Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1801 13:03:38
EUR 51.7621 13:03:38
USD 43.8315 13:03:38
ALTIN ONS $5151.9850 13:03:38

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş

Yorumlar (37)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Sıkıntı yok o 70 dolar gelecek diyenler pembe çizimli grafikleri ile kayıptalar bi kaç kafadan sallayanlar ise hala buradalar dedikodu yapıyorlar sanki onlar dememişti biz demiştik gibi:)

Başakozcan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Yani demek istediğim ons Altın 5715'de %20 tl edinirsin kalan %10 5187 bandında yaparsın veya yapmazsın sana kalmış ama hiç bu tavsiyeye uymazsın işine bakarsın size kalmış

0BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Yok ben gümüşteyim . alım satım hatalı oldu 100 sat 123 geri al yaptım . kendime çok kızıyorum nasıl 100 de sattım.70 dolar ın Altın a inecek diyenlere aldandim

Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_Stratejist ()

Kademeli satışını şu şekilde yap 5.175 ve 5.187 seviyelerinde %25–%30 pozisyon azalt.

Yeniden alımını 5.142–5.130 bandında destek çalışırsa alırsın çalışmazsa 5120 den bakarsın.

Bu sayede tedirginlik kalmaz.

0BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

78 e yukarı gidip mi döner Aynur hanım.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Bu ne tedirginlik .. yahu 87 den 85 e gelmiş.. geçe gapli açıldığı için gün içi geri cekilmelwr normal ..84.60 bile gelse dedim ya 78 e gelse bile normal ...

Böyle panik olursanız fiziği Altın alin kurtulun fiyattan ..

0BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Ayy düşüyor bu Aynur hanimcim

-1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

helal olsun canım .. Altın önden gidiyor .. o 0.5 ile 0.18 fibo hedefine geldi . gümüşte zamanla oraya gelebilir ..

1BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Bu durumda bekliyorum 123 TL den aldigimi Aynur hanımcim çok teşekkür ederim vaktinizi aldım hakkınızi helal edin

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Abi hafta içi param gelecek kaça geldiğine bakmadan ekleyerek devam edeceğim

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Aliy hocam korkunun ecele faydası yok... bu oyun içinde herşey olur...

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Çok yüksek değil, siz 5k satsanız ben 2k satarım. Siz 3 kilo alsanız ben 2k alırım diyelim.

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

99...10 dan dönme ihtimalı çok olabilir bana göre .

düşen haftadan bu yana 47% lik düşüşün yarısı 92 ve ya 0.61 fibonaci diğeri olan 99 a kadar düşüşün tepki yükselişini bekliyorum ...

123 tl bazlı her halde .
144 ile 134 arası tl bazlı karar yeri olabilir .. ytd

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Tamam Ali hocam bütçe baya varmı

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Ben cesaret edemedim, Ahmet Saim istersen biraz al dedi yine alamadım. Neyse bugün bir yerde düzeltme gelir, sen orada devreye gir ve beni uyar. Tersi olsada sana kötü sözüm olmaz kardeşim.

1BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Bereketli olsun inşallah... sana dedim bende 120, den elimde bulunan TL ile full aldım...

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Dk 120 den veriyordu , dedim nede olsa yükselecek aldım hemen

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Günaydın abi aldım çok şükür :)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Kardeşim günaydın gece aldinmi

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Günaydın abla:) 104 E attık oku:)

0BeğenmedimŞikayet

VetMehmet ()

Sizin de dediğiniz gibi maldayken insanın içi rahat oluyor. Artık siz de maldasınız içiniz rahat olsun. Düşerken endişeleniyorsanız yorum okumayın benden size tavsiye.

0BeğenmedimŞikayet

VetMehmet ()

Sizin de dediğiniz gibi maldayken insanın içi rahat oluyor. Artık siz de maldasınız içiniz rahat olsun. Düşerken endişeleniyorsanız yorum okumayın benden size tavsiye.

0BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Teşekkür ederim gram azaltmak , yükselirken TL de kalmak çok üzücü. maldaysaniz içiniz rahat , çok büyük hata yaptim

VetMehmet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

VetMehmet ()

Ben 1 kere denedim al sat yapmayı çok olmasa da bir miktar gram azalttım bir daha da denemem. Bence bu saatten sonra siz de aldıysanız tutun buradaki yorumlara bakarak sattiniz muhtemelen 100 lirada. Burada sadece belirli kişilerin yorumlarını ciddiye alın onlar da zaten asla uçacak veya cakilacak demez.

0BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Malasef ful girdim huyum kurusun hata üstüne hata yapıyorum.100 den sat 123 den al , offf çok üzgünüm gram azalttim

VetMehmet için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

VetMehmet ()

Kademeli yani bütün parayla değil de bir kısmıyla girdiyseniz bence sorun yok çıkarsa arkasından bakmaktansa biraz elinizde bulunması daha iyi bence ytd.

0BeğenmedimŞikayet

Başakozcan ()

Günaydın Aynur hanım sizin için siteye üye oldum . tepki yükselişi derken burdan donermi 123 ten girmistim şimdi

1BeğenmedimŞikayet

EskilerBilir ()

Hayırlı işler Esma abla

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Evt Olgunlaşacaklar abisi :) hayırlı işler diliyorum

EskilerBilir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EskilerBilir ()

Yok ya amacımız kimseyle kavga etmek değil. Evet var bir kaç kişi, meyve veren ağaç taşlanır misali başkalarına da aynısını yapıyorlarmış. Onlarda zamanla anlayacak bizi ve hatalatından dönecek inşallah. Ben daha 1 tanesine engel atmadım. :)

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum