Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Yok hocam aynı grafik ilerleme de burda işaretli yerde olduğumuzu gösterdim sonraki (bugün ki) grafikte ilerlemenin tepesinde olduğunu gösterdim
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam aynı grafik 2 kezpaylasmisinz fakat dip tepe farklı gözüküyor bu grafiginizde. hangisini dünkü paylasmiminizimi baz alalim
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam ilk fırsatda grafiğin güncel halini paylaşacam şuan uyumlu ilerliyoor
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@ASRN kendim için fibonacci uzatması çizdim. 92- 64- 86(86 yı kırarsa 9r ten mi dönebilir) noktaları.
Wycoffun bu aşamasındaysak ya da wycoff ise 86 dolar dan geri dönüş için 0,618 noktası olan 68 dolara kadar mı yoksa 0.5 noktasındaki 72 dolara kadar inmesini mi beklemek lazım.
Yoksa wykoffta fibonacci noktaları kullanılmaz mı?
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Paylaşırsanız mutlu oluruz. Teşekkür ederim.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Çok şükür iyiyiz hocam sağolun eksik olmayın evet hepsinin olduğu Arşiv var onu nasıl paylaşırım bilmiyorum ama farklı farklı yabancı sitelerde var isterseniz onların isimlerini paylaşırım
Shyhmos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Shyhmos ()Merhaba hocam. Emeklerinize sağlık. İyisinizdir inşaallah. Fm. örneklerine nasıl ulaşırız.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Teşekkür ederim şükür Allah razı olsun sizde iyisiniz inşallah burada sizi görünce mutlu oluyorum güzel yorumunuz için çok sağolun sizin emeğiniz hakkınız ödenmez gerçekten
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hoşbulduk üstadım nasılsınız (video grafikleriniz harika) takip ediyorum zaman ayırıp paylaşıyorsunuz çok teşekkür ederim
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Hoş geldiniz hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ilgili sayfaya gelirseniz bakalım
GRAMCIYIZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()sayın hocam bi cante yorumu alabilir miyim?
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam birden çok bakış açısı ile değerlendiriyoruz buda farklı bir açı
mal toplama evresi bu şekilde ilerler w. c göre biz hangi evrede olduğumuzu bulmak için bir paylaşımdır
Atmaca41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca41 ()Hocam merhabalar kullandığınız terimleri anlamıyorum bu izahat yapabilirmisiniz
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()oluşabilecek olasılıkları görebildiğim kadarı ile aktarıyorum
GRAMCIYIZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GRAMCIYIZ ()eyvallah hocam ekik olmayın
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Yok daha dokunmadı ben onsa da bakıyorum
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Dokundu sankim:)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()4 saatlik dip yapıp 77.67 usd ye dokunsa iyi olur. Bu mum kırmızı kapanıp biraz gevşemeye sebep olacak. 77.67 usd illa gelir mi bilmek zor.
F30 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
F30 ()Kademe alım için kaç dolar dan giriş yapıcaksınız?
0BeğenmedimŞikayet
Hakikat01 ()Hocam ben çok yeniyim de bu işlerde 115 den aldım gümüş bir miktar çıkayım mi düşüşe geçti çıkar mı geri
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Teşekürler bilgi için
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Teşekürler bilgi için
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Sert yükseliş ve dusus sonrasında yatırımcıya güven lazım. Bu nedenle alıcı satıcı bir sure dengede gidebilir. Oma. gore ileriki safhalarda yön belli olur. 3-5 dolar lık hareketler olursa değerlendiririz süreçte.
engalt28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam bu mal toplama evresi grafiği doğru bakış açısı ile baktıysak bu evrede olabiliriz (bunların hepsi birer olasılık) kesinlik içermez, yatırımlarda kullanılmaz
Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
engalt28 ()Yavas yavas çaktırmadan topluyorlar gibi mi kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Fiyat bir sure akumule olabilir diyor. Olabilir su anki haliyle.
Gardaşım58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gardaşım58 ()Hocam ne anlama geliyor düşüsmü yükselişmi beklentiniz
1BeğenmedimŞikayet
CrvenaZvezda ()Hocam süper bu elıne sağlık.