Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()O zaman ya burayı kırıp zirveye gidecek yine yada kıramayıp bir dip daha görecek doğru mu anladım
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()Yukarı zorluyor ama trend hala aşağı ben bunu çıkarttım doğruysa anlamışımdır yoksa anlamamısımdır o zamna
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALTONA ()Kesinlikle.
0BeğenmedimŞikayet
Yeşim35 ()Merhabalar hocam o günlerde aile gibiydik bu sayfada zaman geçirmek ders niteliğinde taşıyordu.
Sterlin sayfasından Akif hocam , Aytaç hocam ve siz grafikleri bizlere ders niteliğinde anlatır hep birlikte istişare ederdik.
Sizlerin sayesinde grafik okumayı öğrendik. Finansal okur yazarlık uğrunda hepimiz ( kendi adıma)hurdacıya döndük :))
Sevgi ve saygılar hocam
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@ASRN hocam cok doğru dediniz saygı vardı şimdi yok maalesef günlük al sat kar sananlar var profesyonel olmak gerekir trede yapmak için ben 7bucuk niye bıraktım satıyorum düşüyor alıyorum çıkıyor baktım Ahmet Mehmet demesi ile çıkıp inmiyor uzun vade geçtim daha karlı oldu senden trend takibi öğrendik:) tabi 117 ons kar alınır dedin bende biraz zafer sarhoşu olunca kaçırdık oraları sağlık olsun cenk devam sizin tabirle
0BeğenmedimŞikayet
mustafate ()6 Yıldır tanırım, Teknikteki ustalığını, Nezaket ve Beyefendiliğini hiç kaybetmedi. Varolasın @ASRN Hocam.
0BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()Piyasa analizleriyle ilgileniyorum. Piyasanın analiz yapıp yön tayin eder diyenlere güvenenlerdenim.
teknik ons 70 der biz fed başakanı değişti için deriz.
-1BeğenmedimŞikayet
silver_man_ ()Saran üstad elinize sağlık. O halde TL bazlı 142.99 geldiğinde bir karar vermemiz gerekecek. Teşekkür ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Var olasınız hocam. Her şey ve her gibi sayfa da o artık eski havasından çok uzak. Yine de iyi niyetli ve emek veren arkadaşlar var da o sayede sayfa hâlâ girilebilir durumda. Tekrar teşekkür ederim.
0BeğenmedimŞikayet
ANKA06 ()Ağzınıza yüreğinize sağlık hocam..
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Çok öğretici hocam yol gösterici. Emeklerine sağlık
7BeğenmedimŞikayet
ASRN ()kişinin edeb sahibi olması, "altın, gümüş, platin, pld... " sahibi olmasından daha iyidir
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Çok uzun yıllardır hep aynı çizgi, nezaket ve ustalık. Allah razı olsun.
6BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sayfada eskiler bilir bir "istişare kültürü" vardı başkalarınıın göremediklerini görenler ile birlikte inceler enine boyuna tartışır doğru yolu bulmaya çalışırdık şimdi bu yerini ben bildim , sen ne bilirsin, biz böyle olacağını söyledik, bunlar hikaye (analiz) ... söylemlerine bıraktı
zuleyha_y için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()evet hocam teknik analiz bize ışık olur gidilen yollarda levha olur navigasyonumuzdur "nereye, nasıl gideceğimizi gösterir" giderken nelerle kaarşılaşacağımız, karşılaştığımız da ise neler yapabileceğimizi gösterir
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
zuleyha_y ()bu derece çalışma yapılan grafikler kalmadı artık hiç.
emeğinize sağlık
yatay mavi çizgi tepenin omuz çizgisidir ve değeri 134.752004
latife amaçlı
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Yol haritası niteliğinde bir çalışma olmuş hocam, elinize sağlık. Teşekkür ederiz.
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Emeğine sağlık hocam tl olarak güzel bir çalışma olmuş
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()aslında sorulabilecek herşeyin cevabını içine yazdım
nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hepimizin inş.
Ankaragüçlü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()Sayın hocam merhaba 134,70lt den sonra dusme ihtimali olabilir mi demek oluyor ben anlamıyorum da mazur görünüz
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()126,57 tl üstüne atarsa yükselen kanala girer anlaşıldı hocam
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()maşaallah sanat eseri mübarek
1BeğenmedimŞikayet
Ankaragüçlü ()@ASRN hocam sağ olasın TL bazlı bir grafiğe ihtiyaç vardı. Kazancın bol ve bereketli olsun
0BeğenmedimŞikayet
ayt_altın ()elinize saglık..