Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yine aynı yere takıldı
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Henüz yataydan çıkmadı. Elde varsa satış yoksa da alım fırsatı illa ki verir.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()112 kere salar diye almadım bende bu gün salmadı
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Gecede 113 küsürlerdeydi ben bi kaç defa baktım . Sabah 115 oldı şimdi 117
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()84.04 usd civarına takılmıştı geçen. Şimdi yaklaşık yine aynı yerde. 113-114 TL lerden aldım. Altta 107 TL civarında da alı vardı. Bir miktar çıktım. 10 kg civarı vardı şu an 6-6.5 kg kaldı sanırım. Dün 113 TL nin aşağısından daha fazla alım yapsaydık iyi olurmuş. Fakat geceyi takip etmediğim için pozisyon arttırmak istemedim ekran takibi yapmadığım saatlerde. Veriler bir gelsin bakalım durgunluğu bozacak düzeyde etki eder mi.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()84 kırmalı bu sefer tabi . Altın onsta 5080 geçerse 51** karar yerleri
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()İnşallah gelir. 90-92.2 usd . Ancak önce 86.08 usdye bakalım. Üst değerlere şartlanıp kar al yerlerini kaçırmamak önemli.
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()90dolar gelirse bir parça çıkarım bende kardesim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bakalım hala yatayda. Dışına çıkamadı. Fibo olarak da 86.08 usd ye henüz ulaşmadı. 4 saatlik göstergeyi bir miktar gevşetti. Belki bir ivme yakalar diyelim.
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()84 ü kıraar mı dersin bu kez