Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet genel olarak benzer şekilde birkaç gündür benim de dile getirdiğim durumlar. Haftaya pazartesiden itibaren 14 Ocak ve hatta Ocak sonuna kadar dikkatli olmak gerekir ve Volatilite artabileceği yönünde. Teknik analiz böyle tahminleri yürütmekte faydalı oluyor ancak asla kesinlik içermiyor. Benim de yukarı daha yeni hedeflere hızlı hareketler gorebiliriz gibi düşüncem oluştu son hafta içinde hatta yazdım aslında öncelikle biraz daha düzeltme olması düşüncesi vardı tekniğe göre ancak düzeltmeler olsa da sığ ve kısa süreli kaldı ve yukarı bir istek oluştu görüntüsü veriyor. Bu da aslında tuzak bir yükseliş mi güçlü bir yükseliş mi gelebilir sorusunu insanın aklına getiriyor. Güçlü bir yükseliş için biraz daha güç toplaması iyi olurdu diye düşünüyordum ama tabi bizim istediğimize göre gitmeyebilir o durumda diğer şartları da değerlendiriyoruz teknik olarak. Belki de başka şeyler çıkar bu sürekli değişkendir. Kesinlik içermeyen durumlar sonuçta analiz ve tahminler arkadaşlar takip etmeye çalışmak lazım sürekli o yüzden yatırım tavsiyesi içermez
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bir iki hafta sert hareketler olabilir sıkı takip lazım. Düşüyor ama dipleri yükselterek devam ediyor bu olumlu durum ama tuzak mı değil mi bilmiyoruz. İnşallah bu şekilde devam edip dirençlere baskı yapar ve kırar ama kesinlik yok takip etmek lazım sıkı bir şekilde. Hareketler bazen anlık oluyor sürekli takipte kalmak lazım. Vakit oldukça anlık takipte olacağım yine. Son zamanlarda kademeli alsat yapanlar için güzel fırsatlar verdi bana göre. 84 e çıktı sonra 70 e indi sonra 78 sonra yine dip sonra 82.7-8 e kadar attı sonra tekrar indi geriye 73 e yine çıktı üste şuan 80 üstüne. Gayet iyi devam etti ama sadece izleyene değil alsat yapana faydası oldu.
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Evet netlik yok belki fake belki de trendin neresinde rengi de ne olursa olsun çalışabilir sonuçta oluşması da bir şeyler anlatıyor algısal bir bozulma oluştuğunu da gösterebilir tuzak da olabilir önemli olan hazırlıklı olmak her yöne. Kararsızlık oluşması ve zamanın da alanın da sıkışması nedeniyle karar bölgesi gibi düşünüyorum ben de. ytd
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Netlik yok tepede oluştu ancak bunlar bazen tepe dip dinlemez çalışacaksa her yerde çalışır onun için takip edilmesi lazım dedim zaten. Rasyo ve ons gümüş haftalık grafiklerdeki son mu mlar iyi takip edilmeli bu hafta ve sonraki hafta önemli bana göre. Duruma göre ons gümüş 84 85 kırabilir. İyi takip etmek lazım. Rasyo 54 kırarsa 51 bölgesini hedefler diye düşünüyorum. Netlik yok ama karar zamanları gibi görünüyor iyi takip etmek lazım. Alan sıkıştı baya çünkü.
Altın_Kokusu için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Altın_Kokusu ()Hocam burada türkçe de hamile diye geçiyor ya hamile boğa mı yoksa sahte hamile boğa mı acaba hani çok yemiş içmiş karnı ondan da şişmiş de olabilir. Sonra yükseliş yönünde bebek beklerken çıkarmasın boşaltmasın yediklerini :) Çünkü yükselen trendin tepesinde oluşmuş. Yok hamile ayı ise trendi tutuyor ama rengi tutmuyor. Her durumda yine bir kararsızlık bir hacim azalması görülüyor göstergeler de buna şimdilik öyle diyor. Haftalık olduğundan 1 hafta daha teyit için zaman gerekecek. Ama tepede oluşması hoş değil yine de devam edebilir belki sonrasında teyit alır ya da almaz belki haftaya tam tersi hamile ayı, yutan ayı, kayan yıldız vs oluşabilir takip ediyor olacağız bakalım...
Paylaşımlarım fikir ve bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermez
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, sitede kalma süresi, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bereketli kazançlar dilerim sana İlyas kardeşim. En nihayetinde hepsi nasip işi biliyorsun.
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Neden 72.90 takip ettiniz bilmiyorum ama ben 73.77 dedim trend desteğini ve 73.84 ten döndü zamansal fark nedeniyle. Tam olarak hangi saatte temas ettiğine göre değişiyor noktalar. Yinede çok yakın bir noktaya kadar tahmin ettim ama sanırım o an takipte değildiniz. Şuan ana trend 74.8 75 gibi. Kısadaki trend ise 78.9 79 gibi. Grafikteki kısadaki trende diğerini yazmaya gerek yok şuan diye yazmadım orada. Hareketin yönü şuan üste doğru ama hafif geriye de gelebilir gün içinde.
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Kerim trendleri yazmaya devam ediver bu hafta 72.90 destek beklerken alımı kaçırtık tren 73 . 8 kaçtı yukarı nasib
2BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Hayırlısı yeşil yeşil yansın mumlar elde al satlık gümüşümüz var 104 gelir mi bekleyecez ihtimal akşam vakti 102 falan da şutlanabilir; cuma makas çok diye platini şutladım aşağıda bize yarar yukarı da