Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bize bunu piyasa kafamıza vura vura öğretti diyelim :))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Nakit ve kademeli alımın rahatlığı budur Andacan
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen şimdi doğrudur, planım şu olurda düzeltmeye giderse her 100-120 dlr da desteklerden bir kademe ekleme yapmak, manevra alanım var yani.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()olumsuzluğu da resmedelim mi
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Noluyor düşüyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Grafikte üçgenin alttan gelen trend cizgisinin başladığı yerin Altın dakı muma bakarmısın
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()5415 den başlamış ama ben gap göremedim andacan bir daha bakabilirmisin.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()ons Altın 4s de kapanış mumu yutan ayu andacan asagıda 5420 da gap mı var
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Misafir bereketiyle gelir abim ne güzel, arz larda yokum
lale_38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Cümlemize insallah tsk ederim aynen bir plan olmalı ve o plana riayet etmeli
0BeğenmedimŞikayet
lale_38 ()Yolunda şükür bende fazla giremiyorum sayfaya.. Anket isimle ugrasiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Merhabalar çok tşk ederim iyiyim izlemeye devam ediyorum sen nasılsın hersey yolundami:)
0BeğenmedimŞikayet
lale_38 ()Bende iyiyim abim.. yatılı misafirler vardi Konya dan. onlarla ugrastim. Halka arzlarda kararsız kaldım.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Hoş geldin abim tşk ederim iyiyim sen nasılsın
1BeğenmedimŞikayet
lale_38 ()Abim nasılsın? @deLiogLan_?
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()aynen öyle üçgen başka bir seye de dönüşebilir izleyelim
memur_memur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Anlatmaya gerek varmı :)) siz nasıl yorumlarsınız
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Çookk bereketli olsun harıka yakalamışssın andacan her senaryoya hazırlıklı olmalı
0BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Bekliyorum abi :)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Hadi bakalım hertürlü duruma göre de hazırlıklıyım 5480 den bir kademe attım andacan.
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim Andacan ters fıncan da kafamda bir köşede duruyor @Azraa_
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Tşk ederim :)) hislerim biraz değişik
Mekanize_15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
memur_memur ()Hocam öyle bir grafik ki üçgen yukarımı yoksa aşağıya mı kırılacak bilemedik:)karar bölgesinde sanırım:)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Şair ne demek ıstıyor:)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline sağlık andacan sorun yok :)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Ons Altın düzeltiyorum kafa gitmiş bizim
0BeğenmedimŞikayet
Mekanize_15 ()İşte bu emeğine sağlık flama fazla bekletme bizi.