Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()neden istee?
")
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Apt007 ()Abd ye de pek güvencim yok hocam. İnşallah patlatmaz iyice
0BeğenmedimŞikayet
Jasmine6161 ()Dün akşam sorduğum tablo karambole geldi sorum:( ons Altın 5250 altına sarkarsa 14x rakamlar gelirmi.. çünkü şu bi kaç günlük çıkışta altın ons çok büyük itici güçtü buralarda biraz daha oyalanır sonra yine ivme kazanır şahsi görüşüm kademeli toplama yerleri bende ekleme yapıyorum ufak ufak
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sanallarım hiç düşmediği yokki
06pecenekli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()abd 112 veya 115 yapsa haftalık ve aylık kapanışı bir ohh çekeriz.
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Amin aynen öyle dediğin gibi kardeşim ağzına sağlık
_usumut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
06pecenekli ()sanallar neden düşüyor
ustat
0BeğenmedimŞikayet
_usumut ()usta kime neyi ispat etme zorunluluğun varki kendini boşa yorma şnsanlar kendi kazanamayınca başkalarının kazanmasına tahammülü olmuyo terste kaldığında allah herkesin gönlüne göre versin
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Tablo iç acıcı değil evet ama bugün ABD yi bir görelim ne tür oyun çekmiş diye
Quersian için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Quersian ()Rasyo'ya ne diyorsunuz hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yok takmaya değmezler yüzleri bile kızarmadı gördük
Ömer_212123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Allah bereketini dahada artırsın inşallah çok uzun vade ozamana kadar bu fiyatlara sakız alınır
0BeğenmedimŞikayet
Çayla_k ()Düştü diye seviniyorum bnde ndense:)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Hiç kafana takmaya bile gerek yok
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Vallahi hocam hiç onları umursama yemin ediyorum alsatcı olsaydım senin dediklerinle ilerleseydim mükemmel kar bırakacaktı şu anda ortama 50 kg'ı atmışım benim babam da 45 kg'a yakın aldı maliyetimiz 147 ortalama hiç umursamıyor 2028'e kadar bekleyeceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bunlar borsa tayfası ordan gelip milletle dalga geçiyorlar kendi ağlanacak hallerine bakmadan
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Onun haricinde yeniden yükselişte ekstra kar katacak gram başı 11 tl olan fark kime ne anlatmaya çalışıyorsak suç bizim kaleye almayacaktık
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Hocam adamlar olayı bilmiyor 300 gramın iyisi kötüsü mü olur on numara bir kar yine de 300 gram ben şu anda hiç alım satım yapmadım uzun vadeli aldım fazla kafaya takmıyorum maliyetim 147 yani ne kadar düşerse hiç umurumda değil ne kadar düşerse o kadar hızlı çıkar fazla kafaya takma hocam senin faydan burada çok
1BeğenmedimŞikayet
Ahmetsaim ()1 günde bile ulaşır.169 dan buraya 24 saat içinde geldi.
dervis58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dervis58 ()160 lı rakamlara 20 günde ulaşırmı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mahsunyildiz21 ()Ömrümüz beklemekle geçti üstaddd
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Beklicez sadece
Mahsunyildiz21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mahsunyildiz21 ()Kralll nasıl olcak böyle kralll
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()hocam geri vitese atmış bu meret :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()163.66 dan satış varmış oda hızlı hareketler vardı dün ben 165 den yaparken bu şekilde satmış 1.35 krş düşüğü bu dert mi şimdi 11 tl alttan almışım gramda iyimisiniz siz
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()gayet mantıklı kral devam boşver sen başkasını
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()La ne alaka 163 den satıp 154 den almanın neyi kötü bana söyle hele bir üstelik 300 gram artırmışım neyi kötü?
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
road_to_100_kg ()harika satış tebrikler @Altın_Stratejist gece uykusuz kaldıgına değdi :)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Dostum bak kendi ayağına sıkıyorsun alım satım rakamı verirsen n böyle şeyler olur