Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
battıbalık ()Tahminen fed de geri çekilecek. Aylık grafikte Son mumun yeşil üstden fitilli. Grafikcileri silkeler. Yeni açılan mum altdan fitilli ve çok afilli olur. Aynur hanım ben alımda fiyatı takip etmiyorum. Zirve dediğim yere yakın alımı kesicem. Biraz bekledikten sonra zirve işaretlerini takip edicem. Idareler geldikçe ufak ufak satıp geri gelişini beklerim. O anda neyde beklerim bilmiyorum. Bunu o zaman belirler. Düzeltme bitene kadar girmem.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Hayırlı geceler hocam emeğine sağlık tutmaya devam inşallah Rabbım herkes gönlüne göre versin
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()30 dolar şu an bu aylık tek mum ..2 tane 30 eklersek 160 dolara denk geliyor .. :)) yok böyle hesap yapma ..
ben gittim ..
düşük maliyet tututlur seninki gibi.. iyi uykular
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Şimdi bu aylık mum üstüne iki tanecik de aynı boyda mum koy bakalım kaç deng geliyor:)
0BeğenmedimŞikayet
Sadri_ ()Maşallah diyin
0BeğenmedimŞikayet
RengaRenkBorsa ()Gerçekten ya:(
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()50 yılda bir gelen şansa denk geldik ..
RengaRenkBorsa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RengaRenkBorsa ()Ben gümüşü ilk almayı düşündüğüm zaman herkes düşer dedi falan sosyal medyada, tv'lerde iki hafta sonra aldım ve 7 kilo eksik girdim. O günden sonra hiç azalmadı sürekli arttı. :(
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()@battıbalık
evet bu günlük . rsı uyumsuzluğu vardı .. amma yukarı kırıldı .. kisa vade sorun yk bene .. bu yine yükselebilir az düşüşten sonra ...
amma 120 den mı 140 dan mı uuzun vade için gümüş almam ben .. alana mutlululkar dilerim ..