Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Benim kağıtlar tavan serisi yapamadı banka holding almıştım kasımda tutmaya sabrım yetmedi şimdi elimdekileri aldım o zamandır banka gidiyor elimdekiler yerinde sayıyor ben hissetmesem daha iyi:)))
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Elinize yüreğinize sağlık kıymetli hocam, grafik okumayı bilmiyoruz ama sanırım grafiğin gösterdiği hedefte doğru ilerliyoruz hocam. Bereketli kazançlar diliyorum, saygılarımla. @Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Yok canım ben full gramdayım kırılmasınn:) 7457 ler gelsın:)))
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Cansın Seldacım, insan psikolojisi gibi mumlarda darlandım diyor, kırılım yön tayinini senin hislerine yüce gönlüne bırakıyorum
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()@16paramıknatısı nikli bir can hocamız var: Zeynep Hanım. Mutlaka öneririm kardeşim, takip edin. Ondan öğreniyoruz. :)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam destek direnç detayındaki ince nüansa dikkatiniz çok iyi(:
tebrikler..
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ():) Olsun olsun.
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Ah pardon 7179 kırılsınn:))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. çok uğraştırdı yerleşimde kaymalar vs. Siz alışkınsınız(: eleştiriye açığım renkler biraz fulu mu çıkmış çizgileri daha mı canlı olsa yada başka birşey fikriniz çok kıymetli
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Süper olmuş burda yukarı mı aşağıya mı kırılım gelecek:) eline sağlık canımm
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Masalım yanlış anlaşılma olmasın gram 7067.9 Hareketli ortalama desteği ve fibo 6984.4 önemli destek alım yapacaksan kırılsın:)
Direnç 7179.7 üzerinde kalıcılıkla
7457.7 direnci diğer seviyeler grafikten takip edebilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tebrik ederim hayırlı olsun emeğinize sağlık sitenin sayfasından çizmek kolay değil maalesef :(( anlamışsınızdır
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Ama kardeşim, Zeynep Hoca diyor ki: 7067 destek.
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()7067 kırsın o vakıt destekler ilgi alanım dısında ben dırenc odaklıyım efenım cook tesekkur edıyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Görmedim teşekkür ederim varolun
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim
İrishc için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok iyi yorum doğru üçgen içinde iyice daralan fiyat bir yöne kırılım kararı verecek biz takipteyiz.
Sitede grafik çizmek yorucu ekran kayma oluyor biraz uğraştırdı..
Reca ederim efenim nayır nolamaz demiycem:)
1BeğenmedimŞikayet
İrishc ()Teşekkür ederim izahınız için
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rirca ederim gümüşte sizi yoranları görünce dün destek attım faketmediniz..
Ceryanci58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim kıymetli dostum seninde katkın enerjin sayesinde iyiki varsın
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Hocam alt yorumda @MaSaLıMm arkdaşımıza açıkladım bir daralan üçgen sıkışması mevcut comex abd açılışı takip edemiyorum mumlara bakıyorum grafikten destek dirençleri takip lütfen
İrishc için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Elinize sağlık can Hocam. Daralan üçgen ve sıkışmış fiyat. Anladığım bu :) Ötesini zatıâlinizden istirham edelim efenim. :)
1BeğenmedimŞikayet
Ceryanci58 ()Elinize sağlık teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Şair diyorki fibonacci 1.618 Altın oran önemli direnç 7179.7 kama mavi çizgi kısada destek 7067.9
Üstte sar var beni kırsın diyor:)) alt destekler ve dirençler grafikte;
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğine sağlık Değerli dostum. Sayfaya katkın büyük iyiki varsın
3BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sitenin grafik sayfasından ilk çizim denemesi nasıl olmuş (: @Çakarkeyf @Azraa_ @Yön_Kuzeydoğu @deLiogLan_ @_Kafkas_ @Selda09 @memur_memur @Altın_adam30 @Ceryanci58
-1BeğenmedimŞikayet
İrishc ()Biraz mantık teknik ve grafik konuşalım hocam site mezarcı ve ölücü doldu 10 dakika içinde :)
Comex iyi giriş yaptı pozitif şu anda ABD açılışına kadar grafik ne anlatıyor bize?
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Şair ne demek istemış burdaa