Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (117)
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Bekliyoruz hocam
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()nerede olduğumuzun güncel halini tekrar paylaşacam
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@ASRN wycoffta springde miyiz şuan? Sanki son hareket aşağıya indirmiş gibi ya da 71 seviyeleri spring denilebilir mi?
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()Hocam springe doğru giderse ki takipteyiz depoyu fullerim emeğinize sağlık YTD
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ():) hocam 4 dolar aralığında epeyce bir al sat yapılabilir. Gümüşte iyi kazandım sayenizde Alkag razı olsun. Bu sene dikkatli olmak lazım ama sizin için takılmam elbette öyle diyorsanız ben anladım anlayacağımı sayenizde teşekkür ederim iyi ki varsınız
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Spring dedginiz yer 64 leri mi gosteriyr hocam bu arada
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam bunca şeyden sonra 4 dolar a takılmıyoruz değil mi?
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Tek bunu takip ediyorum üstad.
Beklenti yüksek :)
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()68 yazıyor yanında onun Altın da 64 var hocam ondan sordum yabındjaş 68 altındaki 64 hangisi tam olarak
1BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()İNŞALLAH biz kazananlar tarafında oluruz
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam kendini geliştirenler "kazanır"
kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Hocam canı gönülden söylüyorum RABBİM razı olsun sizden gerçekten başarılı çalışmalar yapıyorsunuz ciddiye alan kazanır diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hemen örneği yanında aslında
Marangoz_Ustası için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam birşeyleri Tahmin etmiyoruz çünkü Tahmin genellikle vazgeçilmesi zor olan bir önyargı yaratır, Fiyatları tahmin etmek yerine farklı senaryolara dayalı trade parametreleri oluşturmak ve buna göre trade yapmak en sağlıklı strjdir
kocEMİN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Her ihtimali masada görmemiz lazım demiştiniz emeğinize sağlık hocam ALLAH razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Marangoz_Ustası ()Spring tabanı kaça tekabül ediyor hocam tam olarak
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Ben 64-65 gördüm sanki :) @ASRN hocam kaç olur spring sizce buna göre?
Adem_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()71x civarı PhaseC de görünüyor. Orayı mı bekliyorsunuz bu aşamadan hemen sonra?
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hocam hayırlı akşamlar ordan dönsün artık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Adem_06 ()En son 71,72 gözüküyor kardeşim eline emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()PhaseB evresi tamamlanıyor spring doğru ilerliyor
Adem_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adem_06 ()Şimdi nerede kardeşim bir isaret koysanız menmun olurum
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam size yapı aynı şekilde ilerliyor (grafikteki örnekteki gibi) dedim
Manga hocama da selam verdim
Yani sayfada ayrı ayrı mesajlar kalabalık etmesin diye
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Bana mı dediniz hocam manga diye? Eğer öyleyse ben değilim:) yapıyı takipteyiz.
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yapı şimdilik aynı şekil de ilerliyor @Manga hocam merhaba nasılsınız sizi görmek güzel
cihannüma için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
cihannüma ()Takipteyim, bu şekilde olursa önümüzdeki günler ons 64 ü, tekrar yoklayacaktır.