Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
Silver_gr ()Bunun duracağı yok hocam bu kadar yükselişin sebebi nedir hocam
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Muazzam ilerleyişi var sonu hayrolsun:))
puslu_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()Kral zamanında 1 gram gümüş tl tutarı, 1 dolar a fiyatına eşitlenecek dendiğinde utopik görüyordum. Şimdi bakıyorum neredeeen nereye :))
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Açıklama rasyoyu aşağı çekmesidir.
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()kral Altın hiç yerinden oynamıyor.. gms cirit atıyor. Bunun açıklaması varmı
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Tabiki kimse terste kalmasın ama bu gümüşün böyle şeyler yapmışlığı çok
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Evet yerin kışağı vardır:)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bunu benim senin gibi herkes biliyor ama güzel güzel ilerliyor insanların işine geliyor ses etmeye rahatsız etmeye pek gerek yok:)
dolarkes için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
puslu_ ()allah muhafaza etsin :)) o zaman bak ağıda :))
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Valla bu kadar hızlı çıkışı hiç. hqyra alamet değil düşüşü ani ve hızlı olursa çok ağlatır ytd
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Ons bazlı olarak 5250 de muhakak bir kar alımı beklenir ancak Teknik olarak yürümüyor ki net bilelim ya yaşanacak olan bişey önden fiyatlanıyor yada işin içinde büyük bir oyun var. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Keşke bilebilsek süper olurdu
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Abi muhakak kar satışları olmalı aşağidaki oluşan boşlukların dolması ve ilerlemesi adına bunun teknik olarak olması gerekiyor ama nerde olur bilemeyiz..
0BeğenmedimŞikayet
dolarkes ()Fırat 112 de satış gelirmi
2BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Bir ara yine böyle soluksuz bir yükselişe şahit olmuştuk ona benzetiyorum aynı şekilde soluksuz her gün üzerine ekleyerek ilerliyor nerede patlak verecek bilemiyoruz malesef.
Uniqueidentity için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uniqueidentity ()Dostum ne olacak böyle. Fırsat bulunca bakıyorum her baktığımda daha da yüksek görüyorum. Keşke hiç bakmamayı becersem. Her gün önceki gün rakamına gelse de alsak diyorum :))