Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (29)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()eyvallah dostum
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()bir gün öncesi cizip paylastıysan helal olsun tebrikler abi..
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@NoPaniC_34 tarihi düşüşün gecesinin taynıgı idi bu grafik benim değil tekniğin eseri
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim sağ olun
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gece uyumayan 02.54 Ons Altın çerçeveli sanat eseri çizen üstadım duvara asıldı tebrikler... @Arsemia0202 muhteşem grafiği takip etmiş işlem açmış kendini de tebrik ediyorum grafik okumakta sanattır
@16paramıknatısı
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()@16paramıknatısı Üstadım ons altın ın tarihi düşüşünün ilk adımlarının atıldığı an olarak altın çerçeve içine alındığını umuyorum,
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Ters fincan grafiğini
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Tamam abi alıyorum hemen
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bak şimdi o son paylaştığım grafiğin ekran resmini al abimm, yukari devam ederse 5325 e soru işaret koy, aşağıdaki rakamları biliyorsun zaten
0BeğenmedimŞikayet
BABAYAGA_06 ()Peki döndü diyebilir miyiz?
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Sana göre hareket ederim abim :) Yolluyorum hemen afiyet olsun abime
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bundan iyisi varsa buyursun fursun abimm
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Şimdi bu aldıklarını tutacakmisin kar mi alacaksın bu arada benim çay poğaça gelmedi
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Alnının ortasından furmayi tercih ederim :))
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()İnşallah abim elime nakit geçecek bu aralar onunlada ekleme yaparım :) Abimle araba alıp satmıştık
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Bereketli olsun abimm turnayı gözünden furdun ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()7.122 ortamam abim
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()son attığım grafigi takıp et abimm orada ıkı senaryo var
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Emeğine sağlık abim yine nokta atışı
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()hedef gelmiş tşk ler teknik
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rica ederim sağ olun hayrını görün inşallah @16paramıknatısı sağ olun emeklerinize saglin
Arsemia0202 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Günaydın maalesef gece geç saatti kirilimı takip ettim hoş değildi durumu, biriside caynımı sıktı kapattım ekranı tşk ederim
Gram Altın için Çakarkeyf yorumu (9 saat önce)
ons Altın 1-2 saat içinde 5466 (önemli) yı takıp etsin nöbetçi arkadaşlat
Ons da 5450 yi kiramamis
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Karar aşaması haftalık kapanış mumu önemli
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Ben buranın altını merak ediyordum, düzeltme mi yoksa düşüş trendi mi? Düzeltmw ise sıkıntı değil burası tam alım zamanı ama değilse sıkıntı
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kendi garifiğimde reg. kanal direnci 5577 fibonacci den red yedi kanal direnci zamansallıkla tam 5600 e denk geliyordu ve dün sabah erkenden kanal direncine yaklaştık bilginize mesajı atmıştım nasip; ))
Üsdat daha bilir onun yorumlarını çok değerlidir
Meva_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Meva_ ()Günaydın ons grafiğinde bugünkü düşüş pek hoş görünmüyor aylık grafiğe göre sanki yükselen trend bitmiş gibi @Çakarkeyf abi ne dersin sence tekrar çıkacakmı ona göre alım yapıcam
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Üstadımın Grafiğini yeni gördüm kendi yorumlarsa daha doğru olur.
Lütfen üzülmeyin
Arsemia0202 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Hayırlı sabahlarnkıymetli hocam, hiç te senaryoya benzemiyor 5167$ apaçık nokta atışı olmuş gönülden tebrikler, saygılar. @Çakarkeyf