Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Aleyküm selam kardeşim. Yazdım kardeşim neler olabilir diye. Yorumlara bir bakarsın tamam.
Son_kulvar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Son_kulvar ()Selamlar kıymetli hocam. Elinde hiç gümüş olmayanlara bir tahlil yapsanız, malüm karışık bir haftaya giriyoruz. Tavsiye ve telkinlerinizi almak isterim. Çok teşekkürler. Emeklerine sağlık
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Takibe devam İlyas kardeşim merak etme. :)
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Allah kabul etsin kardeşim Allah razı olsun sağolasın varolasın Allah'a emanet ol.
Erord_52 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ben hakaret olmayan hiçbir yoruma negatif vermedim bugüne kadar. Ayrıca senide hiç tanımam etmem yürü git işine
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Kardeş sende kimsin ne diyorsun ne negatifi galiba sol taraftan kalktın bugün
alpachino için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Yaz noktalarını kardeşim aşağıda 97.4 yukarda 105.8 radarımda kaedeme kademe ytd
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ay sonuna kadar düşe kalka 110 deneyebilir takip etmek lazım.
nakres0 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Düzeltme ihtimali de var elbet kardeşim bu belli olmaz belki düzeltme yaparak başlar belki yapmadan biraz gider sonra yapar burada bir netlik yok şuan ama bir hedefe odaklandığı kesin ve bununda bahanesi hazır dünyadaki son gelişmeler onslara yarar şekilde devam ediyor şuan.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Öncelikle çok geçmiş olsun diyorum değerli kardeşim. Allah şifa versin. Bu işlerin nasıl birşey olduğunu bir arkadaş profilinde uzun uzun yazmış daha önce bir kaç defa okudum ama kimdi şimdi hatırlayamadım ama çok doğru şeyler yazmış sonraları daha iyi anladım yaşadıkça. Bazı şeylere çok dikkat etmek lazım yoksa sağlık falan kalmaz insanda ve yapacağın kâr da kaybedeceğin sağlığın yanında söz konusu bile olmaz. Teknik konusuna gelince teknik dediğin gibi her zaman işlemez yada işlese dahi senin takibin her zaman doğru taraftan bakarak devam etmez etse zaten herkes zingin olurdu. :) kimileri tekniğin her zaman işleyeceğini ve teknik takip yapanın her zaman doğru sonuçla karşılaşacağını sanıyor ama yanılıyorlar. Önemli olan başarı oranıdır bana göre. Başarı oranı fazla ise sorun yok az ise sıkıntı. Olaya böyle bakmak lazım değerli kardeşim bunu sende benim kadar biliyorsun da bilemeyen arkadaşlar var burada.
0BeğenmedimŞikayet
Mustaa_ist ()Kimseyi dinleme yatırıp yapcaksan al kaçtan aldıgının hiç bir önemi yok.
0BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()Anladım peki şöyle sormak istiyorum ve mesela ben şu an 145 den almak istiyorum diyelim hatta almak istiyorum ama bilmiyorum bu grafikleri takip eden herşeyini bilen bir insan 145 den alır mı yoksa düzeltmeyi mi bekler kimsenin dediğine göre bir şey yapmam zaten ama merak ediyorum burada bu işler nasıl sorulur yapılır bilmiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Ons gümüş 110 flama fm hedefidir ayrıca.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Buranın karşılığı ons gümüş düşe kalka 110 a kadar alan açtı kendine. Gram 153 gibi yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()O siyah hattın Altın da düşe kalka inebilir alttaki bölgelere demek oluyor kardeşim. Bu arada madem yenisin hoşgeldin aramıza diyorum sana. :)
1BeğenmedimŞikayet
nakres0 ()merhaba ben yeniyim ama yorumlarınız benim için çok değerli tabiki garanti bilemezsiniz ama burda demek istediğiniz gümüş düzeltme yapmadan rasyo aşağıya inmeye devam edecek ve artacak demek mi oluyor tam anlamadım
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah kardeşim sağolasın. Bu arada paylaşımların için emeğine sağlık diyorum kardeşim kolay gelsin...
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Eyvallah değerli kardeşim benim sağol Allah razı olsun. İyi tatiller...