Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()inşallah hocam gümüş elimizde kaldı
Boyno2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Rasyo 43 lerden geldi buraya
61 bölgesi Altın a gidip günlük kapanış yapması lazım
Cem41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Şu an bir daha aşşağı çaka bilirler ikili dip diye bilmemiz için 70 bölgesi test edilmesi lazım
Poyrazz51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem41 ()ama hocam rasyo çıkıyor hala
0BeğenmedimŞikayet
çiğdem7171 ()Rasyo kac oldu
0BeğenmedimŞikayet
Poyrazz51 ()Hocam su an altını satıp gümüş almak mantiklimi
0BeğenmedimŞikayet
Erkanccc ()Ne rasyosu toprağım rasyoyu kim belirliyor düşürmek isteyince rakamlarla oynuyorlar.
Lost_41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Rasyo yüksekken Altın dan gümüşe geçilir rasyo düşükken gümüşten altına geçer
Lost_41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cerenselim ()Bundan 1 saat önce arkadaşlarım ve ben sabah 130 da görüşürüz burası yatay yapar dedik 4 dakika geçmeden bu duruma geldik hocam
0BeğenmedimŞikayet
Lost_41 ()Nasil gidecek alahini seversen 63 lerde suan rasyo
0BeğenmedimŞikayet
Yorumcu1234 ()altını n da günlüğü kırmadan sağlam gittiğini göz önüne alırsak… Bugün tekrar toparlar diyorum inş
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Artık bundan sonra gümüş gidecek Çünkü Rasyo Gümüş lefine döndü
Yorumcu1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gokyuzubeyi ()Aynen öyle büğün bide maaş günü yerle biri yaptılar insanları şunu anladım ki gümüşe güven olmaz bir veriyorsa 20 alıyor
Quersian için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Quersian ()Psikolojimi bozdu iyice gerçekten düzlüğe çıktıktan sonra ara vermem lazım biraz
Gokyuzubeyi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gokyuzubeyi ()Bekle kral geçenki balonu da yakalandık uzun vade dedik zararda bozmadı daha kötü zarara girdik ?
0BeğenmedimŞikayet
Quersian ()Ben acayip terse kaldım. Beklemekten başka çare gelmiyor elimden
sesilya96 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Merak etmeyin yükselir zarar çabuk kapanır
0BeğenmedimŞikayet
sesilya96 ()115 ila 109 arası alım yaptım ne diye uyandım ki ben bugünde huzursuz bir gün. Dün aldıklarımı komple çıkmıştım ne güzel.
0BeğenmedimŞikayet
Yorumcu1234 ()altın günlükte desteği kırmazsa gidermiki, bayağı sınırda gibi. Rasyoda şişti.
0BeğenmedimŞikayet
Quersian ()Yok o kadar çıkmadı 126-127 arasıydı
0BeğenmedimŞikayet
sesilya96 ()128miydi en yuksek Hocam gece
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Genelde alt desteğe gitmesi lazım gidecektir de
70 bölgesinden ikili dipte yaprırtabilirler bu senaryo daha olası
Yorumcu1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Benide engellediler zaten boşver hocam aklı başında olan biliyor burda herkesi :) kurduğu cğmleler yetiyor insanı tanımaya
2BeğenmedimŞikayet
Boyno2727 ()Ewt adımızı şelaleciye çıkardılar zaten
Problem değil
Grafikler olasılıkları geçmişte olmuş larla bizlere yön verir
Ana yükseliş trend hattı özelliklede emtia BOĞA satsa %70 80 çalışır
Kayıplara geçmiş olsun
Gümüş_Sihirbazı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yorumcu1234 ()altını n trendine bakılırsa , ve rasyoya bakılırsa o mum bugün kendini içeri atar diyorum hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_Sihirbazı ()Analizinizi görmüştüm. Tebrikler. Adım şelaleciye çıkacak demiştiniz hatta. Öyle hatırlıyorum sanki :)
Ticarette hislerine kapılıp giden kaybeder. Değişmez kural. Emekleriniz için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Valla etiket attımda sana bildirim geliyo mu gelmiyo mu bilmiyorum.