Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1546 17:32:26
EUR 51.0953 17:32:26
USD 44.2208 17:32:26
ALTIN ONS $4860.8650 17:32:26

Grafiği gönderen: Black_eaglE

⭐⭐⭐Black_eaglE ()
Gümüş
Hayat bazen kendi ağzınızdan çıkan gerçeklerden bile sizi nasiplendirmez!
1 hafta evvel yaptığım hesaplama ve yoruma bakın.. Şaka gibi :)

Yorumlar (24)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Usta1 ()

Yapma be kardeşim yapma ya bilgi paylaşımı herdaim iyidir.
Çoğu kişi terste kaldık sizler gibi bilgili bizim gibi acemi yatırım ci bileğinize ihtiyacımiz var bilgiyi alana alır. kal salacakla

BAYALİ22 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Hocam şunlara cevap vermeye değmez biz sizin geçen haftalarda 4/1 mal sattığınızı burda okuduk ve hatırlıyoruz

Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esgök ()

Hocam kimsenin lafina bakmayin bu sayfanin sizin gibi ustalara ihtiyaci ciddi anlamda var. yorumlarinizi her zaman bekliyoruz

1BeğenmedimŞikayet

Esgök ()

Hocam cevap icin cok tesekkurler

2BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Yorumum sizi rahatsız ettiyse kusura bakmayın lütfen.
Aslında hiç bahsettiğiniz gibi biri değilim ama yine de canınız saolsun.
Beni daha iyi tanımanız adına;
Yıldız sevdalısı hiç olmadım, teyit için profilimdeki yorum sayıma ve like sayıma bakabilirsiniz.
Az yorum ve belli oranda like var.
Normalde like sevdalısı olsam yorum sayımın çok fazla olması gerekmez miydi?
Ayrıca bu mesajı yazdığımda gümüş 150 lira bandındaydı. Çünkü ben yazdıktan sonra 170 lirayı test etti.
Aslında insanlar ben yazdıktan sonra panikleyip satmasınlqr diye daha da gideri var yazdım. Tabi bunu yazarken de "çok daha yükselecek, 200 lirayı aşacak" gibi söylemlerin büyüsüne kapılmamaları ve düzeltme hareketinin de an meselesi olduğundan bahsetmek istemişim.
Kaldı ki zaten kendi ağzımla ben bile kendi uyarımı dikkate almayıp trade etme curetinde bulunduğumü söylüyorum :)
Bu kadar net bir olaydan bu kadar kötü çıkarımları nasıl başardınız ona şaşırdım.
Neyse tekrardan kusura bakmayınız ve yorumlarımi samimi bulmuyorsanüz engelleyin beni lütfen.
Saygılar sevgiler..

Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.

BAYALİ22 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Usta1 ()

Teşekkürler kardeşim gönlünüze sağlık

1BeğenmedimŞikayet

Erord_52 ()

Hocam Allah razı olsun analiz için. Emeğinize yüreğinize sağlık. Hayırlı günler, bereketli kazançlar dilerim.

1BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Rabbim utandırmasın inşallah, bol bereketli satış nasip etsin.

asosyalherif için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Teşekkürler, Saygılar efendim..

İKİ_KULAKLI için cevaplandı (yorumu göster)

8BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Merhabalar,
Bundan sonrasını kestirmek çok zor çünkü teknik bir düşüş olmadı malesef...
Son derece planlı programlı ve operasyon niteliğinde spekülatif bir düşüştü. Bu düşüşun sebepleri arasında birçok duyum aldık! Kimisi Abd borcunu ödemek için yaptı diyor kimisi zenginlerin daha da zenginleşmesinden bahsetmiş... her neyse...
Önemli olan şudur ki; teknik olmayan bir düşüş için teknik hesaplama ve yorum ne kadar mantıklı olur?
Spek hareketler devam eder mi? Biraz burdan bakmak lazım.

Kişisel tahminim bir miktar gap'li açılış olabilir.
Ayrıca bu tür derin düşüşlerin muhakkak yukarı yönlü düzeltmesi olur.
En yüksek 121 dolar görülmüş, en düşük ise 74 dolar. %39'a yakın düşüş yaşanmış.
Burada önemli olan soru şu.. Düşüşün ne kadarını geri koyacak? %40 mı %50 mi %60 mı?
Ortalama %50 desek, Gümüş/Ons'un 97-98 dolar civarına yükselmesi beklenebilir. Kabaca 100 dolar sınırına kadar yükselip bir karar vermesi beklenebilir.
100 dolar seviyesi daha önce aşılmış olsa da yine de psikolojik bir sınırdır.
Eger bir durum gerçekleşirse o noktada daha dikkatli bir şekilde hareketleri takip etmek gerekir.
Cümlemiz için hayırlısı olsun inşallah..

Esgök için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

İlk nickim Kerim5461 değerli kardeşim. Sanırım bu nick ile sizinle daha önce bir yazışmamız olmuştu diye hatırlıyorum ama baya eski zaman önce idi sanırım. Uyarı yorumunuzu gördüğüm an burada eskilerden değerli arkadaşlar geldiler bir kaç kişi bunlarda uyarı yaptılar dikkatli olun arkadaşlar diye yazdım ama dediğim gibi uyarıları dikkate alan oldumu bilmiyorum. Eskilerden bazı arkadaşların tecrübeleri daha fazla bana göre ve bende tecrübesi olan arkadaşlara özellikle saygı duyarım her zaman da belirtirim burada. Sizinde uyarılarınız yerinde ve zamanında olmuştur dikkat edenler varsa eğer faydalanmışlardır diye düşünüyorum. Geç dönüş yapmanız önemli değil kardeşim sonuç itibariyle döndünüz ya önemli olan benim için budur. :) saygılar sunuyorum. Hayırlı akşamlar...

0BeğenmedimŞikayet

Melisima ()

Bende Hayalet yazdığında kim diye merak ettim ama şimdi anlaşıldı. Grubu boş bırakmayın? Sizler çok değerlisiniz

1BeğenmedimŞikayet

Black_eaglE ()

Öncelikle çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, kusura bakmayın hafta sonu yoğundum sayfaya çok giremedim.
Eski nick'iniz neydi bu arada?
Saygı ve sevgi benden efendim:)

Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

BAYALİ22 ()

Burda kendini çok bilmiş göstermiş sinde zaten uygulamamışsın bu boşa yazılmış bir mesaj ikincisi zaten bu mesajı yazdığında gümüş 120-125 bandında senin yıldızlar işe yaramıyor

1BeğenmedimŞikayet

asosyalherif ()

117 den alttan aldım ben de şef

1BeğenmedimŞikayet

İKİ_KULAKLI ()

sizi tebrik ederim.
düşüş BAŞLAYINCA 119.5 a kadar düşer daha aşağısını bilemiyorum demiştim ben de

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Yazdım buradan bakarsınız inşallah

Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Weekend Gold Londra merkezli Altin ons vadeli işlemler

İg weekend silver gümüş ons vadeli işlemler

Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Vagabondboy ()

Nereden bakıyorsun dostum

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Esgök ()

Bilgilendirme icin cok sagolun bir tik yukselmis yarin dahada fazla insallah

ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ht1976 ()

Şuan için canlı gümüş ons vadeli işlemlerde 86.17den geçiyor Altın ons 4868.50 dolar rasyo düşüyor... şuan için gümüş yönünde... bilgilerinize... hayırlı geceler...

Esgök için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Esgök ()

Hocam bundan sonrasi icin goruunuz nedir

1BeğenmedimŞikayet

Hayalet_adam ()

Ben bu yorumu görünce kendim de yazdım çok ama sayfanın eski kurtlarından bazıları da geldi ve uyarı yaptılar tam zamanında benim gibi bunları dikkate alın bence diye yazdım isim vermeden bilmem gördünüz mü? Bunlar her zaman burada olmazlar arada gelir yazar giderler dedim hatta bir arkadaş kimdir onlar yazda bizde bilelim dediler isme gerek yok takip edin sadece dedim belki hatırlayan vardır. Size de yazdım mı o ara tam emin değilim ama genele böyle bir yorum yaptım dikkate alsınlar diye bilmem alan oldu mu bu yorumları. Emeğinize sağlık diyorum emeğe her daim saygımız vardır bilen bilir bizi. Çok eskilerden diğer nickle sizinle yazışmışlığımız vardı ama hatırlamazsınız belki. Burada gerçekten yerinde ve zamanında uyarı yapan nadir kişilerden olduğunuzu gördüm bizzat. Saygılar hayırlı geceler...

1BeğenmedimŞikayet

Elvanı_seba_ ()

Like verilir üstad

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum