Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Bu gümüş emtiası 120 dolar dan 64 dolarlara geldi yaklaşık 10 iş gününde bunu yaptı 300 dolarlar konuşulurken yaptı bunu bu emtia ile ben 15 yıla yakındır haşir neşir olan birisi olarak çoğu zaman potansiyel bir dip yaparak genelde ocaklara incir ağacı dikerek ralli yaptığına şahit oldum son söz olarak kısa vade ihtiyaç olan para ile Gram altın tercih edilir rasyonun 80 100 aralığı geldiğinde ise full gümüş tercih edilir. Herkes gümüşün tersini tatmış oldu Yarım saat içinde tersten çıkanlar nerden alırsan al kar yazıyor diyenler süpertrendi görenlerin başını döndürdü bu emtia düzeltme kelimesini rafa kaldırdı akıllardan çıkardı. Şimdi ise fabrika ayar larına geri döndü şimdi döke döke anaparasını kurtarıp çıkanları gördükçe yükseliş trendi başlar. Realist bir şekilde yaklaşmak gerekli rasyo kimden yanaysa onun izinden gitmeli emtia ile aşk yaşamamalı piyasa zamanla öğretecektir insanlara geçmiş yorumlarıma bakabilirsiniz defaatle olası bir düzeltmeden altın tarafına geçerek daha az hasar alarak bu süreci geçirmemiz gerektiği bıkmadan usanmadan anlattım
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kod007 ()Yazmicaktimda neyse son kez yazayım. Öyle zar atar gibi konuşulmaz. Ekonomi dengeleri vardır. Öyle lapirtdana indirdim 42 ye denilmez. Dostum bak azcik birşey biliyorsam alt ında da Gümüştede talep bitmez sanayi denen birşey var şu ekonomik koşullarda kimse kafasına göre bedava yapamaz ekonomi çöker. Ama gir gel git gel filler tepisir çimenler ezilir. Burdaki çok küçük yatırımcı sadece ve sadece kurumların kölesi haline gelir makaslardan paraları hiç olur gider. Akıllı olan kazanır. Öyle atıp tutmayla olmuyor. Adamlar boşuna finansal okur yazarlik demiyor.
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()İki seneryo var. ikinci seneyodaki rakam belli aşağı rakam...
Daha var.. şayet gelirse...
Metin44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Hedef belli dedikçe uçuruma gidiyoruz sanki
0BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Gösterecekler diyen kim niye kesin muamelesi yapıyoruz ihtimallere Altın 4380 zirvesinden 3800 yapmadı 5600 zirvesinden 3800 yapabilirmi hiç zaten yaparsa diye gümüş 42 ons rakamını zikretmiştim ona bakarsanız gümüşün bir ayda yüzde 70 artış göstermesi bir yılda yüzde 300 den fazla artış yapması da imkansızdı 50 yıl boyunca manipülasyon yapılıp özellikle 15 ila 30 dolar arasına hapsedilmiş bir enstrumandı bu gümüş 14 yıldan fazla 30 doları geçememiş bir üründen bahsediyoruz daha 13 aydır 30 dolar üstünde kapanış yapabildi biz rasyo gümüş tarafında iken aşığız bu emtia ya altın tarafına rasyo geçtiği zaman bu zalim gümüşün kahrını çekebilecek bir babayiğit yoktur
kod007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()@Nurgull Bu da güzel bir analiz. Kırmızı çizgiye ve C noktasına bakın. @M_yıldız ve @enjöy grafikleri ile aynı sonuca çıkıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Bunun gümüş olanınıda bekliyoruz sayın hocam
-1BeğenmedimŞikayet
kod007 ()42 dolar ı göstermezler gümüşün dünya ortalaması 60 - 80 arası azcık araştırın saçma sapan yorumlar yapmayın. ula yıldızı olan algı yaratıyor. bu yıldızı paraylamı alıyor bu millet bende alim o zaman belki millet bana inanır. ula sanki bir ajans var sırf buraya çalışıyor alalalalala. neyse ya ben yatıyorum. ARKADAŞLAR AKLINIZA VE PARANIZA SAHİP çıkın. burda 5 dakikada yok ederler sonrada yok olurlar. herkese iyi geceler. hayırlı cumalar.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
Thierry_Henry için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Thierry_Henry ()Böyle bir senaryo gerçekleşirse teknik olarak 6200 de mümkün 3800 de olmaz diyen net konuşan hata eder testere piyasasında özellikle şubat ayında gümüş ona bu durumda 42 dolar ları görebilir ihtimal olarak tabiki ytd.