Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim gönlünüzdeki hayırlısıyla kolaylıkla nasibiniz olsun iyi geceler hayırlı sahurlar..
Altın_adam30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Daha da yapabileceğiniz bir şey yok hocam teşekkür ederim. bı karar verdim sonucuna da sıkıcı şekilde katlanıyorum. Rabb'im ne nasip ettiyse o diyorum belki de arsayı almamam için de bı hayırdır bilemem. Bekliyoruz artık :)
Sizinde vaktinizi aldım kusura bakmayın hayırlı geceler hayırlı sahurlar şimdiden Allah'a emanet olun:))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Normalde prensip gereği al sat konusuna karışmam daha fazla yükselirsede üzülürdün aklın hep yapmadığında kalırdı vebale girmekten de Allaha sığınırım..
Kararı kendin verdin grafik o kadar net ki ons Altın geçen 2 hafta öncesi açıklamaya tepki yükselişimi deyilmi fibo 5081.8 reg kanal ort bant 5104 boğa tuzağımı yorumlarım sayfamda kayıtlı bıkmadan usanmadan paylaştım iki kere aynı yerden red yedi geçemedi elimden geldiği dilim dödüğünce anlatıyorum dah ne yapabilirim gönlünüzce olsun
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Allah var söylediniz hocam Perşembe günüydü sanırım cumayı bekledim ama şansa Perşembe akşamı kötü indi kalakaldım öyle ayrıca grafik yorumlama konusunda bilgim henüz hiç yok açıklamalarına bakarım o da biri hayrına yaparsa:)))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Babadan şarkıyıda ptlattın:))analiz profildeydi kopya çekmek serbest:)) O gün bize arsa işini sorduğunda ne cevap vermiştik hatırlayın lütfen @Çakarkeyf üstadla, Ons kritik dirençte diye başlık atmışız grafiğe nasıl farketmediniz
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Hocam onu unutalım artık Orhan Baba'nın dediği gibi hatasız kul olmaz:) . Ons ile ilgili bu hafta çok sıkıntıdayım, biliyorsunuz belki bi arsa işi vardı alacaktım bu ani düşüş yüzünden alamıyorum 450bin kadar eksiğim oldu beklemedeyim:(o yüzden siz ve sayfadaki bir kaç değerli üstadın yorumları benim için çok önemli
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Eleştiriye açığım:) değer kattınız, destekte fake atıp tutunmuştu rakam klavye hatasına takıldı
1BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Dün akşamı diyorsanız değer verdigim insanların yorumlarına da değer veririm :))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sizden hiç bir rakam grafik kaçmaz:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_adam30 ()Merhaba hocam gecenin ons grafiği gelir mi yada geldi de ben mi kaçırdım:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()iyi geceler hayırlı Ramazanlar hayırlı sahurlar,
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim sizinde emeklerinize sağlık sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık üstadım grafiği şimdi gördüm çok teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Onlar için de ayrıca teşekkür ederim ben de beğenileri mi veriyorum size
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Amin cümlemizin sağ ol var ol hayırlı ramazanlar gece uzun mevzu derin ,
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()beğenilerim size geceden bitti rica ederim
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Başakozcan ()Gram 100 TL'yi gorurmu, sizce alım yapacaktim
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Allah senden ve sevdiklerinden razı olsun. Hayırlı bereketli ramazanlar ve kazançlar diliyorum üstadım. Hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Can lar sağ olsun yeterki önemi yok, sağ olun bir kuru tşk , Allah razı olsun yeter bize
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Ben de teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Maşaallahı içinden söyledim kanka kuvvetli hemde )) yarın banka işini halledip grafiğe sadık kalarak alımlara başlayacağım inşaallah )) Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Beğeni hakkım dolduğu için beğeni yapamadım, yarınki beğeni haklarım size üstadım:)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim sağ olun
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Emeğinize sağlık..
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim sizinde emeğinize katkınıza sağlık
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()maşallah deseydın :)) tşk ederim
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim izlemedeyiz
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Güzel paylaşım emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Grafik mükemmel ilerliyor bravo sana kanka takipteyim
0BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Emeğinize yüreğinize kaleminize sağlık üstadım