Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (24)
0BeğenmedimŞikayet
The_hacim ()Teşekkürler like verildi emeğinize sağlık
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Aşar inş bakalım 5111 mi sed:) teşekkür ederim Allah kabul etsin ibadetlerimizi beni dumansızlık sallıyor tiroid ve sınırda şeker de eşlik edince midede kazı çalışmaları bitmiyor kalp 150 üstü atmadıkça tutacağım inş üste atarsa tutamam ilaç almam gerekir
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Allah razı olsun saygılar
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bir mesajınız yeter Dostlar ne için var
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ajda bilezik Yakışır Seldamın koluna ışıldasın..
Ramazan dolayısyla çok takip edemiyorum canım fizikide çok kayıp yaşanmaz makasları açmışlar kuyumcular grafikte direnci yazdım 5081.8 5111 üzerinde kalıcı kapanış arıyoruz Ons altın 3. demede çin seddini aşabilcekmi bakalım izleyelim
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()He çıkmışım yahu sizin sayenizde teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()El birliğiyle Kuyudan çıkmışız:)) Tl bazlı bakamadım rakamlar sizde rastgelsin efenim:))
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Kolumda dursun mecbur kalmadıkça satmayacağım eline sağlık canım sen yine de çok ciddi düşüş sinyali alırsan nickime seslenir misin fizikiyi bozacak kadar risk olursa:)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Allah razı olsun 114.115 de var onlarida iyi yerden çıkarım inşallah saygı hormetler.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Bereketli olsun Gümüş 81 gelmiş maşallah haftalık kapanış önemli 4s de dirençler 86-92.8
Destek 77.63
72. 71 yükselen dip desteği kırılmamalı rast gelsin
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Sata sata devam bacım yükselişte hayırlı cumalar
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim değerli gardaşım cumanın bereketi üzerimize olsun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim Ramazanın ilk cuması hürmetine kazançlarımjz bereketli olsun
Dogan33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Cansın hocam evet yükselen dipler kırılmasın 4944.7 karar desteği sarlar karışıklığa neden oluyor diye iki graik attım daha net görşnsün heryerden fibonacci çekiyoruz düşüşün düzeltmesini hesaplamak falan böyle oluyor af ola; ))
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim çin seddi direncine 3. denmemiz daraln üçgen form mu oluşuyor flam bayrakmı onu takip ediyordum haftalık sarl üste atınca balinalar fx çiler dip desteklerse al sat yapmayı severler bir yukarı bir aşağı basarlar konsolidasyon böyle gerçekleşir ve tamamlanır dip destekler korunsun yeterki
Engin7734 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Emeğinize sağlık değerli bacım
1BeğenmedimŞikayet
Dogan33 ()Elinize sağlık teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar hayırlı Ramazanlar diliyorum emeğe değer katannlardan olduğunuzu biliyorum çok teşk. ederim sevgilerimle
Unique_xy için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Günaydın kıymetli hocam elinize emeğinize sağlık, grafiği tam anlayamamıştım ama üzerindeki açıklamayı görünce anladım sanırım, 4944$ önemli desteği. Teknik bilmeyince Umman Körfezi'ndeki abd dnanması gibi geliyor insana hocam, karmakarışık. Kazancınız bereketli olsun, saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu
3BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Ons altın Alt grafik takip etmek isteyenlere @Altın_adam30 @Beraalya @Dogan33 @Ceryanci58 @Selda09 @memur_memur @MaSaLıMm @The_hacim @Mavişim
1BeğenmedimŞikayet
Unique_xy ()Zeynep Hanim, size cok nadiren yaziyorum belki ama sizin emeginizi de gozden kaciriyor degilim. Hep takdir ettim hala takdir ediyorum. Emeginize, bilginize saglik. Saygilar.
1BeğenmedimŞikayet
Engin7734 ()Paylaşım için teşekkürler. Bugün 5030 üstünde kalıcılık sağlarsa. Pazartesi veya salı gibi 5100 üstüne atar diye tahmin ediyorum ama kalıcı olurmu o biraz muallak. 40-50 dolar arası kâr realizasyonu yapıyorlar.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğe değer katan mütevazi kıymetli hocam teşk ederim yüce gönlüne sağlık..
Ons çin seddi direnci 3. deneme başarılı olacakmı 5081.8-5111 kanal direnci zamansallıkla yukarı güncelleniyor HO. sarı çizgimiz 5111 ilk direnç lacivert çizgi 2. direnç 5198.3
Destekler
5011.4
5000
4944.7
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()İlk beğeninin benden olmasının verdiği hava ile merhabalar can Hocam. :) Arada derede girip yorumları(nızı) okuyorum. Buralardayım yani.