Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (56)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Takıldım; ))Mauel çanak kulp derinliği hedeflerin muhteşem çalıştı ben tebrik ederim, fiboyla kolaya kaçtım kopya çektim hocam)
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Estağfurullah küçük ayrintilara takılmayalım rsi harici teknikte manuelim gelenekçi ve alaylı olunca maalesef. Tebrik ederim
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Yanlışlıkla attım etkiketi özür diliyorum, alt yorumlarda çanağın dibindeki fimcan klup yakalyan arkadaşımın ellerine sağlık yazım Arşiv de kayıtlı tebrikler knfetiler sizin hakkınızı yemem, fibonacci hedefide nacizane:)) @16paramıknatısı
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Yorum güzel elinize sağlık ilk etiketi beğenmedim ; (( gümüş ons da çanağın dibi bendeydi ; ))
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Gram Altın için 16paramıknatısı yorumu (3 gün önce)
Konu: Ons Gümüş fincan kulp form. ytd
En tepeyi kimse bilemez; )grafikte fincan kulp form. hedefi abartısıyla çalışmış, fibonccide tükendi:)son direnci 76.18 usd test etmiş üzerinde kapanış şartı aranmalı benden bu kadar eyfel kulesi form
beni aşar yükseklik korkum var:)) rsi de alevli daha gidermi yoksa balon ptlar bilemem iz süren stopla takip kurallarını anlatmıştı @duckylayne hocamız güzel açıklamış kendi kararını kendin ver lütfen ytd. @Baba_Vanga_ hocamın fikride önemli
Kısada Destekler
75.34 $
73.13 $
69.55$
Karaa_han için cevaplandı (yorumu göster)
@Çakarkeyf hocam nasıl efsane yorum olmuşmu
1BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()Gümüş için öyle hocam
Altın için sanki biraz daha farklı
Baba_Vanga_ için cevaplandı (yorumu göster)
-2BeğenmedimŞikayet
Issizadam63 ()Astrolojiye gore altin dusecek mi yani?
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Var olunuz.. Trene son vagondan atlayanlar dikkatli olsunlar.. Bol köpüklü bir akşam/gece kahvesi güllü lokumu- acıbademi ile hesabınızda.. İyi tatiller:))@Yön_Kuzeydoğu
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Düşüncenizi fikrinizi paylaştınız teşekkürler herkes kendi riskini alır kendi yönetir piyasa yapıcı bilir biz sustuk; ))
sanallarda uzun vadeden gelen direncte grafik paylaşmıştım dikkate almayı bırakın linc edeceklerdi sakalımız yok ki dinlesinler:)) iyi tatiller
1BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Teşekkürler kıymetli hocam anladım hızı azami yüksekliğe ulaşmış bir trene binmem, gerekirse ilk durağı beklerim diyorsunuz sanırım. Gayet mantıklı hocam, bizi hataya sürükleyen sabırsız olmamız ve belki de piyasayı iyi okuyamamız. Az kaldı o da olacak İnşallah. Kahveleri kiminle içtiniz bu gün hocam ikram yok mu. Saygı bizden her daim. @Baba_Vanga_
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Hocam malumunuz eski Borsacıyız.. Beni en çok tedirgin eden hisseler, tavan serisi başlatan tabela şirketleridir amiyane tabirle.. Soluksuz yükselen, soluksuz düşer.. Meramım budur.. Ya daha düne kadar bu altın baydı denmedi mi? .. Yazın yataya bağladığında.. Gümüşe daha 1 ay öncesinde "teneke" denmiyor muydu? .. Yakın geçmişi bile çok çabuk unutan, pahalı mal almayı çok seven bir milletiz.. Bu konuda son kelamımdır.. İyi tatiller:))@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Hocam gidenin arkasından bakıp nasip küstürülmez.. Ör.. Bende gümüş eklerim 110 TL'den ama ne zaman? ..140 TL'ye gidip % 25 düzeltme ile 110 TL'ye geldiği zaman.. Elimde hiç yoksa.. Varsa zaten kademeli satarım, yarısını ise tutarım.. Anlatmak istediğim budur.. Herkesin fikri farklıdır, saygı duyarım.. YTD..
Yön_Kuzeydoğu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert13mert ()17 subat tarihini piyasalar açısından yakından takip ediyorum hocam. Bakalım neler olacak
0BeğenmedimŞikayet
Yön_Kuzeydoğu ()Hocam size hak vermemek elde değil de insan nereye giderim diye düşünüyor. Mesela s1'den 7500 ile 8500 arası çok çıkan oldu yorumlardan biliyorum, fakat biz her şeyi yöz önüne aldık artık. Ancak yatırım amaçlı bir daire işi veya araç yenileme işi olursa düşünmeden satarız. Pyasada nereye baksan insanı ürkütüyor artık hocam bilemiyorum. @Baba_Vanga_
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Elinde balon olmuş Altın S1 tutanlar var efendim.. Yarın bir gün MB "50 milyon lot daha tahvil ihraç ediyorum" dese, duman olacaklar.. Sanal geçmişi de yakın örnek.. Düzeltmesiz bir hareket asla olmaz.. Ondan sonra "satsaydım" diyenleri okuruz buradan (Gümüş adına).. İyi tatiller.. ytd..
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Selamlar hocam, dipteyken çok yazdınız anlıyorum tarih o nedenle tekerrür eder.
1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Mrb.. ""Tarihten öğrendiğimiz, insanların tarihten bir şey öğrenmediğidir. ”.. W. BUFFETT... Selam ve sevgiler:))@16paramıknatısı
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()En tepeyi kimse bilemez; )grafikte fincan kulp form. hedefi abartısıyla çalışmış, fibonccide tükendi:)son direnci 76.18 usd test etmiş üzerinde kapanış şartı aranmalı benden bu kadar eyfel kulesi form
beni aşar yükseklik korkum var:)) rsi de alevli daha gidermi yoksa balon ptlar bilemem iz süren stopla takip kurallarını anlatmıştı @duckylayne hocamız güzel açıklamış kendi kararını kendin ver lütfen ytd. @Baba_Vanga_ hocamın fikride önemli
Kısada Destekler
75.34 $
73.13 $
69.55$
0BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()nereye kadar yükselir sence
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Fincan kulp formasyonu çok kıymetli arkdaşımın fikriydi daha kulp dibinde grafiklemişti onun kadar iyi çizemesemde asıl onun ellerine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Karaa_han ()oyy eline sağlık maşallah barekellah sanaaa
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()@Karaa_han ons gümüş grafiğinde hedefler gelmiş Maşallah yenilemek lazım
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Haklısın Musa.. Nokta(:
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Daha üstten almistim
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()5400 geldi kardeşim ekledin mi?
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()altın da çok gitti ama
-1BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Az matematikten anlayan hesabı yapar @musaelik.. Bak 30-40 TL arası almadın nereye uçtu gitti(:
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Babaaa 2025 in en çok kazandırani hangisi gümüş mu
0BeğenmedimŞikayet
Baba_Vanga_ ()Düzeltme bekleyin hocam.. Tepeden hiçbir ürün alınmaz.. Gümüş zamanında ucuz hatta bedavaydı, defaaten yazdım da, bir tek @musaelik anlayamadı.. Muhtemelen dizini dövüyordur.. Saygılar:))YTD.. @Beyzax
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Tebrikler bilgilendirmeler için hocam, gümüş var ama yeterli değil portföyde arttırmak lazım.