Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (23)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()ali abi ons olarak neden alıyorsun ki gram çift ayaklı ons düşşe bile dolar desteğini alıyor. Son 1 içinde ons %49 gram %77 civarlarında artıs göstermiş.
Ons pskolojik rakamı olan 4000 dolar gidip geri geliyor Altın da kaldıkca 3885 yukarıda 4060 aradaki rakamları salla gitsin:) 2 saatte 100 dolar aşşa yukarı yapan bir ons var 20-30 dolarlık analizler bitti:))
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hüseyin kardeş fiziki hiç almadım, mobilden ons olarak alıyorum ve şu anda yüzde 10 zarar, ons 3700 lere giderse yni yüzde 30 da oradan zarar, geri ne zaman gelir bilmiyorum. Onun için Yılmaz usta taktiği 10 zarar 20 alttan alsam yine 10 kar olur. Sat 15, 16 gibi 4000 üzeri ne gelirse yollayacağım. Yarım saat önce 4106 dan yollamadigima pişmanım.
NoPaniC_34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NoPaniC_34 ()ali başkan altını ons olarak mı alıyorsun sen.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()altın ons net değil. grafikte yukarı gitmesi için sebep yok..4030 geçerse 4065 takip..
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()ben daha önce yazdım ya tepeyi geçecek yada 45,50 Altın a düşecek. şuanki bulunduğu aralıkta bende yön tayini yok.. teknik okumasını bilen ne demek istediğimi anlamıştır.. diğerleri yüzde 90 sallıyor..
PromptManipulator için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()Gümüş için xxbirzamanlarxx yorumu (24 saat önce) Cevap yaz
gümüş nereye kadar yukselir bilmiyorum grafik henüz olgunlaşmadı.. kısada adım adım takip edeceğiz.. şimdilik hedef 48,50.. geçerse 48,85.. orayıda geçerse yukseliş devam durumuna döner..
https://altin.in/xxbirzamanlarxx/2
hedef 48,50 demiştik. gitti geçemedi.. bu gidişinde geçerse formasyonu farklılaştırabilir bu ihtimal var. ama muhtemelen 50,10 a gider..
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
I$$IZ ()Zirve hareketini ve sebeplerini gördük. Fed beklenen faiz indirimini yapti be aralikta belli degil dedi. Çin ile abede gerilim bir süre rahatladı. Altin iyi bir dip yapmalı ve ordan tekrar güç alip yeni yila hazirlanacaktir diye düşünüyorum. Şuan altını n yukari tekrar sert seri hareketler yapmasi için piyasanin yeni gördüğü duyduğu bir bilgi veya olay durum yok. Ama sen bunlari oku kendine gore karar ver dost, ben alttan almak için bekleyecem biraz daha, zaten biraz borcum var. Sen oku kendince hareket et, selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Hocam bana net bir cevap ver, sen eski bir dostsun. 4100 ortalaması Altın var. Az önce 4005 de dolar a parite yapıyordum saat 15.09 16.00 gibi bekleyelim dedim. Sen beni bilirsin net ne yapayım. Hani 3800 lere gider çok bekletirse canım sıkılır
I$$IZ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
I$$IZ ()Gel gel hareketleriydi bu lar... Dalış tüpleri hazirliyorum ve mercanlari göreceğiz umarim
Veys2121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bazen yorum yapılıyor zaman aralığı belkide 1 2 yıl alacak ama sanki hemen yarına yada haftaya olacak gibi yazılıyor. Büyük hedefler veriliyor sonra sert ara dalgalanmalar olunca da kimse anlamıyor ne olduğunu. Büyük hedefler büyük zaman aralıklarını aslında pek takip eden yok genelde al sat yapanlar var kısada onun için çoğu uzun vadeli yorumlar da gereksiz oluyor biraz bence.
0BeğenmedimŞikayet
Veys2121 ()Usta Mrhaba gümüşün tepkisi 50 dolar a kadar gidermi sizce
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalet_adam ()Bu yorum bir beğeniyi haketti bence. Ağzına sağlık kardeşim aynen öyle olması lazım ve net yorum olması lazım bir alta bir üste şeklinde ve zaman aralığı da yazılmadığı zaman tam bir çorba oluyor yorumlar.
2BeğenmedimŞikayet
PromptManipulator ()bence yorum yapanlar hangi zaman aralığında ne beklediklerini yazsa bizim de kafamız karışmaz sanki
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Sayın üstadım şu Altın bir türlü 4100 üzerine atmadı.4100 ortalaması altın için ne düşünürsün
1BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()DÜN çin ile anlaşamazlarsa gümüş uçar deniliyordu. şimdide anlaşırlarsa uçar diyoruz..)
bilall38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaplanov ()teşekkür ederim
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bilall38 ()çin anlaşması belki gümüşe yarayabilir
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Tramp imzayı atımı... heyetleri anlaştı..
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()anlaştı bile
0BeğenmedimŞikayet
Sevmek ()Anlasma yaptilar
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Aynur hanım iyi günler, akşamdan beri gümüş ons 47.9xx gelip geri gidiyor. Sizce 48 e gidebilecekmi. Altın dan dolar a geçeceğim verilen hedefleri bekledik. Dün yine 4000 üzerindeki hedeflere ulaşamadık, bugün 3930 lardan 3980 e çıktı. Gümüş 48 i üste alamazsa yine düşüyor gümüş düştüğünde altında düşüyor, Çin anlaşması olmadan altından çıkmak istiyorum.
2BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()yok .. ben göremiyorum .. dip tepe oluşsun .. belki ileride bayrak ve ya üçgen çanak oluşturur . sert satışın ardından 3 günlük hatalık aylık kapanış olsun yine bakarız .. şu an kimse bilemez .. oluşum yok
kaplanov için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
kaplanov ()selamlar bu grafiğe göre bayrak formasyonu yokmu?