Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1801 01:37:52
EUR 51.6901 01:37:52
USD 43.7692 01:37:52
ALTIN ONS $4976.9100 01:37:52

Konu: gümüş ons

öncesi< br />

anlık
gümüş ons rast gelsin

Yorumlar (53)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Yanlış anlasıldıysam kusura bakmayın.. sızı ıyı brıı olarak hıssettıgım ıcın onemsedım

Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

iyi akşamlar fark ettiysenız sağ omuzu flu cizdim fomasyon yüklenme aşamasında izlemedeyiz boyun bölgesi bu yuzden krıtık karar yeri. seanaryo gerçekleşir ise fıyat hedefleri yukarıda bil mukabele.

Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Ben full fumuateykm kıbırdayamıyorum beklemedeyım üstad

General_S için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Estağfurullah ustad... Ben merak saldım vıdeolar fılan ızlıyorum sız degerlı ustadlardan da bılhı almak inanın onur verıcı

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Bereketli olsun o da makası yükseltmiş bir anlamı yok yani fıbada en azından emir olayı var )) ya da v. katılım o da iyi

0BeğenmedimŞikayet

Yeşim35 ()

Hocam iyi akşamlar 79.3410 devamı toboyu bozar mı?
Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

biz aldık 102 den dün saat 18.46 da aynı bankadan

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Heyecana kapılma hemen )) gümüş bildiğimiz hiç bir ürüne benzemez aşırı takip ve sabır lazım her zaman kenarda da tl olması gerekiyor YTD

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Aslında grafik hem gözümün önünde ama içimde güçlü hisler var şimdiye kadar neredeyse yanılmadım 102 den alınmalıydı bir parça geç kaldım banka işi çözülmeliydi haklısın eski yere geri dönmeyi bile düşündüm ama içime sinmedi

2BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

çözmeniz merak etmeniz kendi işinizi kendiniz görecek kadar bilgi sahibi olmanız için acaba birileri etkılenirde teknığe ılgı duyarmı çabamız, meraklısı değilim grafik paylaşmaya

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Gercektenmmı bıldımmı yanı lann sol gözüm de sısmıs ekrana bakmaktan kapatmak da ıyı geldı :)) ((

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

çok zaman geçirdin simdiye kadar bıtmeliydi bence, ben hala aynı yerdeyim devam edıyorum
benım yorumum urun cıkısta mumlar yeşil ıken paylaştığın senaryo umursanmaz ıken (içinde düşüş de varsa). devamındakı ılk kırmızı mum da bırden grafık hatırlanıyor olması tuhaf geliyor senın yorumun nedır :))

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Ahahahaah mükemmel bir tespit parçalı işleme devam bereketli olsun

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Banka işi askıda hala çok kararsızm fıba mantıklı geliyor senin yorumun önemli benim için

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Sankı dıpler yukarımı oldu gıbj anladıgım bu ama dalga geçmek yok :)

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Elınıze saglık ustadım... bakınıyorum cozecehım :)))

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Kapattıgımda 75 al 77 sat bene dalga gecme)

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

tşk ederim dostum ıkı tur döndüm banka işi tamam mı ne yaptın

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

aslında çok net herşey, hıc bır kafa karışıklığı yaratacak durum da yok

0BeğenmedimŞikayet

General_S ()

İlla yazmasına gerek yok ki kardeşim grafiğe bakınca her şey ortada )) sol gözünü kapat bak görecen))

0BeğenmedimŞikayet

Eso_derler ()

Nasıl acıklamasınturkce yazmadıı sayın çakır bey

1BeğenmedimŞikayet

General_S ()

Eline sağlık kanka bu grafik bende al sat iştahı uyandırdı ))

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

Yapay biraz düşüş sonra güçlü yükseliş yazdı tam bakamadım işim vardı. Size kırmızı cakar yakıyorum bende:(

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum