Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
HÜMANİST_ ()seni uzun bir aradan sonra tekrar görmek çok güzel arkadaşım. senin yerin ben de ayrıdır çok emeğin var üzerimde bu sitenin bazı özelliklerini senden öğrendim bunu asla unutmam bilesin...
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_s_ ()Anladım tşkler
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GÜMÜŞCEVİZ ()ons gümüş 53,57 ye düşerse dolar kuru 42,5 kabul edersek
gram gümüş 73,20 civarı olur.
Mehmet_s_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()61 ons hedef
42.45 dolar tl olursa,
83.26 gümüş gram tl.
@Mehmet_s_
@B_O_Z_H_İ_M_A_S_
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()54.45 kırıldı .. onay yanı reteste gelir mi gelirse oradan girilir ..
al sata karışmiyorum .. para sizin .. sadace gödüğümü çiziyorum .. sorumluluk almam .. en iyi yatırım fızıkı Altın dir bana göre ..
Usta1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()iyi bilen biri yardemçi olur mu .. ben unutmadım amma yanliş olmasin ..
Mehmet_s_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet_s_ ()Kac TL yapıyor bu girafik TL bazında
0BeğenmedimŞikayet
Usta1 ()Merhabalar Aynur hanım buralar al sata gelir mi acaba