Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1610 02:26:10
EUR 53.7524 02:26:10
USD 46.2664 02:26:10
ALTIN ONS $4283.9550 02:26:10

Grafiği gönderen: celik2119

Altın/gümüş rasyo grafiği. Son 10 yılda bir iki aylık istisna hariç hep bu kanalda kalmış. Dip 57, tepe 110. Kanal ortalaması 79. Bu durumda 1-2 sene içinde tekrar 79 görme ihtimali çok yüksek. 57'ye yaklaşınca Altın a geçmek, 110'a yaklaşınca tekrar gümüşe dönmek mantıklı.

Yorumlar (42)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Meçhul_ ()

Eyvallah kardeşim bekliyoruz değerli bilgilerin için teşekkür ederim

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

alt yorum bazen sakince tepkiyi beklemek gerek @Meçhul_ kardeşim hayırlı akşamlar

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

21-30 arası bir duruma bakalım..30-4 Temmuz arası retro var az sıkıntı yaratabilir toprağım:)

simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

simurg22 ()

yengeç = gümüş ben aldım bekliyorum toprağım .
@Baba_Vanga_
Gezegenler arası trader :)) @_BROKER_

_BROKER_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

30 unda retro var ve dolunay zamanı da.. Ben toplama peşindeyim.. Sell OUT.. YTD..

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz_5454 ()

Hocam ben 300 ty tav olurum:))

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz_5454 ()

Hocam hayal görüyorlar 450tl maliyeti çıksın yeterli

0BeğenmedimŞikayet

paratic ()

4272 inin önemini ünledik ama neyse diyelim:)

0BeğenmedimŞikayet

BlackMamba57 ()

450 olursa satarım yıl sonu 500 beklemem.

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

640 TL'den 200 lot attık portföye Kral.. Ha 97 ha 100 TL..97 TL altında izler bir kademe daha yaparım.. Bu ürün ucuz mu ucuz, gerisi teferruat:))YTD.. @_BROKER_

0BeğenmedimŞikayet

Erhan2858 ()

celik hocam s. a; seni yillardir takip eden bir meslektasinim. 1 yillik vade ile gumus mu altin mi tercih edilmeli sizce. Rasyo graf gore altin avantajli duruyor. ama gumusunde yukselisi daha hizli ve keskin oluyor cogu zaman. Bu arada altin grm ve gumus grm icin konusuyorum. Ons degil. tesekkurler…..

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Bereketini görünüz..68.50 üzeri bende alacağım:)YTD..

SokakFilozofu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

66 dan alan cesur yüreklere tebrikler.. Şimdilik 2 $ cepte.. İyi para:)YTD..

0BeğenmedimŞikayet

Baba_Vanga_ ()

Ben o uyarıyı yapıp çok tepki toplamıştım.. Şu an da olsa yaparım.. Gümüş/Gram 97 TL altını belki yoklar kalıcı olamaz.. Olursa da son bir kademe yaparız Kral.. Nakit bol:)YTD..

0BeğenmedimŞikayet

Alikara27 ()

Fibo çekmeye gerek bile yoktu :) stop loss güncelleyerek ilerleseler yine yeterdi

2BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

bu senenin dip değeri 87 tl idi. Tekrar oraya geleceğini düşünmüyorum. O yüzden 105 tl aşağısında tl bekleyenler için uygun bence. dolar artacağı için ons düşse bile gram gümüş fazla düşmez.

___ATES için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Meçhul_ ()

Teşekkür ederim ustam varol

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Meçhul_ ()

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim değerli bilgilerin için

3BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Mrb tesadüfen msjı gördüm, yanlış anlamayın alım satıma karışmak için değil genel bir bilgi olarak paylaşmak istedim.
Destekte kol kesilmez burası destek, kol kesmeyi tavsiye etmem ancak kol kesmek için bile tepki beklenir yani kısada 1-4- yada günlük direnci beklemek daha uygun olacaktır.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Aslında saatlikten aylığa kadar zaman dilimi olarak direnç destek noktalarını paylaştım ancak 4-5 farklı şekilde paylaşım yaptım düşmedi

Paylaşım Düşerse!

geri kazanılması gereken saatlik destek 70 görünüyor yani şuan direnç
Aynı şekilde 4 saatlik 71.58 ve 75.30 görünüyor

Günlük olarak ise 78.71 bu desteği daha önce çok vur- guladım.

Herkese Hayırlı günler bol bereketli kazançlar dilerim.

Meçhul_ için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum