Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
-1BeğenmedimŞikayet
Kantar2271 ()Haa yo hocam bsn 48 onstan almiatim benim ki kardan zarar. Uzun vadelibaldimda arada firsatlarda al sat yapiyordum bu sefer fena yakalandik hemde duzeltme gelecegini bile bile oldu biraz canim ona sıkkin gece yakalndik birazda
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Rica ederim kardeşim ne demek. Belli bir strateji ürzere devam etmek lazım noktaları belirle grafiğin hareket alanına göre ve alsat kademeli olarak olayın kısa özeti bu. Nokta geldiyse geçer mi geçmez mi bazen ona bile bakılmaz dediğim gibi. 71 aldın diyelim 86-87 satsan zarar mı olur ki düşünesin? :) kademeli işlem on numara kâr az ama öz ve garanti işlem. Yada hiç bulaşma uzun vade al bekle. Ama onu da tepede alan bekliyor şuan kara kara ne olur acaba uzun vade bile olsa diyor stres yapıyor.
Kantar2271 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kantar2271 ()allah razi olsun
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Noktayı kaçırdınız kardeşim şimdi ben 86-87 takip ediyorum üstüne atar kalıcı olursa daha üstlere gider atamazsa geriye iner biraz ona göre hareket edin. Dip kaçtı ama oraya bir daha iner mi bilemem belki yakına kadar iner 86-87 geçemezse.
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bazen kırdı kırmadı diye bakılmaz alttan aldıysan direkt orası gelince kâr alın bakarsın işine. :) kendine hedef belirle ona göre al veya sat o noktalarda. Gerisini çok düşünme.
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()Sabah düşüşü kaçırdım görmedim yüklü alım için bekliyorum lütfen anlayacağım şekilde yardımcı olurmusunuz
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()82.86 yazacaktım yanlış oldu
Risus_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Grafiğin çok düşmemesi lazım orada kalması lazım baya bir zaman takip lazım işaretleri iyi izlemek lazım da her zaman yorucu oluyor benim için. Takip edenler için daha zor hatta şansa çıkmak yada çıkmamak. Bakarsın bir anda geriye salar takip bile edemezsiniz yada kırar bir anda devam eder. Veya kırmadı gibi yapar geriye salarken bir anda çıkar zor iş takip etmek bilmeyen için. Ama genelde o bölgeden çok uzaklaşmaması lazım onu takip edin kısaca.
0BeğenmedimŞikayet
Risus_ ()92.86 nın Altın da kapanış yaparsa bugün düşüş olurmu grafiği tam okuyamıyorum ?
0BeğenmedimŞikayet
Kantar2271 ()Bunu takip ediyorum hocam 87 de kalicilik olmasi 4 saatlige gore mi olacak olaki kalici olmazsa 85 stop olur mu mesela kari kaptirmamak acisindan
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()@Kantar2271 burası takip üstü kalıcılık iyi biraz daha sağlam olur duruşu altı kalıcılık yine geriye çeker desteklere takip etmek lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Burası önemli yer asıl mesele burada gibi görünüyor şuan. Bakın kaç defa yazdım artık son daha da yazmam burayı. Burası Altın a kırılım olan ana yükselen trend tekrar üstüne atması lazım arkadaşlar. Ayrıca yatay bant direnç ve destek noktası. Hatırlayın daha önce 86 noktasını üste ilk çıkarken.