Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (12)
0BeğenmedimŞikayet
Musti077 ()Çin buralardan da mal alirmi dünnki olaydan sonra sence varmı fikrin usta
battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mertoğlu66 ()Çin kaçta açıyor üstad
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Çok şükür her şey yolunda keyifli sohbetler dilerim. :) hacimde baya pay var evet. Çin yüklenecek gibi.
0BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Teşekkürler iyiyim sen nasılsın? Grafiklere baktım. ciddi düşüş emaresi yok. Biraz yatay gidiş olabilir. Hacım oldukça düşük
Alikara27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()İnsan o an stres yapıyor. Ben rahatım. Neden dip alım ağırlıkta 4 ile 20 arasında belki %80 alımım var. Son alım bile kârda ben terse kalmadan çıkarım. Ben uzun vadeli yükseliş gördüğüm için fizikideyim. Yoksa günlük al sat yapsam 116 ya stop bende koyardım. Çünkü o bölgeye ciddi stop konuldu. Gerçi aşağı koysan bile banka makas açıp patlatıyor. Aşağı doğru makas açmaları bu nedenle
Selçuktrk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alikara27 ()Üstad nasılsınız iyisinizdir inşallah.
1BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Aynen üstad kör olduk satamadık tabandan fulledik
2BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Dip alım geldi ve bunu engelledi. Yani bu bize neyi gösterir piyasada yükselişin devam edeceği inancı var. Düşüşler alım fırsatı görülüyor.
Selçuktrk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Bollingeri ustden delerse fiyatı dengelemek için satış gelir. Eğer alt bollingeti delerse tepki alımı gelir. Burada Bollingeri üstden deldiği için bir tepki satışı geldi. Bu bölgeye çok fazla sat emri girildi. Bu noktada emirler hareket ettirdi. Fakat alt mum uzun. Ciddi bir tepki alımı geldiğini gösterir. Psar dediğimiz yön tayininde kullanırız. Yön değişimini belli eder. Günlük grafikte yön değişimi yok. Yani yükseliş devam. Haftalık grafikte de yön değişimi yok. Bazı veriler yüksek olsada boğa piyasasında uzun süreli idare edebilir. Genel olarak grafikler iyi günlük grafikte negatif uyumsuzluk yok. Yani düşüş sinyali yok. Genel olarak iyi. Bazı indikatörleri değeri yüksek grafiklerin gevşemesi lazım. Kısaca panik erektirecek bir durum şuan yok. Bollinger günlükte 120 dolar seviyelerinde üzerine giderse tepki satışı gelmesi normal. Psar 109.5 lerde bu rakam kırılmadıgı sürece günlük grafikte yükseliş trendi bozulmaz Yani 120 ile 109.5 arasında gidip gelmesi normal
İmila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kocEMİN ()Emeğine sağlık abi ALLAH razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Selçuktrk ()Yorgun ayı denedi ama yenemedi. Harika bir tespit üstad.
0BeğenmedimŞikayet
İmila ()Sevgili hocam degerli yorumlariniza ve emeginize saglik. Sizden rica etsem benim gibi normal halka da turkce mealini kisaca aciklar misiniz?