Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Sizin grafikleriniz güzel..
Onun dışında... malesef rakam veren burada yok.
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()Küçük sayım 5 dalga 5000 dolar .
Büyük sayım 3. dalga 5000
Büyük sayım 4 dalga.4381
Büyük sayım 5 dalga 5600.
3831 Altın da alternatif sayım gelir ki..
3271.
Arada satılır alınır..
Alternatif sayım olasılık yüzde 20 ve daha azdır...
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Bulamadım :) tamam
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()x de aynı isim ben .. aynı profıl
aslında ben çoğu abd li ustaları takıp ediyorum . ingilizce bildiğim için .. hem çevri var zaten
Abbas__baş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Sizi özelde bulsam paylaşırım ama burda paylaşmıyorum bi kaç kendini bilmezin yüzünden 29 dolar da iken 41 ve 44 hedefi vermişti 49 u yıl sonuna doğru bekliyordu ben 33 de aldım 44 de sattım 2 tane kendini bilmez terbiyesiz saygısız yüzünden artık burda yazmıyorum yazın buralar dutlukken herkes kazansın diye çok roket attım Hergün yazdım bi kaç kişi hariç saldıran çok oldu bu yüzden bırakın buradakiler iş bilmez çapsızları takip etmeye devam etsinler :) tamam
-1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Zaten olağanın dışında fazla yükselmişti 49.8 yııllık direnci tek seferde kırdı geçti herkes hoca oldu o vakit tekniğe uygun yükseliş düşüş olması hepimiz için iyi Yoksa boşu boşuna stres oluyor hem erken satan için hem de tepede satamayan için tamam
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()sizin arkadaşınız kım bu arada .. bende takıp edeyim .. başari ornım artar belki:))
söyleyin de her kese faydası olur belki
tek burasi değil en iyiler orada
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()zaten orada işlem yapanlar başari oranı yüksektir .. her gün heer hata kaç tane gerçek işlem .. bizler spot . düşüşler olsada zamanla kara geçeriz
1BeğenmedimŞikayet
Abbas__baş ()Forex de işlem yapıyor bu arkadaşlar benim arkadaşımın öğrencisi :) onların avantajı tek yönde değil düşerkende çıkarken de para kazanıyorlar :) grafikleri başarılıdır %90 civarında iyi yakalamışsınız tamam @Aynur1
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()2 3 tane elliot çi var ..4700...4800 civarı 5. dalga diyor lar
amma uuzun süreli düşüşün öncesi son yükseliş diyor akşam canlı yayinda ..
Kuyum için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()artık alım satıma hiç karışmam . buradan alınır şuradan satılır da demem . lüten para sizin kendiniz karar verin.
Gramcii_reis için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Gramcii_reis ()Aynur hanım burdan alınırdı sizce
-1BeğenmedimŞikayet
Kuyum ()3900..
3840 arası belki tekrar gelebilir..
Güzel ciziyo..
Bazen çizimde düzeltme yapiyo.. yeniden cizebiliyo..