Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()kesinlikle abim benim çok teşekür ederim inşallah abd iyi yön verir
Hayalet_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şuanlık iyi devam eden saatlerde ne olur bilemem kalıcılık görmek lazım kardeşim ezbere iş doğru olmaz.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()İşlem sıralamanızı bilmiyorum kademeler nerden alındı vs ama diplerden varsa alım olabilir bir parça niye olmasın.
Mehmet_s_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()herşey yolunda gidiyormu hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Şuan anlık bakamayacağım ama dediğim yerlerin üstünde kalması şartı ile olumlu durum devam edecektir diye düşünüyorum.
Dadaş88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Aşağıya bir dalga daha olur mu hocam sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Hayırlısı olsun inşallah kardeşim.
Ramazan49 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim Allah razı olsun. Aşama aşama yazıp çizmeye çalışıyorum harketleri. 84 tepesini, son turda yine 84 dedik 83 e kadar attı neredeyse onuda yazdık kâr alın diye. Keza diplerde aynı şekilde yazdık noktasal değerleri retest yerlerini trend yerlerini. Ve bunların hepsi noktasal çalıştı neredeyse. Biz olanı yazarız kim nerede ne işlem yapacak buna karar veremeyiz. Ekleme yapmak ve kâr almak kişilerin kendi tercihidir. Dikkat etmek lazım diplere tepelere.
Kurtdere için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()77.5 ile 78 arası tutunduğu zaman güç kazanması lazım sonra 80 81 devam.
Dadaş88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dadaş88 ()Hocam nereyi kirarsa artık risk azalır ben hala beklemeye devam ediyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yeni hareket dalgası normalde kalıcılık sağlaması gereken yerlerin üzerinde kalırsa eğer 80 81 e kadar uzaması lazım diye düşünüyorum. Arada dirençler var onun için ufak takılmalar olacaktır.
Terlikci için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()Kurt kışı atlatırmış fakat yediği ayazı unutmaz misali... iki gün önceki düşüş çoğu kişiyi ve özellikle panik alım- satım yapanları terste bıraktı... Bu arada takip ettiğim sayılı kişilerdensin... Emeğine sağlık kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
Terlikci ()Bir sonraki direnç nedir hocam satış gelme muhtemel yer
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Yükselen trend desteği 74 dipleri kardeşim. Sert inişlerde burası takip edilirse faydası olur diye düşünüyorum. Yani grafik 74-84 arası 10 usd aralığında devam ediyor. 74 Altın da kalırsa 70 yatay desteğine kadar alan açar bana göre. Öncelik trend desteğidir.
Kurtdere için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Sağol kardeşim teşekkür ederim.
GOLDSİLVER85 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
GOLDSİLVER85 ()emeklerine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_s_ ()Bir kısmını çıksak Miki
0BeğenmedimŞikayet
Kurtdere ()72 ihtimaller dahilindemi?
1BeğenmedimŞikayet
Ramazan49 ()valla hocam elimde biraz daha nakit vardı onuda girdim aya para lazım değil hayırlısı :)