Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sız ne durumdasinz alım satım varmı...
uden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Çok teşekkür ederim Allah razı olsun kardeşim seni takip listesine aldım...
0BeğenmedimŞikayet
uden ()Sizin yorumları çok beğeniyorum bu sayfada 1 ci sıradasiniz benim icin
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Ben dolar a parite yaptım... alım fırsatı verirse alırız...
0BeğenmedimŞikayet
uden ()Ful tl demişin hocam hala
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Doğru 11 de başlıyor. Tamam izleyelim bakalım. Alım yapınca yazar mısınız
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Avrupa,11, de başlıyor diye biliyorum...
Dadaş88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 (),80 ons yada,80.50 geri çekilme olabilir bugün yarın yâda bu hafta içinde takip edeceğiz...
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Tamam hocam bende TL deyim alım yapmak için bekliyorum. Düzeltme de bugün için kaça gelirse alım yaparsınız kafanızda bir rakam var mı?
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bugün bunu 84ons üzerinde kalacağını düşünmüyorum Avrupa ve ABD satış yapar diye düşünüyorum...
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Şuan dolar dayım sayın hocam uçan kaçan Yok önemli olan tersde kalmadan alım yapmak...84 ons üzerinde kalıp kalmadığına bakacağız ona göre hamle yapar yada düzeltme yapacaktır...
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin_konyali ()Anladım hocam çok teşekkürler dediğiniz gibi yukarıda 105 var
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Evet Mart sonu Nisan başında oldu geçen yıl bu yıl ne zaman yaparlar bakacağız artık yüzde 41 düşüş olması bekleniyor... ytd.
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Hocam siz hala izleme tarafında mısınız stratejiniz nedir ? En son dolar daydiniz.
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam yukarda,105, var mutlaka bir gün Altın yönüne dönecek bundan emin olun...
Adrenalin_konyali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin_konyali ()Yani düşse düşse daha nereye kadar düşer rasyo 30 a kadar inermi mesela gordunuzmu hic
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin_konyali ()Yani mantıken örneğin rasyo 100 de iken gümüşe örnek 50 de iken Altın a geçmek bu rasyo birgün altina dönecek dorumu ustam ama nezaman
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Bence mantıklı ama rasyo 48 destek var oraya gidecek bakmak lazım...
Adrenalin_konyali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Aynen evet doğrudur vix SP 500 korku
simurg22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()şubatta ve martta oluşacak döngü bu bahsettiğiniz mi hocam?
0BeğenmedimŞikayet
Adrenalin_konyali ()Ustam mantıken şu an Altın a geçmek mantıklı deilmi sence rasyo aşağılarda
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Ne kadar yükseldiğinde devreye girdiğini anlarız. Şuan yanlış bakmadiysam -6 civarı ile 14.49 da
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()98 yapıp kademeli 8-10 dolar lık düşüşlerle 68-65 civarına gelebilir mi hocam
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Elvanı_seba_ ()Bende dinledim sanki
Gümüşte % 42.5
Altın %18
Paladyum %22
Platın de %44 benzer rakamalar
Aklimda böyle kalmıştı yanliş olabilirim
Hepsının yükseliş oranında
Düşüşünün daha fazla olacağını söyledi ena azda Altın bu düşüşten etkilenir söyledi diğer metalere nisbeten
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()92 desrek ya da 98 e dersek oradan yüzde 40 kaç olur ... bunu göze almalı evet .. vix bu gümüşte öyle
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam yüzde 41 dedi...
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()az izledim dün ..
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. işte .. amma öyle diye diye çok kişi alım yapamadı korkarak
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Ben evin payını satayım vik vikinki karıştırma dostum:)
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Yüzde 41 düşüş olur...