Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1850 22:38:02
EUR 51.5701 22:38:02
USD 43.4872 22:38:02
ALTIN ONS $4891.3150 22:38:02

Grafiği gönderen: enjöy

slm canlar sabah biraz düşüncemi paylaştım haliyle beğenmeyenler oldu. beklediğim hareketleri de paylaşayım dedim kimsenin etkilenmesini istemem.

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

zekamerak ()

O zaman dua edelim de çalışmasın (:
Teşekkür ediyorum ve emeğinize sağlık
Hayırlı bol bereketli kazançlar dilerim

@zekamerak

enjöy için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

azizim yazınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. sizinle iyi anlaşıyoruz sizin haberiniz olmasada :)) olduda benim grafik kazara çalıştı. o zaman gümüş ne olur biliyor musunuz? bunu hiç yazmak istemiyorum. birde sizde nereyi kırarsa trend bozulur ile bendeki değer aynı değil. bunu da ifade edeyim dedim.

zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

azizim bu arada yeni arkadaşlar sizi tanımıyor olabilirler izninle paylaşımlarına göz atsınlar olarak reklamını yapıyorum.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

memur_memur ()

İddialı bir grafik. trendin bozulduğunu düşünmüyorum. ama saygı duyarım çalışmanıza.

0BeğenmedimŞikayet

zekamerak ()

Bu noktada aslında yön konusunda değil.. düzeltmenin derinliği konusunda ayrışıyoruz..
Biraz daha düşüş bekliyorum demek başka bir şey ..3500 3800 seviyesi başka bir şey .. teknik olarak yalnızca bir düzeltme değil mevcut yükseliş yapısının ciddi şekilde zayıfladığı, hatta trendin bozulduğu bir bölge olduğunu biliyosunuzdur..
Sadece hangi şartlarda bu ihtimalin tamamen devre dışı kaldığını netleştirmek istedim..
Paylaşmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla..
Teşekkür ederim ve iyi akşamlar diliyorum
@zekamerak

1BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

paylaştığım grafik bu başlangıçtı diyor. bir inceleyin fikir olarak kalsın.

memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

memur_memur ()

4690 a kadar indi bu yetmez mi:)

0BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

azizim teknikte eksik yada yanlış gördüklerinizi paylaşırsanız sevinirim. bende kendi tekniğimi eleştiriyorum bazen ama nerde hata onu bulamıyorum

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

alpachino ()

Teşekkür ediyorum. emeğinize sağlık. Hayırlı geceler ve bereketli kazanclar dilerim hocam

1BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

azizim temeldeki bilgilerinizi destekliyorum ama biraz daha düşüş beklentimi koruyorum. teşekkür ederim.

alpachino için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Emeğe saygı, like verdim. Teknikte katılmadığım yerler var.

0BeğenmedimŞikayet

alpachino ()

Hocam altın konusundaki görüşlerimi son 2 yıldır bu denli güçlü bir temele dayandırmamın iki önemli başlığı var:

1. Trump ve onun piyasa üzerindeki destekleyici etkisi. 2. Fayiz indirimleri (Son üç faiz indirimiyle birlikte altını n temelinin daha da güçlenmesi).

Bu iki unsur, altının şu anki en güçlü dayanağıdır. Bu sebeple, fayiz indirimleri öncesindeki fiyat seviyelerine geri dönülmesini imkansız görüyorum. Şayet bir gün fayiz artırımı döngüsü yeniden başlar ve ibre tersine dönerse, işte o zaman size hak verebilirim.

Teşekkür ederim. Hep beraber göreceğiz ve tekrar ins istişare edeceğiz hocam. Bol kazanclar dilerim

0BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

azizim sadece ortak konuda anlaşamadık diye anlıyorum ben. bendeki görüntü 1100 dolar dan 5570 dolara çıkan onsun düzeltme yapıp yoluna devam etmesi. bendeki bu düzeltme seviyesi paylaştığım yerdir. balina değilim ille de olacak da demiyorum sadece bekliyorum.

@alpachino azizim cuma günü sabah paylaşımlarında 4650 rakamını bahsettiğimde imkansız kelimelerini o zamanda duydum saygı duyarım fikirlere. gelirse benimdir gelmezse elinde olan kazanır. herkes nasibini yer.

zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

zekamerak ()

Hocam yapmayın. Yükseliş senaryosu çizip.. düşüş analizi yapmışsınız.. kırılım noktaları paylaşırsanız eleştirmek için değil istişare yapmak için merak ediyorum..
Grafik çiziminizi çok beğendim Elinize emeğinize sağlık ancak analizlerinizde bir tutarsızlık var grafikle uyumlu değil..
Ytd
@zekamerak

0BeğenmedimŞikayet

alpachino ()

Hocam her görüşe fikre saygım sonsuz. Ancak bu görüşünüzün gerçekleşmesi için;

1-2025 eylül- ekim- aralık 3 indirim oldu ve zayıflayan dlar merkez bankalarının rezerv alımı

4300 altı imkansız hocam.. alttan destekleyen faktör 3 fayiz indirimi olması

o indirimler bosuna yapılmadı..

Fikrinize saygı duyuyorum ancak şuanki koşullarda; gerçekleşmesi imkansız olarak görüyrum teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

@zekamerak azizim alt yorumdaki grafik benim hareket beklentimi ifade ediyor. ama bu yükseliş hareketinin dip bölgesi olarak 3800 altı yazsam da 3500 leri bekliyor olacağım. kimseye tavsiyem yoktur. benim yorumlarıma 20 dakika ayırıp son 1 yılda yazdıklarıma ulaşabilir diplerdeyken tepe verip tepedeyken dip verdiğimden ne kadar eleştirildiğime da şahit olursunuz:)) ama sonuç hamd olsun yanıltmadı.

2BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

azizim çalışmamda zaman hesaplayamıyorum, yanlış bişey söylemiyim. ama bu hızda hareket ederse şubat ayında görürüz gibi

Ytd_bükücü için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ytd_bükücü ()

Dip yaptığı tarih Çin tatili mi?

0BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

o kadar açık bir şekilde grafik anlatıyor kendini üstüne ne söyliyim. alım bölgem belli sadece oklar beklediğim şekilde olmasını arzuluyorum.

Altın_adam30 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Altın_adam30 ()

Açıklar mısınız lütfen

0BeğenmedimŞikayet

enjöy ()

arkadaşlar umarım alt yorumda paylaştığım grafiği dikkate alan olmuştur. gerçi beğenmeyecek olan çıkacak ama belki birilerinin işine yarar.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum