Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()En azından bencelerden daha tutarlı şimdi sana soruyorum
110.120. onsu ne diye verdin
İllakı birlerini takibe silmişsin da öyle diyorsun
Mesela benim takip ettiğim ve katıl gurubu da var ben onu takip ettiğim için 121 125 diyebiliyorum hislerim devreye nefsim devreye girince yükselişin sınırı nefsi tatmin etmez yükseldikçe nefis ister Çünkü Allah (cc) insana istemek hissini vermiş insanda hep istiyor ve hırs devreye giriyor hırs ise hasarı sebeptir kanaat edilse yeter denilirse şükür edilirse elindeki mal fazlasıyla ziyadeleşir mutmain olursun gidende üzülmesin.
Etipufferr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Teknik grafik siz yol gidilmez dostum haber akışı veri akışı grafikler göre şekil alır
0BeğenmedimŞikayet
Oppodayi ()Abi 49 a gelsin goruselim maksat seni gormek olsun 28 uzun olacak gibi :)
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Toprağım 28 gelirse seni deden oraya balığa devetlim sin:)
Oppodayi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Oppodayi ()Oynuyalim abi :) bizim neyimiz eksik:)
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()Inan teknikciler grafikler de yanılıyor:) kesinlikle ytd tabii
Elvanı_seba_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Toprağım gel kar yağıyor kar topu oynayalım:))
Oppodayi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Oppodayi ()Yer cekimi var abi inaniyoruz:) daha fazla ispatlamaya gerek varmi:)
1BeğenmedimŞikayet
Oppodayi ()10 a kadar indireceksiniz anlasilan hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Ah benceler ah bencede 125 kesinlikle ydt bu işler bencelerle olmaz kardeş teknik grafik çalışman varsa
Eyvallah.
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()28 senin olsun güzüm yok 28 de ..46 tamam 43 diyelim .. düm baktim iyice yine ...46..48...43 alti yok bende yok yok .. izin vermicağim:)))
0BeğenmedimŞikayet
Etipufferr ()110 dolar da yada 120 dolar de bence
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Normal olan da o zaten 48 kırarsa 28 gelmezse ayıp eder hocam:)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. ben oluşum kırılım ve kapanışlar ile ilerlerim ..
1BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Bu şarkı çok devam edecek de nerede can yakacak onu yada nerede büyük düzeltme yapacak. bilmek lazım:)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Üç ay önce ben 48 dedım diye terlik atmıştın:) şimdi 46 kendi diyor))
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Rasyo yer çekimi yenildi hocam:) emeğine sağlık hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. gümüşte 96.66 rasyoda 46 önemlı yere geldi evet ... o yüzden yeni alima karşıyım .. nakıt yoksa parçalı nakite geçilir . amma düşük maliyet tutulur . bu şarkı devam edecek bence
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Aynur hanım daha önce aklımda kalmiş dı sız 46 mıydı rasyo için daha altı yokmu yada zor bir direnç mı demiştiniz yanliş da olabilirim teşekkürler.