Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1761 15:17:04
EUR 50.5311 15:17:04
USD 42.9352 15:17:04
ALTIN ONS $4452.2500 15:17:04

Konu: Ons altın uzun vade Reg. kanal direnci ytd

Yorumlar (14)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

umut5134 ()

Anladım Zeynep hanım Ath olarak henüz 0.618 e yanaşamadı zaten hoşuma giden şu bir çalışma veya eserin geldİsi ve gittisi olursa konuyu net görebiliriz keşke imkân olsada yılın ilk gününden son gününe detaylı bir şekilde aynı sizin yaptığınız gibi bir çalışma olsa ama genelde siz hariç bir aylık süreyi geçmiyor. Unutmayın değer veren çok değerlidir. Emeğiniz adına çok teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum.
@16paramıknatısı

16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Allah şahit Gönülden diliyorum grafikleriniz görmeyi çok isterim @Azraa_ sonra beni etkitleyin öcelik çiçeğimin; ))

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Büyüyüp yaldızım olursa benim de mutluluğun resmini çizecem Abidin Dino gibi, grafikte abime etiket yapacam önce sözüm var @Azraa_

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim Rsi negatif uyumsuzluklar uzmanlık alanınız tebrikler, gözüm üstünde haftalık grafikte de Nu var tikatt tikkat; )) uzun vadeden gelen regresyon kanal direnci güzel çalışıyor yazı diliyle anlatmaya çalıştım görsellede denedik @Yön_Kuzeydoğu teknik terimleri anlamdığından bahsetmişti; )) turkuaz renkli hat reg. kanalı nacizane efenim:)

Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Büyük resimde çok eskiden çizdiğim bir hatla takip ediyordum tüm ons Altın grfiklerinde mevcut Regresyon kanal direnci yani 4500-4516 üzeri kapanışlar alabilseydi yeni bir kanal geçerdi yani kanal katlama Ath yi görmek açısından elimden geldiğince karaladık.
Aleykümselam teşk. ederim

umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Teşk. ederim herbirimiz ayrı nir renk gökkuşağı gibi tamalanıyoruz; ))

zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Çakarkeyf ()

Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş neg uyumsuzluk da tikkatlerden kaçmasın

0BeğenmedimŞikayet

umut5134 ()

Zeynep hanım regresyon hattı çok değerli bir tespit çoğu bunu atlıyor ve grafikte aksam oluyor ihya oldum çok sağolunuz çalışmalarınızdan bizleri böyle haberdar etmeniz ayrı bir güzellik, Mevlâna diyarından selâm- sevgi ve saygılar. (Beğen konusu bilmukabele teşekkürler)
@16paramıknatısı

1BeğenmedimŞikayet

zekamerak ()

Elinize sağlık, ne güzel bir katkı olmuş..
Selamlar ve sevgiler

1BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Rica ederim uzun vadeden gelen regresyon kanal direnci gecilip geçilememesi önemli diye bahsetmiştim görsel olarak daha anlaşılır olsun istedim dün atacaktım moreller bozulunca kalmıştı neyse sağlık olsun.

deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Hoşgördüm ne güzel bir karşılama tüm analiz yorumlarınıza layk gönderdim emeklerinize sağlık teşk. ederim.
Grafikte büyük resimde ons tarihi zirve direnci 2078 kırılımndan sonra çanak kulp tan gelen regresyon hattı devam ediyor uzun vadede görmek adına her kanal drencide zorlanması gayet nizami kanal desteği kırılmadıkça no panik)

umut5134 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

deLiogLan_ ()

Eline emeğine sağlık Zeynep bu güzel paylaşım için tsk ederiz.

1BeğenmedimŞikayet

umut5134 ()

Merhaba Zeynep hanım bir geldiniz pir geldiniz.. Çalışmanız alt destek 3500 ve üst direnç 4750 kanalında oluşan (Ath) kanalının derece derece net analizi oldukça başarılı tebrik ediyorum. istifademize sunulan bu kıymeti inceleyeceğim ve sizi takibe aldım. Çok teşekkürler.
@16paramıknatısı @zekamerak @deLiogLan_

2BeğenmedimŞikayet

16paramıknatısı ()

Daha önceki yorumlarda bahsettiğim uzun vade Regresyon kanal direncini görmeniz açısından paylaşmak istedim üzerinde kapanış önem arz ediyordu fibo ara direnci 4516
Kanal direnci 4490-4500 hattıydı zamansallıkla değişir dediğim nokta
4405 trend desteği bir önceki zirve direnci 4381 destek konumunda 4275 karar desteği

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...
Zeka Geliştirir
Sözce indir, kelimelere hükmet!
Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
  • Ücretsiz kelime oyunu
  • Rakibin gölgesini canlı takip
  • Kelime puanlarını anında hesaplama
  • Diğer oyuncularla iletişim
  • Kalan taşları görme
  • Kelimelerin anlamlarını görme
  • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
  • Rastgele rakip bulma
  • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum