Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim kıymetli hocam Bület E. meşhur sözünü duyar gibi oldum biraz yanaklarım kızardı kusursuz deyiliz dilimiz döndüğünce yorumlamaya çalışıyoruz iyiki varsınız; @16paramıknatısı
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Simetrik üçgen daralan üçgen sıkışması veya flama bayrak formasyonu da olabilir herkes farklı yorum katabilir aynı sonuca varmak güzel emeğinize sağlık
Hakan19316 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim arkadaşım seninde emeklerin desteğin çok kıymetli
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Günaydın kıymetli hocam emeğinize sağlık. Söylediğiniz gibi pek te naçizane olmamış fevkaladenin fevkinde. Saygılarımla. @16paramıknatısı
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hakan19316 ()evet geçen hafta perşembe günü çizmiştim ben de hafif yükselen bir üçgendi, ve bu sonucu verdi. bereketli olsun. ytd
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline emeğine sağlık arkadaşım begeni benden :)
2BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yükselen üçgen formasyonunu yükselen diplerin önemini geçmişten örnekleriyle nacizane elimden geldiği kadar anlatmaya çalıştım @deLiogLan_ @Azraa_ @Yön_Kuzeydoğu
1BeğenmedimŞikayet
General_S ()düzeltme gümüş/tl olacak :DD bu aralar çok fazla musluk suyu içtim beyinde çarpıntı yaptı :DD
General_S için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
General_S ()o zaman şöyle bakalım gram/tl de alım için 77 tl civarı iyi gibi :) ama hangi bankadan alacağıma karar veremedim sen ne yaptım dünya katılımı
YTD
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhaba rasyoullar kafamı karıştırdı haklısın üzüldüm; ( yoksa bol köpüklü kahve içeçektik keyifle nasip, o denele herkes kendi kararını kendi vermeli, bilgilendirme için teşekkürler fırsatları kaçırmayalaım.
2BeğenmedimŞikayet
General_S ()merhaba gümüş rasyosu şu an düşüşte çok fırsat kaçırdık gibi gözüküyor :) bu akşam fedin kararını bekleyip ona göre pozisyon alacam 25 bazdan fazla indirim öngörmüyorum ons Altın da 4070 e kadar geri çekilme ihtimali var bakalım
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Desteğiniz için teşk. ederim, piyasa kapalıyken farklı bir çalışmayı bereber istişare etmek istedim
ksadriya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Değerli katkılarınız için teşekkürler bende çok emumnun oldum. Ons altını n Nisan sonu haftalık mumu uzun bacaklı dojiyle yatay konsolidasyonu Ağustos sonuna kadar sayfada takip konusunda çok güzel bir örnek oluşturmuştu, Yükselen dipler olumlu taraf kırılmadıkça umutluyuz
En son zirvede yaşanan ikili tepe formasyonuda farklı nizami düzelteme formasyonu izledik tabiki form. illa çalışacak diye kesin kural olmasada bize yol haritası çizmek adına katkı sağlıyor temkinide elden bırakmadan uzun vade yükselen destekleride takip ederek yolumaza ışık oluyor.
Sizede iyi tatiller diliyorum sevgilerimle..
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Merhabalar exselansları; ) çok naziksiniz dostların sesiyle iyileşiyoruz. fede kadar karasız piyasa yön açısından önemli, Altın gümüş rasyosun da bir hocamın analizi vardı grafikte en yüksek kaç görmüştü 107 mi en tepede nasıl değerlendime yapıldığını örenkerle anlatmıştı biraz kafam karıştı rasyo konusunda:)ytd.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk. ederim hep birlikte kazanmanın keyfiyle İnşallah
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşk ederim sizinde, İnşllah Oltayı dip desteklere atar bir katkım olursa sevinirim formasyonların görselle daha anlaşılır olması için ve teknik çalışmaz diyenlere; ))
@16paramıknatısı
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Yükselen diplerin hikayesi boşuna değil Hocam,
Bende paylaşımınızla paralel bir bilgilendirme yapmıştım geçtiğimiz günlerde.. aynı noktaya dikkat çekmiş olmamız beni gerçekten memnun etti..
Bu tür teknik detayların paralel düşünülmesi, piyasanın ritmini doğru okuduğumuzun da güzel bir göstergesi.
Katkınız ve nazik değerlendirmeniz için teşekkür ederim.
Hayırlı, huzurlu bir hafta sonu diliyorum.
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Desteğiniz için teşekkürler.
Raşid için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim sizinde emeklerinize sağlık, teknik terimleri paylaşır ken daha anlaşılır olması adına görsel bir örneklemeyle katkım olsun istedim nacizane, huzurlu bir haftasonu dilerim
zekamerak için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günümüz aydın olsun nadide çiçeğim desteğin için teşekkürler, kuyuya güneş doğacak ışık hızıyla)
Azraa_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
General_S ()Merhaba hocam nasılsın eline sağlık güzel bir çalışma olmuş gümüş tarafında alım için bekliyorum fedden sonra değerlendirme yaparız
1BeğenmedimŞikayet
ksadriya ()emeğinize sağlık..
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Eline yüreğine sağlık Zeynep:)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Emeğinize sağlık balık yemeyi değil tutmayı öğretin elinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
Raşid ()Elinize emeğinize sağlik
1BeğenmedimŞikayet
zekamerak ()Günaydın..
Elinize, emeğinize sağlık
Çok teşekkür ederiz
3BeğenmedimŞikayet
Azraa_ ()Günaydın çiçeğim emeğine sağlık)