Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (53)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Yanlış anlasıldıysam kusura bakmayın.. sızı ıyı brıı olarak hıssettıgım ıcın onemsedım
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()iyi akşamlar fark ettiysenız sağ omuzu flu cizdim fomasyon yüklenme aşamasında izlemedeyiz boyun bölgesi bu yuzden krıtık karar yeri. seanaryo gerçekleşir ise fıyat hedefleri yukarıda bil mukabele.
Yeşim35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Ben full fumuateykm kıbırdayamıyorum beklemedeyım üstad
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Estağfurullah ustad... Ben merak saldım vıdeolar fılan ızlıyorum sız degerlı ustadlardan da bılhı almak inanın onur verıcı
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Bereketli olsun o da makası yükseltmiş bir anlamı yok yani fıbada en azından emir olayı var )) ya da v. katılım o da iyi
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()Hocam iyi akşamlar 79.3410 devamı toboyu bozar mı?
Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()biz aldık 102 den dün saat 18.46 da aynı bankadan
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Heyecana kapılma hemen )) gümüş bildiğimiz hiç bir ürüne benzemez aşırı takip ve sabır lazım her zaman kenarda da tl olması gerekiyor YTD
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Aslında grafik hem gözümün önünde ama içimde güçlü hisler var şimdiye kadar neredeyse yanılmadım 102 den alınmalıydı bir parça geç kaldım banka işi çözülmeliydi haklısın eski yere geri dönmeyi bile düşündüm ama içime sinmedi
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()çözmeniz merak etmeniz kendi işinizi kendiniz görecek kadar bilgi sahibi olmanız için acaba birileri etkılenirde teknığe ılgı duyarmı çabamız, meraklısı değilim grafik paylaşmaya
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Gercektenmmı bıldımmı yanı lann sol gözüm de sısmıs ekrana bakmaktan kapatmak da ıyı geldı :)) ((
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()çok zaman geçirdin simdiye kadar bıtmeliydi bence, ben hala aynı yerdeyim devam edıyorum
benım yorumum urun cıkısta mumlar yeşil ıken paylaştığın senaryo umursanmaz ıken (içinde düşüş de varsa). devamındakı ılk kırmızı mum da bırden grafık hatırlanıyor olması tuhaf geliyor senın yorumun nedır :))
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Ahahahaah mükemmel bir tespit parçalı işleme devam bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Banka işi askıda hala çok kararsızm fıba mantıklı geliyor senin yorumun önemli benim için
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Sankı dıpler yukarımı oldu gıbj anladıgım bu ama dalga geçmek yok :)
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Elınıze saglık ustadım... bakınıyorum cozecehım :)))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Kapattıgımda 75 al 77 sat bene dalga gecme)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()tşk ederim dostum ıkı tur döndüm banka işi tamam mı ne yaptın
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()aslında çok net herşey, hıc bır kafa karışıklığı yaratacak durum da yok
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()İlla yazmasına gerek yok ki kardeşim grafiğe bakınca her şey ortada )) sol gözünü kapat bak görecen))
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Nasıl acıklamasınturkce yazmadıı sayın çakır bey
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()Eline sağlık kanka bu grafik bende al sat iştahı uyandırdı ))
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Yapay biraz düşüş sonra güçlü yükseliş yazdı tam bakamadım işim vardı. Size kırmızı cakar yakıyorum bende:(