Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı ()Buralardanda risk saat 14.00 bekliyeceğim
Kademeli alfım bakalım
RUHSUZ38 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RUHSUZ38 ()Ikisinide kacirdim halen fulldeyim bereketli olsun insallah (:
Ardahanlı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı ()161.90 bir miktar
162.80 bir miktar aldım
Son alım kaldı gene uçtu
Gene yakalarsam ekliyeceğim kısmet
0BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Gümüş ve Altın birbirinden bağımsız değiller. Rasyo bakımından o grafiklerede ihtiyaç var bu sayfada. Sen bilmiyor olamazsın, yeni de değilsin.
Lost_41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RUHSUZ38 ()Alabildiniz mi?
0BeğenmedimŞikayet
RUHSUZ38 ()Hakkimizxa hayirlisi insallah nasipte varsa kazaniriz biseler (:
-1BeğenmedimŞikayet
RaMcO38 ()Bende senin gibi bı üyeyim kimseye batmıyor kadının attığı grafik bı sana mı battı
0BeğenmedimŞikayet
RUHSUZ38 ()Tesekkur ederim bilgilendirme için (:
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı ()Vallah bu sitede avı kapanlar var birde gerçekten kendince yardımcı olanlar saat 12 bekliyecem kısmet
-1BeğenmedimŞikayet
honeyw ()Biz sizin çalışmalarınızdan memnunuz. Ve ne kadar emek verdiğinizi de biliyoruz. istemeyen bakmasın. kimse mecbur değil bakmaya
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()5450 görünüyor .. amma bu da bu 2 gün çok yükseldi . geçen hafta alanlar tutabilir ..7 bin 8 binler konuşuloyor ..
yeni alim ve ya al sat artık benden çıktı .. Altın gümüş artık girafikten çıktılar .. analiz yapmakta doğru değil .. kasten bilinçli yapıyorlar ... benimde artık hiç bir şey yazmamam gerekirdi .. yanıltıcı olabilir çünkü
Çayllakk için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Alim satim size ait alin tutun demisdim makaslar malum testere gibi piyasa 2 subat onslar yukselmye baslar 17 19 subat gelince bir daha bakariz sattigimda yaziyorum sayfaya
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Lütfen birbirimize saygılı olalım arkadaşım hepimiz aynı gemideyiz...
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()özür dile de kurtul @Aynur1 hanımdan, yukarı yukarı gitme,
0BeğenmedimŞikayet
Çayllakk ()@Aynur1 Hanım gerçekten çok önemli grafiği tam okuyamadım yardımcı okurmusunuz . Şimdiden teşekkür edrim
0BeğenmedimŞikayet
RUHSUZ38 ()Evet ama buralarda sanki ali. m yerleri gibi me gekiyor
0BeğenmedimŞikayet
Lost_41 ()Sen kimsinde oyle komusuyosun ?
Aslan az kendini gelistirde kendi grafigini analizini kendin yap kimsenin suyana ihtiyacim @RaMcO38
RaMcO38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardahanlı ()160 altını mı bekliyeceksiniz bende bekliyorum sanki zor
0BeğenmedimŞikayet
alifidan07 ()ben sizi özel lik ile takip edip grafiklerinize bakıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Eso_derler ()Asla v kathaaa siz değerlisiniz zaten Fırat hoca karşılığında çok güzel aydınlattı... Yazan arkadaşı anlamıştır :)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()Aynen öyle arkadaşım amaçları bu demekki, rahatsız oluyorsan gelme bakma engelle, ons Altın takip edilmeden rasyoya bakılmadan, vix izlenmeden gümüş alıp satılmaz
0BeğenmedimŞikayet
RUHSUZ38 ()@Bozkurt09 hocam Full Tl tarafindayim biraz daha salarsa almayi dusunuyorum uygunmudur alıma
0BeğenmedimŞikayet
İmila ()Hayır hocam sen sakın kulak asma gereksiz konuşmalara.. Bizler senin değerli yorumlarını görmek için dört gözle beklemedeyiz..
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşsüsüm ()altın ons ve rasyo görüntüleri olmasa gümüş olurmu
Sen yatırımcı değilsin git ötede oyna
0BeğenmedimŞikayet
Çayllakk ()@Aynur1Çok önemli yardımcı olursanız seviniriz5541 altımı geliyor acaba
0BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Herkes faydalansın diye çeşitli paylaşımlar yapıyor karşılığında bişey de istemiyor emeğe birazcık saygı göstermek lazım bazen de platin de paylaşıyor gördüğüm kadarıyla neden bu kadar rahatsız oldunuz ki teşekkür etmeniz gerekirken sitem ediyorsunuz fayda sağlamak için gayret ediyor şu grafik şurada paylaşılacak diye kural mı var
2BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Burada insanlara yardim etmeye çalışan bir kaç kişi var onlarida kacirin
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()tmm .. yanı . buraya alışmışım .. kovmayın beni o tarafa :))
Eso_derler için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
RaMcO38 ()Yağmurlu havada su vermicen bunlara:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()altın ons grafiği gümüşe asıl yol göstericidir rasyo ile hesaplaması yapılır buna göre yön belirlenir.