Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1763 22:31:16
EUR 50.4464 22:31:16
USD 42.9549 22:31:16
ALTIN ONS $4320.2850 22:31:16

Konu: Sanılanın Aksine in Birinci Gümüş üreticisi değil.

Yorumlar (11)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Diren23 ()

Ne kadar düşebileceğinin net rakamını kimse bilemez, destekleri takip etmek gerekir. Benim kendime belirttiğim yol haritasında gram gümüş 92-84 aralığına gelmeden alıcı tarafta olmayacağım. Gelir gelmez bunu piyasa bilir, eğer gelmezse de piyasada fırsat bitmez. Ytd

YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

YUSUF_ENES16 ()

TL olarak kaça denk geliyor bu durumda?

Diren23 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat26eses ()

Yok kardeş sen bu işi az çok çözmüşsün ve ileriki zamanlarda iyi bir yorumcu olacağım belli

0BeğenmedimŞikayet

Diren23 ()

Teşekkür ederim. Ancak ben bilmez, piyasa bilir :- )
Bol bereketli kazançlar.

Murat26eses için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Diren23 ()

Teşekkür ederim, akıllı insanlarla fikir alışverişi yapmak çok güzel. Bol kazançlar diliyorum.

Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Black_57 ()

Oyun kurucular ne düşünüyor zaten onlarda bizim gibi düşünse hepimiz milyoner olurduk izleyip göreceğiz

0BeğenmedimŞikayet

Beyhude_ ()

Bakış açınıza saygı duyuyorum. Fikir alışverişi yapmak bizimki...

0BeğenmedimŞikayet

Murat26eses ()

Tebrikler isabetli bir yorum.

1BeğenmedimŞikayet

Diren23 ()

Uzun vadede gümüşün artacağı taraftayım ancak mevcut koşullarda şuan için gümüşte uçacak kaçacak bir durum olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bir beklenti pompalandı ve 115-117 lerden satıldı. Bu noktalardan satanların enaz %30 düşmeden bu gümüşü alacaklarını ben düşünmüyorum ve maliyetlenmek için bekleyen taraftayım. Bu benim kendi bakış açım ve asla yatırım tavsiyesi içermez.

Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Beyhude_ ()

Çin gümüşü en çok üreten ülke değil ancak en büyük sanayi gümüş tüketicisidir. Fiyata asıl etki arzdan değil talep zincirinden gelir. Ayrıca petrol ile karşılaştırmak hatalı bence. Petrolde hızlı dengeleme sağlayabilirsin. Kuyular açılır, kısılır. Opec, abd shale üretimi aylar içinde devreye girer VS ama gümüşün %70'i yan ürün olarak çıkartılır. Yeni maden için 5-10 yıl gereklidir. "Başka ülkeler arzı artırır fiyatı bastırır" kısa vade için değil orta ve uzun vade için anlamlı olur.

0BeğenmedimŞikayet

Diren23 ()

Sanılanın Aksine Çin gümüş üreticisi olarak iyi bir konumda olmakla beraber en çok üreten ülke değildir. Çin Kısıtlama yaptı diye illa fiyatlar yükselecek diye birşey yok. Diğer üretici ülkeler arzı arttırdığında gümüşü aşağı yönlü etkileme ihtimali gözden kaçırılmaması gerekir. Mesela Petrolde politik nedenlerden dolayı bir üretici arzı kıstığında hemen ABD nin baskısıyla başka bir üretici Arz arttırıyor ve petrol fiyatları dengeleniyor. Kişisel görüşüm olup, yatırım tavsiyesi içermez.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum