Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet o cuma günü büyük çöküş öncesi 135.00 140.00 gümüş gram tl bu seviyelerde geziyordu hafta açılışında ben belli çevrelerden sinyalleri aldıktan sonra sayfaya o gün yazdım aslında çekinerek yazdım çatının çökmek üzere olduğunu dile getirmek istedim haftanın geri kalan 3-4 günü 160.00 165.00 bandında gezindi herşey mükemmel görünüyordu tabii dışarıdan cuma çöküş geldi internet fenomenleri 200 500 ons beklenti pompalarken piyasaya hersey bilinçli zaten perşembe günü comex tarafında iyice netleşmişti
Leonidas36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()o yuzdende ayar larıyla oynadılar ındırp cıkarıp anıden
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Evet ağırlıklı olarak bu yıl etki yaptı bu olaya şöyle bakabilirsiniz aslında sürekli yükselen bir yatırım aracında kaybetme şansımız yoktur ama kasa sürekli kazanan istemez genelde hep kendi kazanmak ister
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim kıymetli kardeşim sevgiler saygılar bereketli bol kazançlar dilerim
Ars_Bozok için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()bu sene özellikle etki yaptı dogrumu
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Vardı evet comex üzerinden uluslararası fonlar balinalara baskı satışı yaptırıyorlar
1BeğenmedimŞikayet
Ars_Bozok ()Emekleriniz için teşekkürler değerli hocam
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()hocam bu kaldıraç sistemi özellikle bu sene etki yaptı dimi piyasaya onceden varmıydı bu
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Aleyküm selam çok memnun oldum eski dostlarımızı görmek bizi her zaman mutlu ediyor sizede bereketli bol kazançlar dilerim sevgiler saygılar
Çakıltaş için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakıltaş ():)) Tek sıkılan o değildir belki hocam selamlar.. Dışardan bakıyordum birkaç gündür Sizi görünce selam vermeden duramadım Emeğiniz çok burda hiç unutamam.. Bereketli kazançlar olsun..
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Sadece veriye dayalı takip etmiyoruz temel haber akışı gelişmeler yukarı hareketi destekliyor ama ihtiyatlı bir strateji izlemek en mantıklı olan şu an için
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim değerli kardeşim
Berattinoo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Düşündüğünüz senaryo olursa Altın ve gümüş yukarı gitmez hocam bilerek isteyerek yukarı götürürlermi yanıltmak için
0BeğenmedimŞikayet
Berattinoo ()Teşekkürler bilginiz için takipteyiz
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim bereketli bol kazançlar dilerim
Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Testere Piyasası piyasa kapanışı hatta gece seansı başlangıç asya Piyasası kapanana kadar aşağı yukarı hareketler
Berattinoo için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Zaman ayırıp dönüş yaptığınız için çok teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hayırlı olsun kıymetli kardeşim bereketli bol kazançlar dilerim
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berattinoo ()Tek bir olumlu ons diğerleri üzerinde etkisi ne olabilir acaba
4BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Tarım Dışı İstihdam beklenti Altın da kırmızı gelebilir (ons olumlu)
İşsizlik Oranı yüksek ihtimalle sabit açıklanır (onslara sabit biraz olumsuz yansıyabilir)
Ortalama Saatlik Kazançlar Aylık beklenti üzeri yeşil açıklanabilir (ons olumsuz)
Ortalama Saatlik Kazançlar Yıllık beklenti üzeri yeşil açıklanabilir (ons olumsuz)
Yatırım tavsiyesi olmadan muhtemel olasılıklar.
Aysimaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hocam roket ikmal tamam bu gün start düğmesine basalım:)emeğine sağlık hocam
2BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Cümlemizden Allah razı olsun sevgiler saygılar bereketli bol kazançlar dilerim güzel mesajınız için teşekkür ederim
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berattinoo ()Akşamı da bekliyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim kıymetli kardeşim bereketli bol kazançlar dilerim sevgiler saygılar
ASRİ6327 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aysimaa_ ()Geçmiş verilere göre bakarsanız bilgi ve tecrübenize dayanarak sorabilirmiyim veriler sizce nasıl gelebilir varmı bir tahmininiz.
1BeğenmedimŞikayet
Erord_52 ()Kıymetli abim emeğine sağlık seninde çok emeğin var. Allah senden razı olsun. Ben seni 5 yıl önceden biliyorum tanıyorum. Gerek veriler olsun gerek videoların olsun takip ediyorum. Sağol varol
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()İki yeşil iki kırmızı yakarsa testere piyasası izletir bize aşağı yukarı hiç kimseye yaramaz
0BeğenmedimŞikayet
ASRİ6327 ()Elşne emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Leonidas36 ()başkan akşam yüksek hacimli git geller bekliyonmu