Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Diren23 ()Ne kadar düşebileceğinin net rakamını kimse bilemez, destekleri takip etmek gerekir. Benim kendime belirttiğim yol haritasında gram gümüş 92-84 aralığına gelmeden alıcı tarafta olmayacağım. Gelir gelmez bunu piyasa bilir, eğer gelmezse de piyasada fırsat bitmez. Ytd
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()TL olarak kaça denk geliyor bu durumda?
Diren23 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat26eses ()Yok kardeş sen bu işi az çok çözmüşsün ve ileriki zamanlarda iyi bir yorumcu olacağım belli
0BeğenmedimŞikayet
Diren23 ()Teşekkür ederim. Ancak ben bilmez, piyasa bilir :- )
Bol bereketli kazançlar.
Murat26eses için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Diren23 ()Teşekkür ederim, akıllı insanlarla fikir alışverişi yapmak çok güzel. Bol kazançlar diliyorum.
Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_57 ()Oyun kurucular ne düşünüyor zaten onlarda bizim gibi düşünse hepimiz milyoner olurduk izleyip göreceğiz
0BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Bakış açınıza saygı duyuyorum. Fikir alışverişi yapmak bizimki...
0BeğenmedimŞikayet
Murat26eses ()Tebrikler isabetli bir yorum.
1BeğenmedimŞikayet
Diren23 ()Uzun vadede gümüşün artacağı taraftayım ancak mevcut koşullarda şuan için gümüşte uçacak kaçacak bir durum olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Bir beklenti pompalandı ve 115-117 lerden satıldı. Bu noktalardan satanların enaz %30 düşmeden bu gümüşü alacaklarını ben düşünmüyorum ve maliyetlenmek için bekleyen taraftayım. Bu benim kendi bakış açım ve asla yatırım tavsiyesi içermez.
Beyhude_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyhude_ ()Çin gümüşü en çok üreten ülke değil ancak en büyük sanayi gümüş tüketicisidir. Fiyata asıl etki arzdan değil talep zincirinden gelir. Ayrıca petrol ile karşılaştırmak hatalı bence. Petrolde hızlı dengeleme sağlayabilirsin. Kuyular açılır, kısılır. Opec, abd shale üretimi aylar içinde devreye girer VS ama gümüşün %70'i yan ürün olarak çıkartılır. Yeni maden için 5-10 yıl gereklidir. "Başka ülkeler arzı artırır fiyatı bastırır" kısa vade için değil orta ve uzun vade için anlamlı olur.
0BeğenmedimŞikayet
Diren23 ()Sanılanın Aksine Çin gümüş üreticisi olarak iyi bir konumda olmakla beraber en çok üreten ülke değildir. Çin Kısıtlama yaptı diye illa fiyatlar yükselecek diye birşey yok. Diğer üretici ülkeler arzı arttırdığında gümüşü aşağı yönlü etkileme ihtimali gözden kaçırılmaması gerekir. Mesela Petrolde politik nedenlerden dolayı bir üretici arzı kıstığında hemen ABD nin baskısıyla başka bir üretici Arz arttırıyor ve petrol fiyatları dengeleniyor. Kişisel görüşüm olup, yatırım tavsiyesi içermez.