Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (32)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Kardes ne özür dileyecem banane aldığın sattigindan
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sende özür dilemelisin ön yargılı olma bir daha öyle olur olmaz konuşursan adamı böyle Mort ederler
Vagabondboy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Şimdi o yöne mi kıvırdın arkadaşlar fiba kullanan vardır aranızda bu dekont chat gpy işi mi bi bakar mısınız
Çokomelli89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Kardes uzatma sende bosver engelle gec
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Chatgpt uzun sürdü herhalde :)
Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()asıl sen bomboşsun bence allah bilir malda yok kıskançlıktan fesatlandın. uzatma kardeş. bak zarar ediyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Pişkin hocam bunlar :)
Degnekci23_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Chatgpt uğraştırıyor herhalde vakit kazanma çabaları mı bunlar sen boş bir adamsın bunu kabul et önce ben çok boş bir adamım en yüksekten satıp en düşükten aldığımı söyleyerek burada aşağılanmış egomu tatmin ediyorum de sen kurtul bence :)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sana bir soru sordum özür dileyecek misin ve bir daha burda manipülasyon yapacak mısın atarsam?
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()roketçinin muridlerinin hedefi yine sensin. cevap verme lütfen kimseye.
1BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Senin beyninde algılama problemi var galiba aldığından bana ne sattığını at görelim ne kadar işi bildiğini tepeden sattım alttan aldım diyorsun ya er meydanı işte 165ten gece 3 te sattığını ispat et edemiyorsan da boş yapma artık :))
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Kesinlikle katılıyorum insanlara üzülüyorum bunlara inanıp alıp zarar ediyorlar sonra
İmila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bi kere alttan alımım varsa daha neyin derdindesin derler adama sen bunu bile idrak edemiyorsun bu bir ikincisi ise sana özür dilerim desen satışı da atacam diyorum ama halen oralı olmuyorsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Önce 165ten sattım 154 ten aldım dekont atarım rezil olursun dedi aldığının dekontunu atmış sattığın nerede diyorum ben 165ten sattım demedim diyor sonra :)))
alperweb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Profilimde yazılı sana kaç dediğim onuda atarım buraya sıkıntı değil sen özür dilerim desen kafi ben hemen atarım şimdi
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Ne oldu az önce 165 ten sattım mı dedim ben diyordun yazdır chatgptye bir tane köşeye sıkıştın çok :)))
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Sende mi rafıkkk :D
alperweb için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Tamam sen özür dilicek misin benden ve herkesten sayfayı boş yere meşgul ettiğin için onu söyle?
0BeğenmedimŞikayet
Eurodol1 ()162.50 sattık nasıl.. bendende dekont istiyormusun ? :)
1BeğenmedimŞikayet
alperweb ()atsın hocam aldığı yerde batık zaten. Biz biliyoruz onları ve hiç muhattap olmuyoruz bırakın kendi hallerine
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()165 den mi sattım dedim
0BeğenmedimŞikayet
Çokomelli89 ()Ya hepsi banker Kastelli bunların 165ten sattım gece sabah 154 den aldım dekont atar rezil ederim diyor sattığını değil aldığını atıyor :)))
Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bankanın bana sattığı burdaki satsam siyah renk olurdu
Azrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Herkes benim full gümüşte olduğumu biliyordu şimdi yüzün varsa özür dilersin
1BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Burdakiler genelde tepeden satıp dipten alırlar. Süper şanslı bunlar :)
0BeğenmedimŞikayet
Azrc ()Abi 154 den satmissin keşke bekleseydin