Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (34)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hakikaten söylüyorum gümüş alıp satan kimsenin sağlıklı olduğuna beni kimse ikna edemez :) tamam @Lusi
Lusi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Ya bende otomatik gece uyanması oldu 4 gibi :)) yedik kafayı :)))
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Valla satınca hep başında durmak gerek, ne çalışmaya ne de tatil yapmaya geliyor mübarek :) hep de o anları kolluyor anlamadım ben bu işi :))
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Onu hangimiz yapmadık ki çok azımız yapmamıştır alıyoruz dert satıyoruz dert cebimizdeki para başımıza bela oldu gümüş sayesinde gece gündüz nöbet tutuyoruz :) tamam @Lusi
1BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Ayy ne güzel :)) ben de bi 77'lerden aldım 84.30'u görünce 4 saatlik uçuşum vardı takip edemem diye bozdum ama gel gör ki geri 89-88lerden aldık :))
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()60 70 arasında biraz al sat yapayım dedim baktım çok bi faydası yok sonra fulledim daha da bozmadım :) @Lusi tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Olmaz mı 70 lerden bu yana bozmadım :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hafta sonu olmasa biraz çıkış yapar izlerdim yine de elimde alım yapacak nakit var esnaf olduğumuz için akış devam ediyor haftaya bakacağız artık yürümeyeni zorla yukarı atacak değiliz :) tamam
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Var mı gümüş sende kaçırdım ben :)
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()P. tesi'den itibaren izleyeceğiz olacakları Başkan.. Bu da burada kalsın.. Umarım yanılırım da kimse terste kalmaz.. İyi geceler:))ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Lusi ()Valla olsun, olcak da bekliyoruz işte ne zamana olacak :))
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Allah hepimize hayırlı bereketli kazançlar nasip etsin Başkan biz istişare ediyoruz selamlar @Baba_Vanga_ tamam
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Bana uyar..152 TL'yi görürsem fiziki Altın a arbitraj yaparım:))ytd..
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Ayı tuzağı olmasın Başkan haftaya 100 oluyor Muş :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Dükkan senin aga.. Alım adına bekleyenler adına yazdım.. Bizlik bir durum yok.. Alım fırsatı verirse ekleriz yok vermez ise eldekilerle yola devamke:)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Koparılan yaygara kadar ortada bir durum yok @Baba_Vanga_ Ptesi günü 79.90 da açıldı 1 haftada 9.5 dolar an itibariyle hiç işlem yapmayan benim gibi tutan için muazzam kâr zaten alttan taşıyoruz hafta sonuna gümüşsüz giremeyiz Trumpın ne yapacağı belli olmaz nasibimiz de ne varsa artık ytd tamam
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Onun bir seviyesi var düşer 4555 e örneğin geri çıkar 4560 - 4570 sonra salar ama bu iş için süre geçti rakam geçti daha neyin boğa tuzağı.
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()eyvallah.
1BeğenmedimŞikayet
6153Avcı ()Bağını koparmiş bizde içerde kaldik
RengaRenkBorsa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Yani güya geçici tepki yükselişi.
RengaRenkBorsa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RengaRenkBorsa ()Boğa tuzağı ne oluyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Boğa tuzağına dikkat Kaptan:))
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()18 Ocak (5 gün önce- sonra).. Ay sonuna kadar düşer.. Şubat itibarı ile film başlar.. Hedef 152 TL.. Asla YTD..
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()yeniaya düşerek girdi Vanga. bu düşüş ne kadar devam eder dersin. 19 ocak mıydı?
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Hafta sonu haber akışına bağlı bunu kimse bilemez kardeşim bereketli kazançlar tamam
Mira_oktav için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Ons altın desteğin altına iğne attı ama kırmadı takipteyiz @Baba_Vanga_ tamam
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()92 fen 89 basit hareket son aylara göre @Baba
1BeğenmedimŞikayet
Oppodayi ()Astroloji ocagin son haftasi degil miydi
0BeğenmedimŞikayet
Mira_oktav ()Hocam şunu merak ediyorum pazartesi gecesi ilk açılışta saat 2'de veyahut da Asya açılışında sizce neler olur
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Astroloji nokta atışı çalışıyor.. Çok şükür:))