Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
_BROKER_ ()rakam ne kadar yuksek olursa bılgelık o kadar etkılı:))
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Bu nedir yaaa:)) adam geldi bismillah Hoşgeldin dedik düşmanı çıktı hemen :)) neden -?
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nurgull ()Kulağa çok hoş geliyor 460 tl demeniz. Ama bu mümkün mü hiç bilemiyorum inşallah dediğiniz gibi olur. Ben 150 tl olsa bile öpüp başıma koyacağım o derece bunalttı beni. Sene sonuna 200 olsa buradaki herkes bayram eder
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hadi inşallah hocam siz gelince moralimiz yerine geldi. Çoğu arkadaşımız büyük terste inşallah herkes düzlüğe çıkar hocam.
0BeğenmedimŞikayet
canpolat1 ()Abi hosgeldin daha geçen hafta sayfana baktım yorum yazdınmi diye uzun zaman oldu yoktun Altın için bi yorum yaparsan çok iyi olur tekrar hosgeldin
Akademist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Hoşgeldiniz, elinde nakit olanlara önerileriniz hocam?
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burada dostta bitmez düşman da bitmez kardeş az çok biliyorsun buraları. Düzgün yürüyenle işimiz olur yürümeyenle işimiz olmaz.
1BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Uzun vade de fikirlerimiz benzer hocam gümüşü yıllardır baskıladılar zincirlerini kırdı 50$ sonra kısa süreli baskılansa bile artık eskisi gibi olmayacak diye düşünüyorum ben de
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Merhaba Altın içinde yılsonu için bir tahmini düşünceniz var mıdır
2BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Dostlar gelsin düşmanlarda ayağını denk alsın.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Tamam hocam al satcı değilim sanırım beklemekten başka şansım yok teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Hoşbuldum saygılar
Esgök için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Önce şunu bilmelisin, sen zarar da değilsin, mal dasın.
Ve elindeki mal çol kıymetli.
Sakin kalmalı yıl sonunu beklemelisin.
Fakirullah_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()aynen
burda sallaya sallaya yıldız alınıyor gibi
bol bol atacaksın yöntem bu anladığım
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Saygı bizden kardeş. Uzun zamandır yoksun eskiler yavaş yavaş sayfaya gelmeye başladı bu güzel birşey renk katıyor sayfaya eskiler. :)
0BeğenmedimŞikayet
Esgök ()Hocam hosgeldiniz eskiler iyi bilir sizi
0BeğenmedimŞikayet
Fakirullah_ ()Merhaba hocam ben 165 te tersde kaldım ne yapmalıyım ALLAH razı olaun
1BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Hatırladım hoşbuldum saygılar.
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Hoşbuldum, hatırlanmak güzel.
Ahh o yıllar da insanları manipüle edenleri tek tek yollamıştım silmiştim piyasadan, ama yeniler türemiş..
Amacım yardımcı olmak.
karizma707 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dinçersiber ()Benden de saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Akademist hoşgeldin kardeş kolay gelsin iyi çalışmalar diliyorum sana. Eskilerden Kerim ben Altın sayfasından.
1BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()Sana söz 460 gelsin söz alırım :) ıpone 16
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Aynen hocam malımıza sahip çıkalım saygılar
1BeğenmedimŞikayet
karizma707 ()Ustam hoş geldin beni tanıdın mı bu gençler seni pek bilmezler eskilerden Gram altın ın virtüözü sendin? Nerede o gülizler teknik 06'lar richie rich ler
2BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Bende memnun oldum saygılar
dinçersiber için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akademist ()Bir eski dost.. Hoşbuldum.
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Net yazardınız Güzel rakamlar ve tarihler verirdiniz sizi unutmadık x te çift çatallı 500 ons grafiği görmüştüm belki de size aittir şubat mart 50/65 rakamları çok konuşuluyor sayfaya moral oldunuz
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Tamam hocam da 2026 sonu hedefi 310 gösteriyor bu. Gerçekten ihtiyarladınızmı yoksa.
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Sen TL'de beklerken orası gelır heyecan yapıp gaza basma sakın hahahahah)
_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Hoş geldiniz hocam, nasılsınız? Sizin söylediğiniz hep çıkıyordu. Katkılarınızı bekliyoruz.