Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.1641 17:10:47
EUR 49.6307 17:10:47
USD 42.6048 17:10:47
ALTIN ONS $4205.3950 17:10:47

Grafiği gönderen: Aynur1

⭐⭐Aynur1 ()
Gümüş

1.paralel kanal yukarı kırıldı ..üstte kalıcılık ve ya 58.88 üstü kalıılık kaç dolar lık bir alan açar demiştik .aynen geçerli
2.yükselen siyah taköz yukarı kırıldı

3 .ortada filama vardı ..o 59.40 ile kırılmış oldu .ilama hedefi kaçtı ..önceki yorumlarda var ...

4. 63 e geldiğinde çanak kulp hedei gelmiş olucak ..ve bu şekili silip yeni girafik yeni oluşum çizeağiz ..

Yorumlar (21)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Yagcilar ()

Ayni fikirdeyim hocam vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim.

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

şimdi bu fiyattan gümüş almazdım .. en azindan 54.45 retest yaparsa belki

rasyo 68 e gelmiş . altin parçalı girilebilir .. belki 4267 aşılmadiği için bekletir amma dik ve dümdüz mumlar yok içim rahat alırdım .. düşer mi düşebilir amma altinda kaan rahat olur .. onunda parlayan zamanları olucak..

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Usta1 ()

Teşekkür ederim Aynur hocam

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Yeni yılın ilk çeyreğinde görmek istiyorum çünkü povel gidiyor gelen yerine turpun adamı olacak piyasa Yeni yılda oldukça pozitif olur diye düşünüyorum

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

buradan satıp aşağidan almak her zaman olmiyor ..3..4 yillik yatay dönemlerde oluyor .. malesef nisanda 28 olan gümüş ileri bir geri yaparak 61 e geldi .. satanlar alamadı .. trend devam ediyor . düşük maliyetli olan tutulmalı

Usta1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

3..4 ay önceden de 80...72...4..67 vardi bende .. yani gidebileceği yerlere kadar gitti rasyo.. son beklediğim yer 67..64 gümüşüm çok olsa idi 70% satardim rasyo 67..64 bölgesinde

başka rakamda gözüm yok . tutabilene sabir bereket dilerim

Piyasaya_takipcisi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Usta1 ()

Aynur hocam burada gümüş satılır aşağıdan almak için sizin kararınız benim için önemli ne önerirsiniz

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

evet.. haklısın

0BeğenmedimŞikayet

Mevlüt_gümüş ()

Ama benim ilk alış maliyetim 33.69 du yeni alım yaptığım için mi yukseldi

Mevlüt_gümüş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Şimdi ilk alım azdır ikici yüklü dur o zaman ortalama değişir

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Yani ortalama maliyet 50 alti zarar yazar öyle düşün

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

burada ortalama maliyet gösterılmış olmalı diyeceğim .. o da ortalama 58 ediyor .. başka neden bulamadım

0BeğenmedimŞikayet

Mevlüt_gümüş ()

Bizim yararimiza bişey mi bu anlamadım

0BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Ortalama maliyet galiba yeni aliml beraber

1BeğenmedimŞikayet

Mevlüt_gümüş ()

Merhaba ben 33.69 dan gümüş almıştım bugünde 82.70 den aldım alış maliyeti 50 TL yazıyor neden böyle oldu ilk alış fiyatim yükseldi yardımcı olurmusun

1BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Sayın Aynur hocam, ben paladyum defterini kapatıp başka bir bankaya mecburen TL ile transfer ederek geçiş yaptım. Şimdi yardımcı ol gümüş veya Altın a nerelerden girelim. Tavsiyen başım üzere sorumluluk bende. Ayrıca benim durumumda çok kimse var.

1BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Bana göre Gümüş rasyo 80 yukarı kırmadı sürece yeni yılda rağbet görecek rasyo hedef 48 gelecek bence 80 yukarı alır günlük kapanış gelirse şimdilik zor o zaman para Altın a akar yurtdisin da arkadaşlar var onlar 28 bekliyor yeni yılda olur bilemem teknik Benim baya ilerledi hoca akşam aferin dedi bana:)))

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

59.50 de akti oldu ilama ..

58.88 bu cuma kapanışı olursa yükseliş devam edebilir ...

direnç tanimiyor artık

gümüşün parlayan dönemleri

1BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

62...63..67

67 kalıcı oldugunda yine bakariz .. ytd

57.07 4 h destek . ytd

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Piyasaya_takipcisi ()

Emeğine sağlık hocam 63 üstü bir filama yakışır ne dersin:))hayırlı sabahlar

1BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

Aynur hnm şu an önemli direnç neresidir tşk

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Son Konular ve Grafikler

• Yükselen üçgen formasyonu3
  • Zeka Geliştirir
    Sözce indir, kelimelere hükmet!
    Gölgesini takip et Dört kişilik kelime oyunu İletişim Kur
    • Ücretsiz kelime oyunu
    • Rakibin gölgesini canlı takip
    • Kelime puanlarını anında hesaplama
    • Diğer oyuncularla iletişim
    • Kalan taşları görme
    • Kelimelerin anlamlarını görme
    • Arkadaşlarla dört kişilik oyun başlatma
    • Rastgele rakip bulma
    • Yapay zekaya karşı tek kişilik oyun
    Reklam

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
    Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
    1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
    Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
    KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
    Onaylıyorum