Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (48)
1BeğenmedimŞikayet
Ganeja ()haklısınız.
ben başlayayım...
Dünyanın en kısa fıkrası.
İki kadın sessizce oturuyorlarmış
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Sayfaya takım elbiselerimi giyip de yazıyorum, gülmek için mutlu olmayı beklemeyelim. her daim var olsun hayatımızda.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Rica ederim.
şahika için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
şahika ()Teşekkür ediyorum
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()4200 Üzerinde kalıcı kapanış alması önemli diyelim 4.192 desdeği kırılmaması şartıyla
şahika için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Nezaketinizle tekniğizle sayfada farkediliyorsunuz Bilmukabele hocam grafik analiz veri paylaşan emek veren dostlar sağolsun..
Arada espride olursa fena olmaz stres atarız piyasa analiz derken gülümsemeyide unutmayız:))
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
şahika ()Grafiğe göre 4200'ü geçerse artar geçemezse düşer mi Altın ?
Alım için soruyorum da. Grafik yorumlayanlardan rica edebilir miyim
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Sende arkdaşım emeklerine sağlık grafikte teknik acıdan eleştiriye açığım, elimizden geldikce inşl:) Halil rica ediyorum paylaşlaşırsan sevinirim beraber yorumlardık şimdi gördüm aynı 4200 direncinde hem fikiriz yaşasın lacivert:)) @16paramıknatısı
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Rica ederim sahsızda emek veren, emeğe saygı gösteren tüm üyelere yürekten teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Grafikler senden rakamlar benden olsun emeklerine sağlık Zeynep iyiki varsın arkadaşım :) (LIKE hakkımı yine tüketmisim ya) :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Desteğiniz için teşk. ederim
Çakarkeyf için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Halil tebrik ederim düşen kırılımından sonra retest yani onay alma teknik acıdan nizami işlemiş grafiklerini görmek isterim; )
gündüzmüz sarı gecemiz
Lacivert 4200 direnci üzerinde kapanış alacabilcekmi izleyelim..
1BeğenmedimŞikayet
Çakarkeyf ()Emeğinize sağlık teşekkürler, konfor alanında
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Evet bu bölgeyi hacimli bir mumla geçmeli 4170 e retest de gelebilir izliyoruz bakalım :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Günaydın Halil teşk. ederim Cumanın hayrı bereketi üzerimize olsun.
Ons grafikteki 0.618 zorlu fibo direnci 4.192 temas etmiş geçmek için az omuz ver mavi bandıda aşsın:)) sarı lacivert kanaryam:)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Emeğine sağlık Zeynep takılma böyle şeylere aynen devam :)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Kişel bölüme hiç bir emita sürekli yükselmez yazmışsınız bu yorumla biraz tezat tutarsız olmamışmı:) emeğe saygı duymuyorsanız sizi konfor alına alıyorum grafik analiz gibi fuzuli işleri görmekten korunmuş olursunuz..
Ozer_16 için cevaplandı (yorumu göster)