Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (18)
0BeğenmedimŞikayet
sell05 ()Fiba bankta 84 kurus makas var. %0.8 gibi.
Diebright için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()En azından 73.71 usd üzerinde kalmalı. Tepkinin güçlenmesi için tepki seviyelerinin devamı gelmesi gerek. Bir üst seviye gelmedi hala. O da 75.67 usd. Kademe kademe bakacağız. Keşke 80-81 usd gelse de çıksak. Ancak kademe kademe bakacağız. Ben 100 TL civarından ilave yapıp al sat yaptım. 98 TL uygun yerdi keşke oradan alsaydık. 4 saatlik de dip yapmıştı. Şu an tepki alıyoruz. Yeni açılan 4 saatlik mum arada. Bu mum da olumluya dönerse 77.26 usd hatta belki 78.85 usd görürüz. Hareketin güçlü tepkiye hatta belki yeni zirveye dönüşü bu tepki seviyelerinin geçilmesi ile olur. 4 saatlik göstergeyi fazla şişirmeden inşallah gider ki momentumu kesmesin.
Aydın13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yok orada kurtarmam gereken gümüş var. Şu an çıkamam.
sell05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sell05 ()Bankayi degistirdiniz mi?
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Şu an tepkideyiz alınır diyemiyorum. Dün mesela 4 saatlik dip yaptığında en azından tepki için alınırdı. Nitekim 5 dolar civarı tepki geldi. İnşallah tepkiden fazlasına dönüşür.
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aydın13 ()@Diebright nerede satılır . Bende dünkü yükselişte yakalandım. Ortalama düşürmem lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Ben dün dolar a geçtim usta yön nedir şuan alınır mı gümüş
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()İnşallah. Dün 108 tl den çıkış yapacaktık. Belki döner diye bekledik. Oradan çıksak şimdi ortalama düşürmek değil kar almak ile uğraşırdık. Bekleyeceğiz artık. Uygun yerden al sat ile durumu kurtarmaya çalışacağız. Bu tepkinin devamı gelip yeni zirve ihtimali doğurmalı.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Aynen üstat bizim platin dediğin yeri korudu tepki başladı gibi al sat girdik mi bazen kardanzarar da düşüyoruz Allah dan bünye alışkın böyle durumlara:)
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Yok dolar ile benim banka uygun değil. TL ile al sat yapıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Bu alsat nasıl yapılıyor dolar ile alıp satıyorsun bende yapsam
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Çift tepe yapsın biz kar alalım sonra da güzel bir düşsün. Zarardan çıkıp kar al seviyesine gelelim de.
Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sizi takip edeceğim hocam bu sıkıntıyı atlatalım inşaallah...
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Eldekiler duruyor. Eldeki TL ile al sat yaparak ortalama düşüreceğiz. Gümüş fazla dalgalanıyor en azından o fırsatları kullanmak gerek.
0BeğenmedimŞikayet
Diebright ()Evet duruyor. Al sat ortalama düşüreceğiz.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Piyasaya_takipcisi ()Grafik mumlar biraz yengeç yürüsü yapsın bakalım sonunda çift tepe görmek ister üstam hayırlı sabahlar
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Yani zirveden aldıkların duruyormu...
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta gümüşün full duruyor mu sizde ben dün dolar a parite ettim