Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
0BeğenmedimŞikayet
kartal7172 ()Valla anlık yaşamaya başlarsam cehennem de bayrak sallarım en önde :)
Venüsmmg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CATBALCA ()O günün doneleri ile bugünü değerl indirmekndirmek ne derece doğru!
Judas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Judas ()Eski zirvesini görmesi 12 yıl falan sürdü o ihtimali napacağız?
DaşmıYiyelim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DaşmıYiyelim ()5000 den 5600 e iki günde gittiğini unutmayalım Altın hafızalıdır yazdığı yeri unutmaz bu kaotik ortamda neler olur göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Sanki bir yukarı denemesi yapacak gibi geliyor :) hafta kapanmadan
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Anlık yaşa yıl sonuna kim öle kim kala. :)
kartal7172 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kartal7172 ()Yıl sonu 8000 ons diyorum arttırıyorum...
0BeğenmedimŞikayet
Ugur_biyikli ()3600 cu bence sen bu tavsiyeleri bırak, dondurma falan sat
MarasLi_4646 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()İlla ki satış yiyebiliriz. Saatlik kapanış olumlu oldu. Aynen bende onu anlamaya çalışıyorum 5600 6000 zor ama şimdi ki hedef 5012.
KulakKesik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MarasLi_4646 ()Gördüğün Yükselişler Tekpi Yükselişinin Mumları Satış Gelecektir Trend Yönü Aşagı Short Pozisyon Suan Kapatılır 5050 Alti Kapanış Trendin Yönünü Kesinlikle Degistirmez ytd.
0BeğenmedimŞikayet
KulakKesik ()Şu an satış bölgesindeyiz. !
4946 geçilirse 5012 yakabilir.
5600 6000 şimdilik hayal…Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Bakın yukarı yönlü mumların Altın daki çizgilere hepsi kısa kısa. Bu durum olumludur. Saatlik kapanış 4900 üstü oldu. Az da olsa birşeyler biliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Venüsmmg ()Borsada grafikler pek bi işe yaramadı. Hep kulaktan duyma hisseler ile sonumuzu hazırladık. Lakin ons farklı bakın YEŞİL mumların güzelliğine. Ne anlatıyor size. :)
sbars için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sbars ()Bu teknikler işe yarasaydı batmazdın :) yol gösterir fakat kesinlik yok geçmiş olsun İnşallah kaybettigini geri alırsın üzüldüm şahsen