz o hatayı yaptık nasip bakalım acelemiz yok
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim. Benim tepeden inerken aldığım 3 parça biliyorsunuz duruyor hâlâ diğer alttan 70 ten alıp üstten sattığım 3 parça ayrıydı bu 3 parça ayrı. Zararına mal satmam demiştim bu karar yeri takibim son 3 parça içindir onlardan da kâr alır işime bakarım. Ama bu son 3 parçadan çok kâr yok düşüş derinliği 50 dolar olunca bizi biraz içerde bıraktı bunlar o kadar ama kâr alırım diye düşünüyorum hepsinden bakalım nasip.
Balalı_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Balalı_06 ()Bereketli olsun usta maşallah
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. Benim takip 92 de biter sonrasına bakarız ben kâr alırım hedefim burası 2 parçadan kâr alırım kalır bir tane daha onu da devam ederse bakarım etmedi ortalama çekerim geriye öyle satarım yakın bir yer sonuçta o parça.
Aytekin83 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kâr satış geldi 89 bölgesinden uyarı yaptım tam o anda grafik ile göstererek. Olumsuz bir durum yok şuan normal bir durum ancak takip ettiğim alan içinde kalmak şartıyla sorun yok sonrasını bilemem. Karar yerinde şuan 92 ye kadar olan alanı 70 ten beri takipteyim az kaldı sonrasına bakarız tekrar. Bu 92 önemli bir yer özel takip şart! Üzeri başka altı başka okumak lazım bana göre. Nedenlerini daha önce örnek verdim grafik ile.
Aytekin83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Tam burada 88.7X ten kâr satışı yapmış bir arkadaş vardı kimdi o arkadaş? Beni takip eden bir arkadaştı bu arkadaş.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ne dedik ve ne oldu diye baktığımızda buyrun bakalım ne olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
daxo ()90 diplerini derken 90 direnc mi
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Karar yerine kadar öncelikli takip yapıyorum sonrasına sonra bakarız.
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hatların olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hataların nereden geldiğini göstermiyorum burası anlık değeri.
çılgın_gmş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah Polat dostum. 70 ten dipten aldık aynen devam ediyoruz 92 ye kadar alan açık düşe kalka bakalım aralarda dirençler var yazdığım gibi takipteyim şuan.
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Direnç hatlarının nereden geldiğini göstermiyorum orası bana kalsın kopyalama oluyor sonra. :)