Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Amin kardeşim tekrar Allah razıolsun Allah yarve yardımcımız olsun cümlemizin inşallah sizede bereketli hayırlı bol kazançlar dilerim kardeşim Allaha emanetolun.
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Cümlemizden inşaallah. Ettiğiniz dualarınızın size de nasip etsin mevla. Çalışmalarınızda olursa sorularınıza bilgim dahilinde cevap vermeye çalışırım. Bereketli kazançlar inşaallah.
Bahtsız_gümüşcü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Anladım kardeşim yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim çok sağolun Allah razıolsun hemen çalışmaya başlıycam Allah ilminizi artırsın inşallah hayırlı günler hayırlı ramazanlar dilerim hoşcakalın.
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Evet var. Yazdığım gösterge isimlerini yazın ve özellikle eğitim serileri var onlara ilk etapta göz atın. Mesela "teknik analiz eğitimi" sonrasında kıvanç özbilgiç hocanın eğitimlerine bakın. Vs.
Yt.
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Nerden öğrenebilirim nerde var bu dediğiniz videolar söylerseniz öğrenmek isterim tabi yo u tu be da varmı?
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Yatırımınız kayda değer ise ve yatırıma bu alanda devam edecekseniz, bizim de yazdıklarımızı tam anlamanız üçin temel bilgiyle beraber yetecek kadar teknik bilgiye de ihtiyacınız var. Mesela destek- direnç çizmek, ichimoku, ortalamalar ve fibonacci vs. göstergeleri çok önemli. Bunların kısa eğitim videoları var.
1BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_gümüşcü ()Öncelikle cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim kardeşim anlattıklarınızı aklım aldığınca anlamaya çalışıyorum sağolun Allah razıolsun hayatta hep olumsuzluklar kötü talih ve olaylar beni bulduğu için bu niki seçmiştim değiştirmek istiyorum ama olmuyor değiştirilmiyor sanırım bu bahtsız niki değiştirebilsem keşke:)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Maalesef... Aylık bakışta önceki en yüksek tepe değeri aynı zamanda son trendin düzeltme çekiminde(fib. 1) e denk geliyor 49. Seviyesi. Öncesinde 73 ve 64 seviyeleri. Ara dirençleri vermeden. Mesela 76.5 da önemli bir destek.
daxo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
daxo ()Merhaba Shyhmos usta sagolun ama su 49 ve 64 rakamlar cok sevimsiz duruyorlar:)
3BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Üstteki grafikli yorumda formasyon ihtimali ile beraber fib. Seviyelerini takip ediyorduk.
Ama formasyonlar sadece bir yorum önemli olan hacimli ve gösterge destekli kırılımlardır.
Grafikte fib. ex seviyeri yada son tepelere(örn85) göre verilen değerler kısa pozisyonlar için kullandığımız seviyeler; [(<büyük resimde asılolan kırılım için takip edeceğimiz ilk etapta 92 üstü de kalıcılık sonrasında 99.70 tir. 92 üstünde tutunamaz ise sarmal(testere) devam eder bu sarmalın tabanı 73 gibi duruyor. Altında tekrar 64 ve olası 49 retesti duruyor. )]]
Seviyeler fib. Ve kırılım seviyeleridir. Ve ancak şartlar oluşursa gerçekleşir.
Xptusd grafiği ek okuma çabası. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
@Bahtsız_gümüşcü (bazen kendimize yakıştırdığımız olumsuz söz isim veya yorumlar dua hükmüne girerse hayatımızı etkileyebilir. ) Mesela zaten şansım yok yada işim rast gitmez veya bahtsızım vs... yt. )))
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bir işlem durumun olursa bana yazarsan memnun olurum.
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
kod007 ()dostum aç gözlü olmayacaksın. heyecana gaza gelmeyeceksin. öyle aha kaçıyor kaçtı bak gidiyor gibi konuşmalar saçmalıktan başka birşey değil. ne kaçıyor hayırdır ya. para cebimde istediğim zaman işlemimi yaparım. bu meret 86 yı da gördü 64 üde gördü demekki bu arada gidip gidip gelecek. ç sen kalk 82 83 84 de aha kaçıyor diye millete aldırırsan sonra 80 79 78 e düşünce ne diyecekler. banane almasaymış satsaymış bilmem ne. hep yalan hep hikaye. alınır ama makul yerde makul şekilde . ben günde 1 2 tane kaldıraç yapıyorum ama temiz olsun derdindeyim. millet bir günde parayı kaldırıp ev araba hayali kuruyor. sonrada ahlar vahlar. adam tradinvewden ekran görüntü paylaşıyor ikide şöyle cümle kurdumu teknikçi grafikçi hoca oluyor :D
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Şu klavye hatalarıda ayrı bir dert ama cümle okununca ne demek istediğim anlaşılıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeşim durum iti değil, düşede TL ile 108 lerden alırsak gram eksilmez. Lakin 101 bekleyenler,64 0ns bekleyenler gibi beklersek ve 110 TL altı gelmez daha üstte alırsak gramlar kesilecek.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()günaydın durumlar nasıl :)
0BeğenmedimŞikayet
Murat26eses ()Ali cesur bey benim 3 gün onceki yorum fotsunu çekmiştin bı bak bakalım tutmuş mu :)
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Hocam günlük bakışta fiyatın küçük ortalamalar ve 50ma Altın da olması ve yine koma içinde olmasından dolayı beklemek tekrar tekrar terste kalmaktan iyidir. Bu göstergeler altında kaldığı sürece testere piyasası tabiri doğru olur.
Hal böyle iken kısa (short)posizyonlar işe yarar ama o da anlık temel ve özellikle teknik bilgi ister ve kesinlikle nasib.
Olumlu kısım...
Üstteki grafik ve yorumları iyi okunmalı ve ek söylebileceğim haftayı başta küçük ortalamalar 50ma ve komanın üstünde kapattığı için bu iyi ve bir geri dönüş emaresi. Kesinlikle adım adım parça parça.
99.70 seviyesine kadar bu böyle. Yön yukarı demek için bu seviyenin üstü şart.
Ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın hocam 150 den tersde kalmıştık, 70 altı gelecek diye öyle yorumlar okudukça ve 70 altı için şu kadar nakit bekletiyorum diyenlere uyduk ve yarıya al sata döndüm. Bir önceki gece Avrupa ve Amerika satışbyapinca yine satar diye bekledik ama yükseldi.
Şimdi yarıya nakitte kaldım benim için bi öneride bulunursa memnun olurum.
8BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Hocam üst yorumda. Ek seviyeler... İlk etapta 84-85 üstü gerekli. Yukarı devam için ise 93-94 üstünde kalıcılık ile. Yana sararsa yapı bozulur.
Ytd.
@Terlikci
[(Sahura kalkan arkadaşlar; teheccüd unutmayın. Yt. )]
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Önceki yorum ve grafiğin devamı. Kurılım yukarı oldu...Formasyon sürecinde Fib. Seviyelerine de dikkat ediyoruZ. Xagusd grafiği ek okuma çabası. Ytd. Gümüşte son durum.
@kalennder hocam spesifik olarak istişare etmek isteğiniz hangisi yazarsanız bakarız inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Doğru. Çalışırsa hacimle kırılım bekleyeceğim. Zayıf desteksiz ihlaller yanıltmamalı.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Merhaba... Elmas formasyonu ile eşleşen bir yapı göremedim! Ki olsaydı elmas formasyonu yön taini hakkında fikir verirdi.
Bizim yapıda hacimle bır tarafı kırar mı? Bunu takip edecez. Şu an üçgen içinde üst dirençte 4h de zayıf bir mum görüntüsü var maalesef.
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()frx lerde işlem görüyor zaten hepsi bnance da felan herkes işlem yapbiliyor. zamanla yayılır.
-1BeğenmedimŞikayet
F30 ()Nasdaq dahil diğer yabancı hisselerde bizim bankalardan alınıp satılabilecekmi yani
-1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()bu seviyeler tehlikeli yerler grafik çok sıkışık dikkat et bak. gaza gelme asla. çünkü biriktirir biriktirir herkesi bir anda içeri alır ne oldum diyene kadar geçmiş olsun olursun.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()yok be hiç umurumda değil. taaa geçen dedim ya ben çıktım artık diye. öyle kolay kolay sürmezler düşürmeler. alt ın yumurtlayan tavuğu keserlermi :D
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()aynen öyle zaten sistem seni o evreye getiriyor nasdq vs. tüm borsalarda geçiyorki artık. sistem al unut devrini kaldırıyor. sürekli al sat komisyon öde para içerde dönsün dursun :)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Al sata dönen çok kişi var bankalar sadece komisyondan bile iyi kazanç sağlar evet terste kalanlarda zaten kazanç sağlamış oluyorlar paralarını banka kullanmış oluyor
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Uçmasını beklemiyordumki dünkü yükseliş beni şaşırttı. Denk geldinmi bilmiyorum dün 2026 sene sonu için 130-140tl ler telafuz eden bozkurt... adlı arkadaş akıllarda soru işareti bıraktı.
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()standart işte bıktır yıldır. para ödettir. kurumlar kazanıyor hep. herkes alıp satarken komisyon ödüyor sürekli ya içerde kalıyor yada düşük bişi kazanıp bıkıyor. YTD.