Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (286)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Dün demiştim ya şifreli olarak azıcık bfren leyim kendimi diye :)) bugün iyi saldı ama emrim çalışmış biraz Altın a inmiş, biraz da kuzu malum kurban yaklaşıyor :) Koton u da düşünüyorum biraz izlemeye aldım. ytd
Genellikle dolar olarak da bakıyorum ben grafiklere çoğunda fırsat verecek gibi ama daha sağlam olanları bulmak istiyorum fazla yapılmadan
Asiii__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Aynen direkt olarak uyardın düzeltme olursa dikkat et dedin daha güzel seviyelerden toplarız dedin ben kar alıp çıktım bekliyorum dedin daha ne olsun pirim:) ben bir iki ufak parça denemelik aldım çok yüklenmeden ama zaten çoğu daha yeni dönüyor güzel fırsatlar olacak şekle o sebeple kafamda vurkaç gibi bir durumdan ziyade ufak ufak toplama stratejisine ağırlık veriyorum uzun vadeye dönük olarak:)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Her zamanki gibi çökertme işine döndü ama güzel fırsat verdi de diyebiliriz tabiki okların yine can yakıyor pirim:) @Asiii__
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Valla kardeşim bir tık üstten yapar diye düşünüyordum 2 parça kâr aldım 3 parça daha vardı karar yerinin ilk noktasından yine çektiler geriye ana desteğe maalesef. Onun için üstte kâr alınır dedim eğer çıksaydı az daha o 3 parçayı da gönderecektim nasip olmadı onlara sağlık olsun. Piyasa böyle işte yapacak birşey yok kademeli olarak alttan eklemeye ve üste atınca kâr almaya devam...
KARABEY26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KARABEY26 ()nasıl tezgah 4-5 günde biraz topladı diyorduk 4 dakikada düşürdüler. saçma sapan alt coinler gibi oldu
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Tesekkurler hcm:)
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ultravolet ()Hocam boğa piyasası bitcek ayı piyasasi baslicak diyirlar. endise veren çok var 17si bı yükseliş olurmu astroloji öyle diyordu
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)