Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (16)
2BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Evet gördüm onlarda anladı millet para kazanıyor hemen makasları açalım. bende de daha önce gümüş al sat çok yapmıştım daha sonra marjları mesai saatlerinden sonra açmayı başladılar. onun için çok fazla al sat yapmak elindeki emtia dan olursun psikolojik sıkıntı yaşarsın uykusuz kalırsın aynı şeyler bizde de oldu. her zaman al sat yapmak için mücadele etme. mutlaka fırsatlar gelir. ytd.
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞ_PATRONU ()Tamam hocam anladım teşekkür ederim
ht1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sağol kardeş önceki banka günlük al sat veriyordu 24 saat iyiydi. Fakat bu hafta mesai dışında makas açtı. Şu anda paladyum var kâr da olması lazım fakat makas yutuyor. Birde dijital muhatap yok. dolar ı bozup d. kat. tl havale ettim. Not aldım banka 77,800 den veriyordu. Biraz önce baktım 79 dan aliyordu. Nasib işte...
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam benim Gram altın borcum vardı.5690 lira maliyetli aldım gün içinde vergiler dahil. her düşüş alım fırsatı diye düşünüyorum. gecen gün 4040 dolar altına çok düşer diye bekledim Bir türlü düşmedi. abd başkanı olduğu sürece bu emtialar kolay kolay düşmez diye düşünüyorum. dustukce kademeli alıp uzun vadede tutmak lazım. bende 5 yıldan beri gümüş gram ve gümüş ons tutuyorum. cok al SAT elindeki gramlari azaltmak mümkün. ytd.
GÜMÜŞ_PATRONU için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞ_PATRONU ()Ons Altın ne olur
ht1976
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Çin borsası 04.30 açılış yapıyor.
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Aynen dün gece Baya düştü sayın hocam en ucuz hangisi bulursan alırsın platin,1600 olursa al derim 1748 direnç var bu direnci kirarsa yukarıya gider. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Buradan alınmaz hocam, en kötü gece saat 04:00 den sonra çin açılış öncesi veya açılış sonrası kesin değil fakat genelde 1 dolar satıp alım yapıyor.
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam bugün 56.60 ons kadar düşüş olmuştu. yine sen bilirsin tersde kalma. ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Reşat hocam uzunca bir zamandır gümüş almadım. Buradan alsam riskli. Sence az riskli nereler olabilir. Senden cevap bekleyeceğim.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yap mıyorum.
1BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Sayın hocam her gün al sat yapıyor musun işlem limitinden dolayı sana güzel kurlar yapmış sistem bana dedikleri çok işlem yaparsan iyi kur olur dediler.
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an bil miyorum daha önce bir günde 12 işlem limiti vardı saat hesabı değildi. 24 saatte 15 işlem yapmıştım. 20 25 kuruş makas vardı.
Metin44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Bi de özel kur almak için ne kadar para yatırılmasını istiyorlar
0BeğenmedimŞikayet
Metin44_ ()Alım satım limiti var mı abi
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta sizce parite makasları iyimi Kuveyt'e