Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim nedir durumlar sence
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nisiart ()Veriler açıklandı mı
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Verilere bakarsak ons düşmesi lazım herhalde 5.30 da belli eder kendini
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Sonra adımı cikariyor telefonlara cevap vermiyorsun diye. Sıkıntılı durum.
0BeğenmedimŞikayet
Selin_87 ()Tam buraya gelirken satış yedi
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Dostum bu verilerle abd açılışında biraz daha salar mı dersin :)) sattım ben bir miktar.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ():) saati biliyon kardeşim bakmayın:)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Bizim dengesiz mudur aradı 8 dk görüştük. Çıkış yapamadım.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Veriler onslar lehine gelmedi sanki ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()86ya değip duracak bakalım ne çıkacak ordan
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Veri sırasında duruma bakacağım. Normalde veri zamanı hamle yapmayın derler piyasa oturana kadar. Çünkü bazen sert yukarı yapıp veri sonrası ilerleyen saatlerde bir anda veri öncesi değerin de aşağısına düşebiliyor. Tam tersi de mümkün olabiliyor. Dalgalanma fazla olur. Herkes de bu hareketliliği başarıyla tamamlayamaz.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Hocam bugün tdi verisi kırmızı gelirse ekleme yapıcakmısın
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()130 güzel olur , veri iyi gelirse gider diyorsun .
Teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Bende öyle yaptım o dediğin rakamda gelirse onlrdanda çıkarım
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Kademe çıkılır. Sonradan ters durumda pişman olmamak için. Ben de ufak çıktım ancak yukarısına da elde mal bırakmak lazım. Altın ons 5141 usd dikkat ister.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Ben burdan bir parça cikiyorum toprağım . çıkarsa eldekiler ile devam.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Gönlüm 129 TL olmasından yana. 2.5 saat sonra TDI var. 86.08 usd yani hemen hemen bulunduğu yeri destek yapsın veriyi de görelim ona göre gideceği yer daha da belirgin hale gelir.
BJK__35__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Olabilir. Oluşum çalışırsa gelir. Dün dip yaptığı yerden 8 tl yükseldi nerdeyse. Olur da gelirse daha önce satış yediği 129 TL civarına da dikkat etmek gerekir.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Asrn hocamin verdifi tobo olacak gibi 126ya denk geliyor senin ons olarakta sanki orası
0BeğenmedimŞikayet
BJK__35__ ()Nereye kadar gider sizin düşüncenize göre.?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Az kaldı. Orada belki ufak kademe çıkarım ancak hareketin 92.2 usd ye gitmesi çok daha iyi olur.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Bir dolar kaldı 86ya bakalım degecekmi
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Yine aynı yere takıldı
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Henüz yataydan çıkmadı. Elde varsa satış yoksa da alım fırsatı illa ki verir.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()112 kere salar diye almadım bende bu gün salmadı
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Gecede 113 küsürlerdeydi ben bi kaç defa baktım . Sabah 115 oldı şimdi 117
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()84.04 usd civarına takılmıştı geçen. Şimdi yaklaşık yine aynı yerde. 113-114 TL lerden aldım. Altta 107 TL civarında da alı vardı. Bir miktar çıktım. 10 kg civarı vardı şu an 6-6.5 kg kaldı sanırım. Dün 113 TL nin aşağısından daha fazla alım yapsaydık iyi olurmuş. Fakat geceyi takip etmediğim için pozisyon arttırmak istemedim ekran takibi yapmadığım saatlerde. Veriler bir gelsin bakalım durgunluğu bozacak düzeyde etki eder mi.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()84 kırmalı bu sefer tabi . Altın onsta 5080 geçerse 51** karar yerleri
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()İnşallah gelir. 90-92.2 usd . Ancak önce 86.08 usdye bakalım. Üst değerlere şartlanıp kar al yerlerini kaçırmamak önemli.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()90dolar gelirse bir parça çıkarım bende kardesim