Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()frx lerde işlem görüyor zaten hepsi bnance da felan herkes işlem yapbiliyor. zamanla yayılır.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Nasdaq dahil diğer yabancı hisselerde bizim bankalardan alınıp satılabilecekmi yani
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()bu seviyeler tehlikeli yerler grafik çok sıkışık dikkat et bak. gaza gelme asla. çünkü biriktirir biriktirir herkesi bir anda içeri alır ne oldum diyene kadar geçmiş olsun olursun.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()yok be hiç umurumda değil. taaa geçen dedim ya ben çıktım artık diye. öyle kolay kolay sürmezler düşürmeler. alt ın yumurtlayan tavuğu keserlermi :D
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()aynen öyle zaten sistem seni o evreye getiriyor nasdq vs. tüm borsalarda geçiyorki artık. sistem al unut devrini kaldırıyor. sürekli al sat komisyon öde para içerde dönsün dursun :)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Al sata dönen çok kişi var bankalar sadece komisyondan bile iyi kazanç sağlar evet terste kalanlarda zaten kazanç sağlamış oluyorlar paralarını banka kullanmış oluyor
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Uçmasını beklemiyordumki dünkü yükseliş beni şaşırttı. Denk geldinmi bilmiyorum dün 2026 sene sonu için 130-140tl ler telafuz eden bozkurt... adlı arkadaş akıllarda soru işareti bıraktı.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()standart işte bıktır yıldır. para ödettir. kurumlar kazanıyor hep. herkes alıp satarken komisyon ödüyor sürekli ya içerde kalıyor yada düşük bişi kazanıp bıkıyor. YTD.
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Aleykümselam dün yüzde 8-9 yaptı daha ne olsun ben alıp satmadım ama şans işte bu gün yukarı devam edecekmi onu takib ediyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()s. a günaydın. durumlar nasıl hala aynı durakta duruyor bu :)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Çin 04:30 salıgünü açılış online işlemler açık olabilir bu konuda benimde bilgim yok yanlış bilgi vermiş olmak istemem.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Formasyonda kesinlik yok iki yönede kırılabilir 27$ lık harelet olavilirmi diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Günaydın, hocam elmas formasyonu iptal mi yoksa o da ihtimaller dahilinde mi?
Elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hayırlı günler değerli hocam, bu bahsettiğiniz kırıldım daha çok aşağıya mi işaret ediyor.
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Eyvallah hocam. Allah razı olsun.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Dğzeltme...21ma destekte. Üste büyük ortalamalar