Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()çok sağolun eksik olmayın
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RaMcO38 ()Hakkat eskilerde temel teknik vardı Güliz hanım vardı yanlış hatırlamıyorsam
pazartesi için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
pazartesi ()Yanlış anlamayın beni çok iyi teknik analiz yapanlar vardı eskilerde, onların gitmesine vurgu yaptım biraz, başarılarınızın devamini diliyorum.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Gan analizi bilmiyorum.. öğrenmedim trendlinehocadan .
Bu hali hazirda var olan bir ganfan araci ... doğru noktaya konulduğunda bakın ne güzel çalışıyor. Denemek lazim
3BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yazdım aslında 94.3 de yıllık r1 var tüccarlar (büyük) burada kar al yapabilir bu grafikte daha önce gösterdiğim üst bant olan 84-102 aralığında yani 94.3 geldiğinde bidaha bakacaz
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()@ASRN şiir gibi konuşuyorsun hocam konya'da bir kardeşin var yonun düşerse beklerim
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
ASRN ()teknik analiz yol göstericidir
karanlıkta bizlere ışık olur, gittiğimiz yollarda "levha" olur bir nevi navig. dur nereye ne şekilde nasıl gedeceğimizi gösterir ve giderken nelerle karşılaşacağımızı "karşılaştığımızda da neler yapabileceğimizi" gösterir tabi ki de görmesini bilene
0BeğenmedimŞikayet
pazartesi ()Ama gan yelpazesi var, yetiyor hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Hocam şuan gümüş te tehlike varmı. dusus olarak kısada
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bu gann analizi değil
0BeğenmedimŞikayet
Mami_nobır ()Ustam uyuyup kalmışım full malda bekliyorum 92 zorlanmış maşallah
Altın_Stratejist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Şu conileri bir görelim belki gitmesini istedikleri bir hedefleri var bilemeyiz ki:)
dankbr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dankbr ()Peki bu durumda 95 hedefe gitme olasılığı mı fazla yoksa bi düzeltme mi bekliyor sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Aynur hanım durmadan soluksuz çıkmış diyor sağlıklı değil diyor normalde bu tür yükselişler yukarıda 92 direnci var ondan sonra 95 hedefi gözüküyor
dankbr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()zaten sağliksiz şu an bile .. co.. inlerde bile böyle uuuzun mum olmaz ...3..6..12 aylık mumlara bakın .. şaşkınım bende ... amma 4 saatlik günlük çok güzel gittiği için düşüek denmez anlık
0BeğenmedimŞikayet
dankbr ()Hocam Aynur hanımın grafiğini anlayabileceğimiz şekilde açıklamanız mümkün mü? Şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()1 saat önce paylaşılan haberde ABD gümüş satışı durdurdu diye paylaşım yapilmis . gümüşe ne gibi etkisi olur aceba. saglikli yükseliş değilmiş diye haber var
0BeğenmedimŞikayet
Altın_Stratejist ()Emeklerine sağlık aynur hanım.
0BeğenmedimŞikayet
VEBALERA ()Oda an itibarı ile 143 tl yapıyor
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()30 dan 60 a kadar uuzun süre mavi kanalda haret etmiş
60 dan şu ana kadar beyaz alanda yürüdük ..103 de başka bir yeşil alana geçiş yapacak .. şimdi tek seferde olmaz her halde ... bende bilmiyorum ..
hatırlı olsun .. kar almak gerekir parçalı
0BeğenmedimŞikayet
pazartesi ()@ASRN hocam gann çizen birini buldum :), bol kazançlar aynur hanım
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Yani 103 gösterip öylemi kar satisi gelir Aynur hanım. sabah çıktım ve gumusten
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yeşıl alan geçiş çizgisi 103 e denk geliyor anlık