Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Ben 100tl de sattım biraz üzüyor 97 olsa yine iyidir :))
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen öyle gram desen fiyat bakmadan al at ben aldım uzun vade yıllardır alırım para buldukça tabiki gümüş gördün bu gün süründürür yarın uçar inan ne yapacağı belli olmayan bi ürün ustalar dinle analiz et karar kendin ver hayırlı akşamlar
Ömer_212123 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Açıkçası benim acelem yok ne kadar düşük alırsak o kadar kardır ama aç olacağız diye de zarar etmenin bir mantığı yok
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Bence yıllık kapanış görmeden ful dalma derim gene son karar senin tabi
1BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Allah razı olsun hocam gönüller bir olsun hayırlı akşamlar
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()İnşallah biraz düşüş olur da biraz gümüş alayım TL'de kaldım
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Düşüş iki üç dolar olur artık sert Düşüş yaptı çünkü yük boşalttı göstergeler de rahatladı biraz tabi benimki kendi düşüncem
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()senın istediğin olsun .. kırarmıyım seni :))
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Engo nun kemiklerini kırabilir miyiz
0BeğenmedimŞikayet
Ömer_212123 ()Senden de bir cevap alalım tahmini senin düşüş oranın nedir
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Kırmaz bayrak dediğin düzgün olur one ters düz bayrak:)))