Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
0BeğenmedimŞikayet
40_in_40 ()Bunun olabilmesi ıçın vix korku endeksinin 30 ve üstüne çıkması gerekir,
Bozkurt09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()X de northstar isimli yabancı teknik analizci grafikleri var ondan bahsediliyor ytd
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Nerde kim bu nasıl görecez acaba
GÜMÜŞCEVİZ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()Bende gördüm şimdi 83 den 60 a iniş
60 dan 135 e bir ok atmış. Takibe aldım ytd
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()evet .. şimdi gördüm ..3 gün önce paylaşmış... adam çok iyi analiz ediyor .. çok uzun vade analız ediyor adamda ..
bende 100 ulaşmadan bir yerden 15..20 dolar lık bir düşüş bekliyorum .. işte orasi neresi .. kimse bilemez ... o yüzden günlü mum ve kapanışlar takıp ediyoruz ... ytd
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()anladim .. hangi mesai ... terste kalmamasi için ne yapalım :))
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Aynur hocam uzun zamandir sizi dışarıdan takip ediyorum bu msj i size iletebilmek için üye girişi yaptim sizide cok takip eden var sayfadaki arkadaşların terste kalmamalari için size yazayim dedim
0BeğenmedimŞikayet
Bozkurt09 ()Aynur hocam iyi akşamlar x de Northstar diye yabanci bir arkadaş var 83 civarindan 60 kadar bir düşüş gorunuyor grafiginde mumkunse bakabilirmisiniz sayfasını
1BeğenmedimŞikayet
simurg22 ()Hedef 74 ons hocam :)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()71.70 alıp 73 de satmak...
böyle kısa vade al sat yapanlar beni hiç ama hiç takıp etmeyin .
çok kaldim yine .. gittim ..
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Satmama sözü verdik, yanlış ifade olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Pekk düşüş ne zaman olur yarın ABD kapalı galiba alım fırsatı gelırmi
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Değerli hocam sen buralardan kaybolma. Bak hergün filozof olanlar kayboldu. Güzel anlaşılır söylemişsiniz, lakin ben Altın dayım. Bugün sabah 71.700 ortalamalı gümüş almıştım. Ne güzel 72.4xx geldi satsam iyi olacakmış. Füzecilerin 73 lehine kapıldık satmamıştim inşaallah 72 üstüne atarsa göndereceğim. Malum altınlar için sana satmaya sözü verdik bekleyecek.
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()biliyorsunuz hele hele buralardan hiç al demem ..2 kuruş ya ... düzeltme bile değil bu . düşüş asla değil
allahim o düşüşte benı burada bırakma:)))
Derin93 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Derin93 ()Aynur hanım hep bu saatlerde 2 3 tl oynama oluyor sebebı ne dısaardatım bı mıktar alıcaktım baktım yıne yukselmks
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()çizdim bakmamışım sonra .. az önce baktım 1500 den direk 2000 e gelmiş ya bu . düzeltme lazımmış