Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (77)
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()est. biliyorum sürekli yükselecek diyenler daha cazip geliyor ama bildiklerimi paylaşmalıyım ki ortam zenginleşsin. birde bahsettiğimiz yere düşünce yükseliş hedefi vereceğim o zamanda bir bu kadar eleştiri alacağım :))
Kdrtbsk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Tamam kardeşim hayırlı akşamlar dilerim bereketli kazançlar olsun.
enjöy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kdrtbsk ()Kusura bakmayın bende yazmak istedim siz broker mağdur adam paratic bashar hep aynı terhane sürekli düşecek hepsi aynı kişimi acaba arkadaşlar
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()@Mekanize_15 bu yorumu okuyup beğenmeyenlerden bahsediyorum. doğruyu değil işlerine gelen gibi yapanlardan bahsediyorum. bunlar günahsız ben yazınca vebal, ama yakında onlarlada anlaşacağız.
1BeğenmedimŞikayet
SamurayX ()Yusuf abi ben bu arkadaşın yorumlarını göremiyorum. Zannedersem beni engellemiş. Sayfadakiler tepki gösterdiğine göre yorumlarımı iyi ki göremiyorum, iyi ki engellemiş.
Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
enjöy ()kimsenin vebalini almıyorum sevabına da ortak değilim. sizin arkadaşlarınız orta vade 6200 bekliyorum derken neden uyarmadınız peki, şimdi bana mı cevap vermek aklınıza geldi. o söylerken vebal değil mi? isim istersen de yazarım isimleri ve yorumlarını
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
enjöy ()bana laf atan arkadaşlar paylaştığım grafik sitede sabit. ve bunu savunuyorum. farklı çalışması olan varsa buyursun paylaşsın. şuana kadar da kaya gibi sağlam çalışıyor. alt grafiğe dikkatlice bakınız.
1BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Ya gelmez ise ya buralar dip ise alacak olan kişinin vebalini alıyorsunuz. Kimse ne olacağına bilmez sizin kesin gelecek demenize yorum yaptım
-1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()sizde olmayan ile herkesin ki kendine.
Yusufkenan_61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()evet o seviyeleri bekliyorum bu yüzden arkadaş ile tartışıyorum siz neyi kaçırdınız da bu soruyu sordunuz anlamadım. ben yazdığımı savunuyorum.
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()Yav arkadaş araya girmeyeyim diyorum dayanamadım al oku yorumunu. bide burda kendini savunuyorsun.
2BeğenmedimŞikayet
enjöy ()alt yorumu görmeyenlere gelsin, şimdi tekrar 4600 lere doğru yol almasını bekliyor olacağım.
2BeğenmedimŞikayet
enjöy ()kimilerinin hoşuna gitmesede grafikteki dönüş yerine gelmiş bulunmaktayız. bu çalışma kendime nottur, kimseyi de etkilemek istemem.
1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()bende öyle düşünmüştüm :)) şimdilik grafik çalışıyor. bakalım tamamen çalışacak mı yoksa bir yerde red yiyip çöpmü olacak.
paratic için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
paratic ()Vallah azizim baya güzel karalamışsın. Ellerine sağlık. Dalga olmadan okyanus durulmazmış. :)
1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()hayır bendeki doğal zekaya :)). beğenmedin mi dalgalarımı
paratic için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
paratic ()sen bunu yapay zekaya mı çizdirdin azizim:)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Evet evet, az önce değerli @zekamerak kardeşimizle yazışmalarınız mesela anlaşamayan ama nezaketi elden bırakmayan iki insanın konuşma üslubu idi. Teknik bilmeyen biri olarak her birinizi ayrı ayrı okuyup istifade etmeye çalışıyorum. Allah emek veren herkesten razı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()aynı düşüncedeyim 10 yıldan fazladır site kullanıcısıyım. yıldızlarımız belli olmasın diye adımı değiştirdim aman etkilenmesinler diye sonrada yıldızları kapatma çıktı da kapadık. sırf etkilenme olmasın diye. acaba faydamız olur mu diye yazdık. gerçekten ders niteliğinde yorumları olan ufku genişleten insanlarımız var. bende hakaret içermeyen herkes açıktır onları engellerim sadece.
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()Sanki yine de daha nezihti 5-6 yıl önce kardeşim. Şimdi maalesef çok türedi tip var. E, dilin de kemiği yok. Bir de sanal mecra olunca... Siz paylaşın kardeşim, bir kişi bile istifade ederse dua alırsınız. Diğerlerini görmemek en iyisi.
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()azizim bu bakış açısı yıllar önce sitede var olan hissiyatı ifade eder. ne insanlar küstürüldü paylaşımlarından dolayı. çok insanı yıprattık ve gitti. bende gittim geldim. incelersin beğenirsin- eleştirirsin eksikleri bulursun ama hep saygı içerisinde olunurdu.
_Kafkas_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_Kafkas_ ()İnceleyeyim kardeşim, teşekkür ederim tekrardan ve gerçekten.
1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()@_Kafkas_ bu grafiği çizmiştim azizim. çizgiler ve tarihlere çok takılmayın hareket tarzını bu şekilde bekleyerek düşüş bekliyorum.
-1BeğenmedimŞikayet
enjöy ()zahmet edip profilimi incelerseniz yükselişi beklediğimi hedefimin geldiğini ve düşüş beklediğimi bulacaksınız. ama siz bana bir engel atın, sitede yükselecek herşey olumlu diyenleri dinleyin lütfen.
bashar1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
bashar1 ()altın ne zaman dusecek gibi olsa sende buraya gelip grafiğini atıyorsun o rakam gelmez 3700 3800 ruyanda görürsün. tabanı 4500dür. yükselirken ortalıkta yoksun
0BeğenmedimŞikayet
SeniSevmiyorum ()Teşekkür ederim. ben iki günde zararım olmadı bide kar olmuş azda olsa. ama aldığım rakamı ben yüksek gördüm, durmadan düşecek diye aklıma geliyordu. bugun sattım. istedigim 4079 gelirse kalan az miktarla girecegimkine.
0BeğenmedimŞikayet
enjöy ()saygı duyarım azizim. ama benim verdiğim rakam büyük düşüş olarak görünmüyor bana düzeltme hareketi geliyor :))
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)